Fotoshoot met Audrey

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Nog een paar dagen en dan ga ik onder het mes. Geloof me ik ben mega gespannen maar ben wel blij dat het eindelijk gaat gebeuren. Maar als ik dadelijk geopereerd ben moet ik natuurlijk ruim 6 weken in het gips met mijn hand en dan zit foto’s maken er niet echt in en dat is natuurlijk super jammer. Want sinds ik met deze hobby ben begonnen geniet ik er met volle teugen van. Zoveel zelfs dat ik ben begonnen met een cursus lightroom en fotografie bij Soofos.nl maar daar ga ik jullie van de week nog uitgebreid over vertellen. Maar goed terug naar de kern van het verhaal ik wilde dus graag nog gaan shoote voor ik geopereerd werd. Dus deed ik een oproepje op facebook in een modellen en fotografen groepje.

Bewaar voor later op pinterest

Reacties genoeg maar weinig mensen die konden op de dagen dat ik wilde gaan shoote. Want tja ik kan moeilijk wat inplannen als ik geopereerd word. Met een aantal van deze meiden heb ik contact gehouden voor later. Maar Audrey kon deze week nog dus yes ik had een model gevonden! Een heel leuk model nog wel want vanaf het allereerste moment dat ze kwam aanlopen en we kennis maakte met elkaar klikte het. Ik ben in het begin altijd best wel onzeker maar met Audrey had ik daar totaal geen last van we babbelde er beide op los. Ook hadden we beide zin om direct aan de slag te gaan dus dat deden we dan ook.

Het leuke aan de shoot met Audrey is dat de foto’s op dezelfde plek zijn gemaakt als die van Myrthe maar ze beide een totaal andere feeling hebben. Audrey voelde zich super op haar gemak voor de camera en dat is altijd super fijn. Ook vond ze niks te gek op een stoel klimmen. Op een hoge kraanwerker klimmen het maakte allemaal niet uit en dat is natuurlijk super fijn werken.

De foto’s van Audrey kun je natuurlijk ook weer bekijken op Flickr. Ik ben reuze benieuwd wat jullie van de foto’s vinden.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x