1000 vragen aan jezelf 47

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we weer verder met de vragen die ik aan mezelf stelde. Over de vragen van vandaag moest ik weer even lang en hard nadenken. Sommige had ik zo ingevuld maar andere poeh het lijkt wel of ze elke week moeilijker worden.

Bewaar voor later op pinterest.

643. Voor wie heb je een zwak?

Voor mijn zoon 🙂

644. Wat is je grootste obstakel?

Mijn eigen angsten en het gebrek aan zelfvertrouwen.

645. Wat ben je vandaag aan het doen?

Ik schrijf deze blogs altijd iets vooruit. Vandaag had ik mijn hele boekenkast leeg gehaald om hem vervolgens weer opnieuw in te richten, de badkamer gepoetst, de was gedaan en aan mijn blog gewerkt.

Kun jij raden hoeveel boeken ik in mijn boekenkasten heb staan?

646. Waar had je langer over moeten nadenken?

Ik moet over bijna alles langer nadenken. Ik flap er altijd uit wat ik denk zonder er over na te denken.

647. Heb je liever gelijk of geluk?

Geluk, waarom zou je gelijk moeten hebben? Ik ben de eerste die toegeeft als iemand anders gelijk heeft.

648. Wat vind je van de partners van je vriend(inn)en?

Ik heb een vriendin en haar partner vind ik gewoon leuk! Spontaan lief en een goede papa voor hun kindjes.

649. Welke eigenschap zou je van je vader willen hebben?

Ik denk zijn liefde voor muziek, maar die heb ik al. Mijn vader kon echt genieten van muziek. Dag en nacht kon hij muziek draaien, kneiter hard en vals meezingen en gewoon genieten. Vooral Hello vond hij een prachtig nummer en de muziek van Tour of Duty

650. Met welk idee moet je nog steeds iets doen?

Oooh jeetje ik heb nog 1001 ideetjes, Er is zoveel wat ik nog wil proberen en ontdekken. Wat dat betreft staat mijn hoofd geen seconde stil ik denk altijd weer naar over het volgende projectje!

651. Hoe zou je je leven in drie steekwoorden moeten omschrijven?

Vallen, Opstaan, Doorgaan

652. Wat is er het fijnst aan volwassen zijn?

Dat je zelf je eigen beslissingen moet maken. Dat je zelf de gevolgen van bepaalde keuzes moet accepteren en je eigen leven kunt maken. Eentje waarin je gelukkig bent met de dingen die je moet doen.

653. Ben je een vechter?

Het ligt eraan hoe je het bekijkt. Vechten om te overleven dan zeker ja. Knokken met andere dan zeker nee ik haar ruzie!

654. Hoe groot is je fantasie?

Mijn fantasie is mega groot! Ik kan uren verdwalen in mijn eigen fantasie. Zo bedenk ik hele werelden en verhalen maar ook vind ik het bijv erg leuk om met mijn fantasie dingen te maken. Zo maakte ik vorig jaar een drakenei voor een swap dat was echt super leuk om te doen.

655. Kunnen mensen veranderen?

Ik denk zeker dat mensen kunnen veranderen. Alleen dan moeten ze het wel zelf willen. Ik denk niet dat mensen kunnen veranderen omdat een ander wil dat ze veranderen.

656. Probeer je je problemen eerst zelf op te lossen?

Jazeker, ik vind het heel erg moeilijk om hulp te vragen. Ik zie het dan toch als een soort falen dat ik er niet alleen uit kwam of dat me lichaam weer eens niet mee wilde werken. Alleen bij mijn vriend vind ik het niet zo moeilijk dan zet ik mijn maskertje nog wel eens af.

Dat was het weer voor vandaag,

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x