1000 vragen aan jezelf 46

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd om mij wat beter te gaan leren kennen. We zijn inmiddels alweer aanbeland bij vraag 629. Ben jij goed in het aangeven van je grenzen of vind je dat ook best lastig?

Bewaar voor later op pinterest

629. Wanneer had je eerder je grenzen moeten aangeven?

Elke keer als ik over mijn grenzen heen ga, dit gebeurd nogal vaak. Maar momenteel zie ik het in als ik over mijn grenzen heen ga en moet ik alleen nog leren om dingen aan te geven voordat ik er overheen ga.

630. Wat vind je de beste slechte film die ooit gemaakt is?

Ik weet dus echt niet meer de naam van die films maar vroeger had je van die foute slechte horror films. Waarbij jongeren aan een vliegtuigramp waren ontsnapt maar vervolgens een voor een werden vermoord. Te slecht om geloofwaardig te zijn maar wel super vermakelijk.

631. Is elke dag een nieuw begin?

Jazeker door mijn beperkingen heb ik regelmatig slechte dagen. Maar elke dag sta ik opnieuw op kijk ik hoe ik me voel en geniet ik van de dagen waarop ik me goed voel. Ik heb er namelijk helemaal niks aan om in de slechte dagen te blijven hangen. Natuurlijk is dit niet elke keer even makkelijk. Maar mocht het mij een keer niet lukken is daar altijd nog mijn vriend die mij uit de negativiteit weet te halen op dat moment.

632. Waar ga je het liefst naar toe op een eerste date?

Een restaurant, het is openbaar en je hebt alle gelegenheid om elkaar rustig te leren kennen.

633. Wanneer heb je je voor het laatst moeten inhouden?

Inhouden kan ik mezelf niet echt ik ben echt zwart/wit jantje huilt of jantje lacht dat grijze gebied er tussen in dat ken ik niet.

634. Kun je iemand nadoen?

Nee, Ik ben daar dus echt mega slecht in!

635. Wat had je veel eerder moeten doen?

Mijn blog beginnen en mijn passie voor fotografie najagen.

636. Zing je altijd mee in de auto?

Niet altijd maar ik ben wel heel goed in verkeerde teksten zo hard mogelijk meezingen. Dit kan in de auto maar ook onder de douche of terwijl ik aan mijn blog werk. Ik word altijd vrolijk van zingen maar kan dus echt geen toon houden en ook geen teksten onthouden. Dus 9 van de 10 keer klopt de tekst voor geen meter maar ach ik geniet ervan.

637. Met wie zou je graag willen ruilen van leven?

Met niemand elk leven heeft up’s en down’s iemand kan aan de buitenkant nog zo’n mooi leven hebben maar je weet nooit hoe het er echt aan toe gaat. Hoewel mijn leven zijn uitdagingen heeft ben ik er blij mee.

638. Wanneer heb je voor het laatst heel hard gejuicht?

Toen Max Verstappen zijn eerste f1 race won. Ik vermoed dat de buren mij konden horen.

639. Hoe gaat het met je liefdesleven?

Goed, volgend jaar in februari ben ik alweer 10 jaar samen met de liefde van mijn leven. We zijn de dikste maatjes we hebben veel lol en laten elkaar vrij. Natuurlijk hebben ook wij wel eens een woordenwisseling maar die zijn echt op 1 hand te tellen. Meestal als we ze dan hebben dan gaat het ook wel even hard tegen hard. Maar daarna knuffelen we weer en is alles weer goed.

640. Waardoor raak je geïnspireerd?

Door andere bloggers en instagrammers en door de dingen om me heen. Een mooie bloem een vlinder een geurtje het kan van alles zijn.

641. Welk muziekinstrument zou je graag willen bespelen?

Piano, helaas heb ik daar echt geen feeling voor. Mijn zoon daar in tegen kan prachtig piano spelen. Hij doet het dan ook ontzettend graag en heeft alles zelf geleerd door middel van youtube filmpjes etc. Inmiddels heeft die al aan een aantal muziekwedstrijden meegedaan en wil die zijn eigen youtube kanaal beginnen.

642. Heb je een grote algemene kennis?

Dat denk ik niet, ik kijk namelijk bewust niet naar het nieuws en late night programma’s. Van alle drama’s in de wereld word ik maar ongelukkig en bang. Ik probeer me dus te focussen op positiviteit.

Ik hoop dat jullie mijn antwoorden op deze vragen weer leuk vonden!

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rosalie
Rosalie
3 jaren geleden

Leuke vragen!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x