1000 vragen aan jezelf 48

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vanmiddag is het zover dan ga ik onder het mes voor mijn hand. Dus terwijl jullie deze blog lezen lig ik op de operatietafel. Ik zie enorm op tegen de operatie nou ja eigenlijk vooral de verdoving die ik ga krijgen, eerst onder mijn sleutelbeen en daarna in mijn zenuwen. Er wordt ook een infuus aangelegd zodat ik tijdens de operatie lekker zal slapen. Voor de operatie en de narcose zelf ben ik niet zo bang. Ik ben namelijk inmiddels al best wel vaak geopereerd dus dit is niks nieuws meer. Wel zie ik op tegen de pijn het schijnt een nogal gevoelige operatie te zijn. Maar goed genoeg over de operatie tijd om naar de vragen van deze week toe te gaan.

Wil je nou zelf mee doen met de vragen dan kan dat natuurlijk 🙂 De vragen zaten ooit in een boekje van de flow.

Bewaar voor later op pinterest.

657. Wat had je graag tien jaar geleden eerder geweten? 

Dat ik autisme en Add heb. Beide diagnoses heb ik nog niet zolang. Ik weet sinds mijn 36ste dat ik autisme heb en sinds mijn 37 dat ik Add heb. Had ik deze dingen eerder geweten dan had het mijn leven veel makkelijker gemaakt. Dan was ik minder over mijn grenzen heen gegaan en wist ik dat ik niet raar ben maar mijn brein gewoon anders werkt dan bij veel mensen.

658. Wat wordt je eerstvolgende project?

Een fotografie serie. Ik heb een serie foto’s in mijn hoofd die ik heel erg graag wil maken. Momenteel volg ik een fotocursus en een cursus lightroom maar daar ga ik jullie later nog uitgebreid over vertellen.

659. Doe je vaak meerdere dingen tegelijk?

Ja ik heb ADD en kan me dus moeilijk concentreren op een ding tegelijk. Als ik tv kijk doe ik meestal ook een spelletje of ben ik wat aan het borduren bijvoorbeeld.

660. Wat zit je nog steeds dwars?

Dat ik vroeger veel gepest werd. Omdat mijn brein anders denkt dan bij de meeste mensen was ik een makkelijke prooi. Daarnaast wist ik ook altijd pas veel te laat hoe ik van me eigen af moest bijten. Dit jarenlange pesten zorgde voor een zeer negatief zelfbeeld waar ik momenteel heel hard aan werk.

661. Vind je het leuk als mensen naar je kijken?

Nee, ik word daar echt ontzettend zenuwachtig van. In mijn hoofd spoken dan allerlei vragen rond. Waarom kijken die mensen naar me? Heb ik een vlek op mijn broek? Vinden ze mij dik? etc.

662. Wat wil je nog heel graag?

Werken. Dat klinkt misschien voor veel mensen heel raar. Maar ik kan niet werken en dat doet pijn. Ik vind het namelijk heerlijk om me eigen geld te verdienen. Om me een beetje waardevol te voelen. Om aanspraak te hebben op het werk etc. Maar met mijn lichamelijke en geestelijke klachten is dat momenteel helaas niet mogelijk.

663. Wat was de meest bijzondere uitnodiging die je ooit kreeg?

Ik had ooit een tekening gemaakt voor Sneeuwwitje, we gingen namelijk naar die musical toe. Ik werd toen door de mensen van het theater uitgenodigd om mijn tekening zelf backstage te gaan overhandigen. Dat was een heel bijzonder moment ik mocht de dwergen ontmoeten en sneeuwwitje. Ik voelde me op dat moment echt heel speciaal als klein meisje.

664. Hoe zullen je vrienden je beschrijven?

Een onzeker lief meisje die altijd een lach op d,r gezicht heeft en nooit opgeeft.

665. Wie heeft je het meest pijn gedaan in je leven?

Degene die mij het meeste pijn heeft gedaan praat ik liever niet over dat is een lang en ingewikkeld verhaal.

666. Wat was het keerpunt in je leven?

De geboorte van mijn zoon Jamie, en toen ik hoorde van mijn ADD en Autisme

667. Geloof je dat mensen de toekomst kunnen voorspellen?

Nee, en daarnaast zou ik mijn toekomst niet willen weten. Ik denk ook dat je altijd invloed hebt op je eigen toekomst het is maar net welk pad of afslag je neemt.

668. Wat doe je op de automatische piloot?

Borduren denk ik.

669. Op welke plek zat je het liefst in de klas?

Op de gang mag dat ook. Ik vond het altijd veel te druk in de klas ik zat liever op de gang te leren.

670. Vermijd je sommige muziek omdat je er verdrietig van wordt?

Nee, ik word juist meestal super vrolijk van muziek.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x