Hij die vasthoudt van Roni Loren

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is inmiddels alweer 1 oktober! Jeetje vinden jullie ook niet dat dit jaar voorbij vliegt. Nog maar 3 maanden en 2020 is alweer voorbij. Vandaag is het helaas ook tijd voor het slotdeel van de Long Acre serie van Roni Loren. Ik vind dit echt enorm jammer want ik heb ontzettend genoten van deze serie. Heb je deze serie nog niet gelezen dan is het zeker een aanrader! Hij die vasthoudt vertelt het verhaal over Kincaid en ik ga dit boek vandaag met jullie bespreken. De serie is momenteel alleen beschikbaar als e-book maar verschijnt in januari in de paperback edities.

Bewaar voor later op pinterest

Titel: Hij die vasthoudt Auteur: Roni Loren Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Roman Cijfer: 9

Hier gaat hij die vasthoudt over:

Tijdens het gala van de seniors van Long Acre High School kwamen bij een schietpartij veel studenten om het leven. Slechts een kleine groep wist te overleven. Twaalf jaar later wordt er een documentaire gemaakt over de schietpartij en komen de overlevenden terug naar Long Acre.
Ashton had beloofd om nooit meer terug te keren naar Long Acre na de schietpartij, maar dat loopt anders. Als hij weer aankomt in zijn oude woonplaats komt hij zijn beste vriendin Kincaid tegen. Jaren geleden liet hij haar achter. Hoe kan zij hem ooit vergeven?
Kincaid heeft de dood van haar vriendje nooit kunnen accepteren. Waarom overleefde zij de schietpartij wel en hij niet? Ze probeert haar leven weer rustig op te pakken, maar dan staat haar beste vriend Ash na jaren opeens weer voor haar neus.

Dit vind ik van hij die vasthoudt:

Oke laat ik eerst even waarschuwen dat deze recensie spoilers kan bevatten omdat het een laatste deel in een serie is. Eerder las ik al Zij die ontkomen, Hij die blijft en Zij die vecht. Nu is het dus tijd voor het slotdeel Hij die Vasthoudt over de cover heb ik niet zoveel te vertellen deze past weer perfect bij de voorgaande delen en heeft ook weer iets mysterieus.

Het verhaal daar in tegen is denk ik mijn favoriet uit deze serie. In elk voorgaand boek heeft Kincaid wel een rol. Maar in dit boek heeft zij de hoofdrol. Kincaid is normaal degene die de andere koppelt en op beurt maar nu is zij degene die wel wat hulp kan gebruiken. Zo koopt kincaid in een opwelling een B&B en gebeurd er van alles in de boekenwinkel was ze als tiener werkte. Daarnaast komt haar jeugdvriend Ash terug naar Long Acre.

Maar is Ash wel alleen een goede vriend of speelt er misschien meer. Ash is in elk geval stapel gek van Kincaid. Daarnaast komen er in dit boek geiten voor en ik ben gek op geiten 😛 maar dat stuk zul je zelf moeten ontdekken want anders verklap ik veel te veel.

Hij die vasthoudt heeft alles voor de perfecte afsluiting van deze serie, het heeft humor, liefde en knoopt de laatste losse eindjes aan elkaar. Al met al vond ik deze complete serie van Roni Loren echt geweldig. Het is een must read voor iedereen die van een lekkere roman/feelgood houdt. Voor iedereen die gelooft in het feit dat alles uiteindelijk wel weer goed komt.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] De maand begon gelijk goed, of fout het is maar hoe je het bekijkt. Het eerste boek dat ik las was namelijk Hij die vasthoud van Roni Loren. Maar dit is helaas alweer het laatste deel in deze serie en dat is reuze jammer. Want ik heb enorm genoten van deze roman reeks. Dit boek kreeg een mooie 9 van mij. De complete recensie lees je hier. […]

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x