Fotoshoot met Myrthe

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Onlangs vertelde ik al dat ik een nieuw camera had gekocht een Nikon D3400 . Dit was voor mij echt een droom die uitkwam want ik wilde me al heel lang in fotografie verdiepen. Zelf heb ik jarenlang met veel liefde en plezier voor de camera gestaan als model. Maar ook toen was ik al nieuwsgierig na de andere kant. Nu ik eindelijk mijn Nikon D3400 heb moet ik 2 angsten overwinnen. Namelijk het zoeken van mensen die model willen staan voor mijn camera zodat ik kan oefenen, wat dus ook betekend dat ik vreemde mensen moet gaan ontmoeten. Maar daarnaast moet ik er ook mijn straatvrees voor onder ogen komen. Want ik kan moeilijk alleen bij mij thuis shooten.

Afgelopen zaterdag had ik afgesproken met Myrthe van de blog Food Fröbel en fun om foto’s te gaan maken bij de noordkade in veghel. Ik vond het super spannend en die vrijdagnacht kon ik dus ook niet slapen. Op dat moment was ik enorm over prikkelt en zenuwachtig. Maar gelukkig wist ik me Zaterdagochtend te herpakken en was ik keurig op tijd bij de noordkade. Snel even gecheckt of de w.c open was (Want spanning betekent automatisch ook veel plassen) en gewacht tot Myrthe er was.

Bewaar voor later op pinterest.

Myrthe bleek een super leuke gezellige spontane meid te zijn die eigenlijk alles van zelf deed. Soms gaf ik een mini aanwijzing en al voordat ik precies had uitgelegd wat ik wilde deed ze het al. Dat werkt natuurlijk super fijn. In het begin vond ik het wel even spannend omdat de noordkade een openbare plek is waar dus ook gewoon veel mensen rondlopen. Maar als snel hadden we niet eens meer in de gaten dat er mensen rond liepen.

Het leuke aan de noordkade is dat je er echt allerlei kanten op kan. Het is een mooi industrieel gebied maar binnen zijn ook rustige hoekjes waar je prachtige foto’s kan maken. Al met al vond ik het een leerzame en ontspannen shoot en ben ik blij met de gemaakte foto’s. Ik kan ze niet allemaal op mijn blog plaatsen want dat kost een beetje teveel ruimten. Dus heb ik op flickr een album gemaakt waar je foto’s kan bekijken.

Helaas betekent het shoote ook dat ik inmiddels al weer 3 dagen last van me hand heb. Maar dat had ik er graag voor over want ik vind het echt heel leuk om te doen. Hopelijk wordt ik snel geopereerd aan mijn handen zodat hopelijk de pijn een stuk minder wordt. De komende maanden hoop ik mezelf te kunnen blijven ontwikkelen op het gebied van foto’s maken en werken met photoshop. Ik hoop misschien wel ooit als ik het lichamelijk zou kunnen er mijn werk van te maken. Maar voor nu is het een leuke hobby wat ik af en toe kan doen op goede dagen.

Liefs. Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tuinweetjes
3 jaren geleden

Wat een leuke en spontane foto’s zijn het geworden.

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

fijn dat je je kon herpakken! dat zijn de betere momenten. En je foto’s zijn heel mooi geworden!

Amina
3 jaren geleden

Zijn echt prachtig geworden meis! En tip: koop een statief! Ik heb een hele goedkope op bol.com gevonden die ook licht is. Camera’s zijn vaak zo zwaar, echt naar voor je handen. Liefs!
Amina onlangs geplaatst…Mooie woonkamer make-over met Poster Store & kortingscodeMy Profile

Frederique
Frederique
3 jaren geleden

Oh wat fijn, ik zou ook zo’n camera willen! Lekker blijven doen, dan wordt het steeds minder spannend.

