Over de boeken van Johnny Bollé

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we het hebben over de boeken van Johnny Bollé. Johnny heeft inmiddels al drie boeken op zijn naam staan dus we hebben genoeg te bespreken. Nu het weer buiten langzaam aan weer slechter wordt hebben we ook weer meer tijd om lekker te lezen. Regelmatig kruip ik de afgelopen weken lekker met een dekentje op de bank. Een kopje lekkere thee in mijn hand. Dan bedoel ik echt van die heerlijke verse thee gezet van losse thee hmm.

Bewaar voor later op pinterest.

Maar goed laten we het Over de boeken van Johnny Bollé gaan hebben. We beginnen met de Thriller Egyptisch Blauw. Deze thriller kwam uit in 2018 en was het eerste boek van Johnny dat werd gepubliceerd. Deze thriller is uitgebracht als thriller en telt 266 pagina’s

Hier gaat het Egyptisch blauw over:

Egyptisch blauw is een meeslepende thriller waarbij de puzzelstukjes steeds veranderen.
Tijdens een avondje stappen leert de schuchtere Jovanny een stel vrienden kennen. Het klikt meteen, maar hij ervaart al snel dat zijn nieuwe vrienden er een verborgen agenda op na houden. Hij wordt achtervolgd door de mysterieuze Melissa. Zij heeft een steeds terugkerende nachtmerrie waarin Jovanny één van haar familieleden vermoordt.
Wanneer Jovanny ontdekt dat zijn ouders een verschrikkelijk geheim met zich meedragen, stort zijn wereld in mekaar. Paniek, radeloosheid en verdriet volgen elkaar in snel tempo op wanneer de liefde van zijn leven op een brutale manier wordt vermoord.

Het volgende boek waar we het over gaan hebben is Bloedmaan Dit boek kwam uit in September 2019 en werd gelijk goed ontvangen door de lezers. Ook dit boek is een paperback en telt 303 pagina’s

Hier gaat bloedmaan over:

Op de avond van de bloedmaan springt in Parijs iemand van de Pont Louis-Philippe. Luttele uren later wordt in Barcelona een brute moord gepleegd. Of zijn het zelfs twee moorden? In de aanloop naar deze dramatische gebeurtenissen speelt de beroemde actrice Eloise De Moines een centrale rol. Maar zelf vermoedt de labiele Eloise niets: zij is uitsluitend bezig met de opnames voor haar nieuwste film én de voorbereidingen voor het sprookjeshuwelijk met haar verloofde Philippe, de dag na de bloedmaan. En dan wordt ze ook nog gekweld door hallucinaties. Gelukkig voelt Eloise zich volledig gesteund door Philippe en haar jonge vriendin Babet, maar is haar vertrouwen in hen wel terecht? En welke rollen spelen de personal trainers Jolinde en Noah? Eén ding wordt in elk geval snel duidelijk: de nacht van de bloedmaan zal voor iedereen dramatisch zijn…

Het laatste boek van Johnny Bollé waar we het over gaan hebben is zijn nieuwste boek. Hij noemde me duivelskind Ik ga zowel Hij noemde me duivelskind als bloedmaan lezen voor een recensie. De recensie van Bloedmaan kun je volgende week lezen.

Maar hier gaat Hij noemde me duivelskind over:

Ik werd jarenlang mishandeld…
Totdat er een gruwelijk plan in gang werd gezet.
Jarenlang mishandelt een moeder haar kinderen, ze sluit hen op in een donkere kelder.
Eén van hen is uit op wraak en beraamt samen met een handlanger een gruwelijk plan…
Heel veel later is Antwerpen in de ban van de sleutelmoordenaar die zo wordt genoemd omdat hij een sleutel achterlaat bij elk van zijn vrouwelijke slachtoffers.
Opluchting wanneer men denkt een hoofdverdachte te kunnen aanwijzen: Seth Lejeune. Eén van zijn collega’s is op een nacht verdwenen. Zijn er nog bewijzen nodig?
Het leven van Seth Lejeune verandert in een hel. Hij herinnert zich niets van wat er die bewuste nacht is gebeurd.
Radeloos en verward probeert hij de gebeurtenissen te reconstrueren.
Vraag is wie hij kan vertrouwen.
Van collega’s, vrienden en familie krijgt hij alleen maar tegenstrijdige informatie.
Is Seth de sleutelmoordenaar of is hij zelf de speelbal van een meesterlijk brein?
Wanneer er opnieuw een vrouw verdwijnt, lijkt de puzzel onoplosbaar…
Hij noemde me Duivelskind is een razend spannende thriller met een totaal onverwachte intrige waarin wraak, misverstanden en misplaatst vertrouwen centraal staan.

Ik zou zeggen tot volgende week,

Liefs, Melanie

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit veranderd echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Lijken me erg spannende boeken, voor Duivelskind lijkt me een spannend boek om in een ruk uit te lezen.

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x