1000 vragen aan jezelf 45

Hallo lieve lezers van Bookstamel. Yes vandaag gaan we weer verder met de 1000 vragen die ik aan mezelf stelde. Ik vond het dit keer echt super leuke vragen en heb ze dan ook met heel veel liefde en plezier beantwoord.

Bewaar voor later op pinterest.

615. Welk apparaat van vroeger mis je?

De Gameboy zeker weten! Ik was echt verslaafd aan dat ding. Vooral Teteris kon ik uren spelen.

616. Waarin denk of doe je nog steeds als een kind?

In heel veel dingen ik denk dat het belangrijk is dat je altijd een beetje kind blijft. Ik kan nog steeds genieten van een mooi jeugdboek of een fantasywereld. Of samen met kindjes lekker spelen en ravotten. Huttenbouwen in het bos heerlijk. Nee ik denk dat ik nooit helemaal volwassen ga zijn.

617. Heelt tijd alle wonden?

Dat denk ik niet, maar tijd maakt het omgaan met de wonden wel makkelijker. Maar echt helen of weggaan doen ze in mijn ogen nooit.

618. Ben je romantisch?

Over het algemeen niet maar ik kan het wel zijn. Ik vind het bijvoorbeeld super leuk om lekker voor mijn mannetje te koken. Kaarsjes aan een leuke film op en genieten maar. Een gedichtje heb ik ook wel eens geschreven maar verder denk ik doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.

619. Wat zou je tegen je jongere ik willen zeggen?

Geniet van het leven laat je niet tegenhouden door wat andere over je zeggen. Ben jezelf en luister altijd naar je eigen gevoel want die is 9 van de 10 keer goed.

620. Wat doe je met gekregen souvenirs?

Meestal geef ik ze ergens een plekje in huis, na een paar jaar beland het meestal wel in de prullenbak omdat ik het niet meer leuk vind. Maar eerst krijgen ze een mooi plekje in huis.

621. Van wie heb je onlangs afscheid moeten nemen?

Gelukkig al een hele poos van niemand meer.

622. Ben je een jongens- of een meisjesmoeder?

Een jongens mama. Ik heb een prachtige zoon en dat is echt mijn alles. Hij is inmiddels al 17 en gaat lekker zijn eigen gang. Af en toe komt die gezellig eten. Daarnaast vind die het ook nog leuk om voor mijn camera te staan. Dat heeft die denk ik van mij geleerd aangezien ik vroeger ook model was.

623. Heb je wel eens je eigen ansichtkaarten gemaakt?

Jazeker maar ik ben nogal perfectionistisch en vind ze dus niet snel goed genoeg. Meestal belanden ze dan uiteindelijk in de prullenbak.

624. Hoe zou je familie jou omschrijven?

Ik denk dat mijn familie mij zou omschrijven als een bijzonder meisje die al heel wat heeft meegemaakt. Een meisje dat super vrolijk kan zijn maar ook erg op zichzelf is. Eentje met een gebruiksaanwijzing.

625. Waar zoek je je kleding op uit?

Het moet lekker zitten. Maar daarnaast hou ik ook ontzettend van kleren met super mooie kleuren. Vooral okergeel en legergroen vind ik erg mooi.

626. Welke eigenschap vind je niet mooi aan jezelf?

Mijn onzekerheid en perfectionisme.

627. Welk gerecht zou je elke dag willen eten?

Sushi en New York Cheesecake hmm daar krijg ik echt nooit genoeg van.

628. Met welk gevoel loop je door een dierentuin?

Met een super blij en vrolijk gevoel want ik hou echt van de dierentuin. Al zou ik de beesten uit de dierentuin liever in het wild zien.

Hopelijk vonden jullie deze 1000 vragen weer leuk.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jo-ann
3 jaren geleden

Wat een leuk artikel! Leuk om op deze manier wat meer over jezelf te vertellen.

Charlotte Dona
3 jaren geleden

Wat een leuk idee! Zo krijgen we echt meer over je te weten. Leuk om te lezen.

nicole
3 jaren geleden

Ik mis soms wel eventjes een ouderwetse radio of cassetterecorder.
nicole onlangs geplaatst…Beste tijd om boodschappen te doen?My Profile

Susan | The Seoulite
3 jaren geleden

Oehh de Gameboy! Ikzelf heb die gehad, vervolgens een Nintendo DS Lite en nu heb ik de Switch 😀
Susan | The Seoulite onlangs geplaatst…6 Must Visit Prop Shops in Seoul!My Profile

Xiana
3 jaren geleden

Inderdaad een aantal leuke vragen!
Hier ook een jongensmama en ze hebben de Game Boy herontdekt hahahaha. Ik wandel ook zeer graag in een dierentuin rond maar snap het als je zegt liever in het wild. Mijn droom is om een safari te maken in Zuid-Afrika.

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x