Rory
3 jaren geleden

Wow! Ik heb op Flickr alle foto’s bekeken en ze zijn echt heel mooi. Spontaan en mooi in vele opzichten. Myrthe ziet er prachtig uit. Dat ligt natuurlijk ook aan haarzelf maar zeker ook aan de manier waarop jij haar op haar gemak hebt gesteld en je fotografie skills.
Rory onlangs geplaatst…Fifty and feeling fabulousMy Profile

Cynthia
3 jaren geleden

Mooie foto hoor! Ik hoop dat je snel geopereerd mag wordenaan je hand. Je hebt zeker talent!
Cynthia onlangs geplaatst…Nogmaals 5x Escape Room Spellen Voor Thuis Getest!My Profile

Tessa
3 jaren geleden

Wat fijn dat jouw eerste fotoshoot zo’n succes was. Mooie foto’s heb je gemaakt
Tessa onlangs geplaatst…Review: Zeeman Parfum LuchtMy Profile

MC Kleuver
3 jaren geleden

Nice, ik heb de foto’s bekeken en ze zijn echt goed! Mocht je nog een mannelijk model nodig hebben haha 😉
Fijn dat je ook zo kan genieten van foto’s maken en niet alleen model staan.
MC Kleuver onlangs geplaatst…Eerlijk over emoties weg-eten | ColumnMy Profile

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  MC Kleuver

sterker nog ik denk dat ik het maken nog veel leuker ga vinden

Susan Johanna
3 jaren geleden

Leuke foto’s hoor! Ik wil ook graag een nieuwe camera haha
Susan Johanna onlangs geplaatst…Outfit: New Dress from my BoyfriendMy Profile

Lodi
3 jaren geleden

Wat leuk datje zo je passie weer gevonden hebt en fotograferen is toch ook zo leuk. Goed dat je ook meteen angsten moet overwinnen en dit ook gewoon wel even doet. Petje af hoor!

nicole
3 jaren geleden

Wat goed dat je zulke mooie foto’s kunt maken! Ik doe het je niet na. Hopelijk gaan de klachten snel weer over.
nicole onlangs geplaatst…Beste tijd om boodschappen te doen?My Profile

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Wat een ontzettend mooie foto’s heb je gemaakt van Myrthe! Ik vind Myrthe ook een prachtige haarkleur hebben <3

Krystle/Batboy
3 jaren geleden

Ik vind je foto’s heel mooi geworden! Fotograveren is altijd zo leuk om te doen. Heb zelf geen professionele camera, maak alle foto’s met mijn mobiel
Krystle/Batboy onlangs geplaatst…De voordelen van een rugzak + WINMy Profile

Kristof
3 jaren geleden

Nikon is sowieso altijd mijn favoriet al geweest.
Wel heel k*t dat je zovee last hebt van je handen als je je hobby wil beoefenen.
Kristof onlangs geplaatst…Waar eet je de beste spaghetti? Laat het hier weten!My Profile

Gabrielle
3 jaren geleden

Het zijn echt leuke spontane foto’s, ik heb jaren ook gefotografeerd maar momenteel doe ik er nog weinig mee..
Gabrielle onlangs geplaatst…Werkplek op Bali – Bali Bustle: met zwembad en fitnessMy Profile

rachel
3 jaren geleden

ik ben zelf fotograaf en vind je fotos ook heel leuk geworden 😀
rachel onlangs geplaatst…Happy moments #38My Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

leuek foto´s en een leuk model! het plezier dat ze heeft is duidelijk zichtbaar

Laura | I scream beauty
3 jaren geleden

Mooie foto’s! Mooie kleuren:)

hippiemeisje
3 jaren geleden

Mooie foto’s, je ziet dat je model het ook echt leuk vond! 🙂

trackback

[…] leuke aan de shoot met Audrey is dat de foto’s op dezelfde plek zijn gemaakt als die van Myrthe maar ze beide een totaal andere feeling hebben. Audrey voelde zich super op haar gemak voor de […]

21
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x