1000 vragen aan jezelf 43

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Yes daar zijn we dan weer met een nieuwe 1000 vragen aan jezelf. Dit keer zijn het weer zeer pittige vragen. Vragen waar ik best wel even over na moest denken. Want hoewel ik meestal snel het antwoord weet is dat ook weer niet altijd het geval.

1000-vragen-600

Bewaar voor later op pinterest.

 

587. Welke tredingtrend van vroeger vind je nu echt lachwekkend? De hoge kuif van de jaren 80 dat was echt niet mooi te noemen. 

588. Is je basishouding positief? Uhm over alles en iedereen wel maar niet als het over mezelf gaat. Ik ben een kei in me eigen naar beneden praten. 

589. Hoe rijk zou je willen zijn? Rijk genoeg om fijn te leven, onze ouders, zussen en mijn zoon te kunnen ondersteunen. En het liefst dan nog een beetje om een boerderij te kunnen kopen met boerderijdieren waar wij kunnen wonen en oudere mensen hun oude dag kunnen slijten met genoeg aandacht en liefde. 

590. Mag je liegen om iemand te beschermen? Ik vind dat je nooit mag liegen. Maar een klein leugentje om bestwil vind ik dan nog wel iets anders. 

591. Wat heb je onlangs tweedehands aangeschaft? Boeken altijd boeken. Hoewel ik natuurlijk ook boeken nieuw koop of krijg als recensie exemplaar. Maar als ik een tweedehands exemplaar zie van een boek dat ik graag wil hebben dan moet ik deze kopen.

592. Wat is nep beter dan het origineel? Ik vind nep niks beter ik hou van echt. 

593. Luister je goed naar je lichaam? Dat wisselt de ene dag wel de andere dag niet. Ik leer steeds meer naar mijn eigen lichaam te luisteren en op tijd mijn rust te pakken. 

594. Van welk beroep begrijp je eigenlijk niet wat het precies inhoudt? anodiseur, mijn vriend is dat van beroep. Hij heeft het al vaak proberen uit te leggen en ik weet inmiddels wel een beetje wat hij doet. Maar hoe het nou allemaal precies werkt dat weet ik nog steeds niet. 

595. Wat klopt er niet als je nu om je heen kijkt? De rommel om me heen. Ik hou van opgeruimd en netjes maar dat is het vandaag echt niet. 

596. Wat is je wens voor de mensheid? Dat mensen geen pijn hoeven te lijden en gelukkig zijn. 

597. Zoek je gezelschap op als je je alleen voelt? Dat denk ik wel maar ik voel me niet zo vaak alleen omdat ik er echt van hou om alleen te zijn. Een muziekje op een boekje erbij en genieten maar. 

598. Van welke ‘viezige’ geur kun je heel blij worden? Rook vooral van de bbq

599. Wanneer had je voor het laatst kriebeltjes in je buik? Toen ik pas naar de dokter moest maar dat waren kriebeltjes van de zenuwen. 

600. Hoe vaak zet jij je telefoon uit? Nooit, ik zet hem wel op stil.

tot de volgende keer,

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

6 reacties

 1. girls-things schreef:

  Wat een grappige vragen. De geur van een BBQ vind ik ook altijd fijn. Geeft mij een zomers gevoel.
  girls-things onlangs geplaatst…Twijfel je nog? – handige tips voor twijfelkonten!-My Profile

 2. Felice Veenman schreef:

  mag je liegen om iemand te beschermen? daar ga ik eens goed over na denken

 3. Susan schreef:

  Vooral die laatste vraag kan ik mij 100% in vinden hahahha
  Susan onlangs geplaatst…Limited Starbucks Collection: Starbucks Korea Fall collection 2020My Profile

 4. nicole schreef:

  Ik koop ook graag en veel tweedehands. Oorspronkelijk vanwege de prijs, maar steeds vaker ook vanwege het milieu.
  nicole onlangs geplaatst…Weegschaal die ook vet meetMy Profile

 5. Manon schreef:

  Ik ga anodiseur even googelen haha
  Manon onlangs geplaatst…SMA Awareness MonthMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge