Over de boeken van Annemiek Steur

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we het uitgebreid hebben over de boeken van Annemiek Steur. Annemiek heeft inmiddels 3 mooie boeken op haar naam staan. Alle boeken zijn in het fantasy genre geschreven. De boeken van Annemiek Steur zijn perfect geschikt voor de jongere lezers. Dus ik zou zeggen laat je meevoeren langs de boeken van Annemiek Steur en geniet.

Bewaar voor later op pinterest.

We beginnen dit keer met het boek dat ik ook zal gaan lezen voor mijn recensie volgende week. Namelijk het eerste deel uit de Jonas Dubelaar Reeks Grezhel, het horloge en de man op de draak genaamd. Ik vind alleen de cover van Grezhel, het horloge en de man op de draak echt al helemaal geweldig. Dit boek is een hardcover en kwam uit in 2015. Het boek telt 285 pagina’s en is te lezen vanaf 12 jaar.

Hier gaat Grezhel, het horloge en de man op de draak over:

Op de oude rommelzolder van hun huis vindt Jonas een oud horloge. Hij opent het en ziet dingen die hij tot voor kort voor sprookjes gehouden had. Er komen veel vragen die onmogelijk te beantwoorden zijn in hem op en hij piekert zich suf. Op een nacht opent hij het horloge opnieuw en komt hij in een andere wereld terecht. Daar is hij de redder in nood en worden lastige opdrachten van hem geëist…

Bewaar voor later op pinterest.

.Het tweede boek waar we het over gaan hebben is het tweede deel in de Jonas Dubelaar reeks. Maereis, de bregla en trainingen. Ook dit boek is weer een hardcover met een prachtige getekende cover. Het boek telt 246 pagina’s en is ook weer geschikt vanaf 12 jaar.

Hier gaat Maereis, de bregla en trainingen over:

In dit deel moet Jonas een bregla zien te bemachtigen – een machtig wezen waar een verraadster van het koningshuis Dja Verydé ook op uit is en wat desastreuze gevolgen kan hebben voor het koninkrijk Sjen’na – maar, alleen een van de uitverkorenen kan het gebruiken. Wie krijgt het als eerste in handen: Sjen’na of Maereis? En hoe ver gaan zij om het te verkrijgen?

Bewaar voor later op pinterest.

We sluiten af met en klein maar fijn boekje! Dit boekje is het proloog van Jonas Dubbelaar. Vitya Malonti telt 49 pagina’s maar is zeker de moeite waard.

Hier gaat Vitya Malonti over:

Vitya Malonti komt oorspronkelijk uit deze wereld, maar leidt een dubbelleven in een andere. Daar is hij een legendarische magiër die oorlogen tot halt roept. Maar hier wacht een vrouw met een ongeboren kind en Vitya wil terug. Dat gaat niet zonder slag of stoot en hij heeft de verantwoordelijkheid het gat te vullen dat hij achterlaat. Wanneer kan hij zijn gezinnetje nu echt stichten?

Dat was alles over de boeken van Annemiek Steur. welk boek heeft jouw aandacht getrokken?

Liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit verandert echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x