1000 vragen aan jezelf 49

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe 1000 vragen aan jezelf. We gaan bijna de 700 vragen voorbij. Nog maar 3 maanden en dan zitten de 1000 vragen erop. Aan de ene kant jammer aan de andere kant ben ik er dan ook wel echt klaar mee want soms is het super moeilijk om een antwoord te geven.

Bewaar voor later op pinterest

671. Ben je een prater of een doener?

Dan ga ik toch voor een doener. Ik ben altijd graag bezig met mijn handen (Nou ja als ze niet in het gips zitten of pijn doen dan hé.

672. Welke van je vijf zintuigen is het best ontwikkeld?

Dat moet horen zijn. Met mijn autisme hoor ik de kleinste geluidjes nog. Soms moet ik ook echt oordopjes in doen als ik wil slapen omdat ik anders bijv veel te veel focus leg op de ademhaling van mijn partner waardoor ik dan niet kan slapen.

673. Wanneer heb je moeite jezelf recht in de ogen te kijken?

Als ik in de spiegel kijk. Ik heb namelijk best veel moeite met mijn gewicht maar door alles wat er nu speelt ook niet echt de kracht om er wat aan te doen.

674. Wie kan jou het best troosten?

Mijn zoon, moeder en partner kunnen het alledrie goed. Mijn partner doet het wel het vaakste maar ja wij zijn dan ook het meeste bij elkaar.

675. Wat was je grootste blunder?

Tja wat is een blunder? Ik maak zo vaak blunders als ik weer eens tegen een lantaarnpaal op loop of van een stoepje af val. Of als ik weer eens een naam verkeerd spel en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik ben sowieso een kluns eerste klas en krijg ook vaak te horen ooh dat kan ook echt alleen maar jou weer overkomen.

676. Om welk onrecht kun je heel kwaad worden?

Hmm die vind ik lastig want ik kan heel slecht tegen onrecht maar ik denk dat als ik iemand zie die gepest word ik me daar het aller kwaadst om kan maken. Pesters hebben namelijk zelf vaak niet eens het besef van de impact die het kan hebben op degene die gepest word.

677. Wat was het mooiste compliment dat je ooit kreeg?

Dat zijn eigenlijk meerdere complimenten die ik de afgelopen tijd krijg. Steeds meer interviews die ik terug krijg van de auteurs zijn met weinig spelfouten. Ik krijg dan ook steeds vaker te horen dat ik ontzettend goed schrijf ondanks mijn dyslexie en daar ben ik echt ontzettend trots op.

678. Hoe besluit je of je iemand aardig vindt of niet?

Gevoel, ik heb altijd geleerd om op mijn gevoel te vertrouwen. Dat heb ik lange tijd niet gedaan en dat ging altijd mis dus ging ik terug naar het vertrouwen op mijn gevoel.

679. Wat gaat er te langzaam?

Alles in mijn hoofd ben ik altijd druk bezig maar daardoor gebeurd alles heel langzaam want ik ben elke keer te snel afgeleid.

680. Welk nummer wil je dat er gedraaid wordt op je begrafenis?

Geen specifiek nummer maar ik zou wel graag muziek van Racoon willen horen op mijn begrafenis

681. Wat was je laatste goede daad?

Ik heb geen flauw idee daar let ik niet echt op.

682. Zie jij de mensen die in je ‘top tien’ staan elke week?

Nee, ik ben een einzelganger en ben dus liever thuis dan dat ik afspreek. Ik zie mijn top 10 mensen denk ik 1 keer in de maand a 1x in de twee weken.

683. Wat was je beste beslissing van het afgelopen jaar?

Ik hoop de operatie die ik vorige week heb gehad. Op naar pijnvrije handen.

684. Wat was het leukste concert waar je bent geweest?

Ik ga niet vaak naar concerten maar Paaspop een festival vind ik wel echt te gek.

tot volgende week weer.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x