Review Posters van de Poster Store

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Zoals vele van jullie inmiddels wel weten zijn wij flink bezig met het opknappen van ons huis. Nu was ik al een tijdje op zoek naar leuk posters voor aan de muur. Toen kwam ik tijdens het surfen op het internet terecht bij Poststore.nl.  Na wat neuzen op de Poster Store kwam ik het thema dieren tegen. Nu ben ik gek op posters met dieren erop en vooral zwart wit posters. Ik besloot dus al snel om een super toffe poster van een olifant en leeuw te bestellen voor in onze nieuwe hal.

Pinterest

Bewaar voor later op pinterest

In onze hal hebben we sinds kort een mooie donkere pvc vloer liggen en de trap is ook pas gerenoveerd. We hebben hier gekozen voor een mooie stoere look met zwarte metalen trapleuningen. Maar in het trappengat hadden we dus nog een grote kale witte muur. Erg saai want tja je wil toch tegen iets moois aan kijken als je naar beneden loopt.

hal

Zeg nou zelf die posters maken het helemaal af toch 🙂 ik ben er echt super blij mee. De hal is nu helemaal af. Nog steeds simpel maar wel stoer.

Naast de hal ben ik ook bezig met het aanpakken van mijn minibieb. In ons huis hebben we namelijk van een slaapkamer mijn leesplekje gemaakt. Daar staan natuurlijk allerlei boeken kasten vol met boeken. Maar ook een heerlijk zacht lees bed waarop ik uren kan gaan zitten lezen. Toen ik op de site van Poster Store aan het scrollen was stuiten ik ook op wat posters in de stijl van Harry Potter en een heel lief schattig klein postertje met een mooie tekst “Together is our favorite place to be”. Deze tekst is hier in huis wel heel toepasselijk want ik denk dat dit echt geldt voor mij en mijn partner.

last

Ik besloot om deze tekst in een mooie zwarte houten lijst te stoppen. Het toffe aan poster store is dat hun ook fotolijsten verkopen waar je de posters in kan doen. Ze hebben echt een heel ruim assortiment maar ik vond deze Zwarte houten fotolijsten het beste bij onze stijl passen. Deze poster is klein 13×18 maar ik vind hem echt super leuk op mijn boekenkast staan samen met de kleine cactusjes en de kaars.

Boven mijn heerlijke lees bed besloot ik de posters van Harry Potter te hangen. Hiervoor bestelde ik een aantal posters in verschillende maten samen met dezelfde zwarte houten lijsten als degene die ik hierboven heb gebruikt. Door de zwarte lijsten knallen de posters namelijk super mooi van mijn blauwe muur af. En doordat ik verschillende formaten posters heb besteld was het super makkelijk om mijn eigen unieke fotomuur te maken. Op de site van Poster Store vind je ook volop voorbeelden van prachtige fotowanden. Persoonlijk ben ik niet zo van de fotowanden maar een wand vol posters vind ik echt helemaal te gek!

harry-potter-1

Ik ben dan ook super trots op het eindresultaat van dit stukje kamer in mijn minibieb. Als de complete minibieb helemaal klaar is zal ik nog wat foto’s delen van het eindresultaat van de hele kamer.

V2AcgZtA

Mijn ervaring met Poster Store was echt ontzettend goed. Op de website was alles makkelijk te vinden en het bestellen gaat makkelijk en snel. De posters van Poster Store worden gedrukt op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit. Dit vind ik persoonlijk erg belangrijk. Daarnaast worden er elke dinsdag nieuwe posters toegevoegd aan het assortiment. Dus zit er dit keer niks voor je bij kom dan zeker later nog eens terug om rond te neuzen. Daarnaast vind ik zowel de posters als de lijsten super betaalbaar bij Poster Store.

De bezorging van de posters ging ook prima. Ik kon alles netjes volgen via de track en trace link. De posters kwamen aan in een goede stevige kartonnen koker en de lijsten zaten ook goed verpakt. Wist je trouwens dat je die kartonnen posterkoker ook heel goed kan gebruiken om je kadopapier in te bewaren. Ik zocht hier al een tijdje een goede oplossing voor en dit werkt echt perfect.

DSC_0054

Ik heb jullie nog een poster niet laten zien. Maar die bewaar ik nog even voor later. Die komt namelijk in onze nieuwe slaapkamer. Momenteel zijn we bezig met gordijnen daar een mooi bankje en het laatste schilderwerk. Zodra de slaapkamer helemaal af is neem ik jullie mee op een tour door de slaapkamer. Denk jij nou ik wil ook zo’n toffe poster aan de muur dan heb ik goed nieuws voor je 🙂 Met de kortingscode bookstamel20 krijg je 20% korting op fotolijsten en posters (excl selection) tm 5 oktober. Geloof me met die korting zijn de posters echt mega goedkoop.

Voor nu wens ik jullie een fijne zondag

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Daisy de Vos Burchart
3 jaren geleden

Wat een mooierds heb je gekozen!

Wij hebben er ook een aantal en zijn ook echt super tevreden:D
Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…CATRICE F/W ’20: SKINFLUENCEMy Profile

Tuinweetjes
3 jaren geleden

Leuke posters vooral de stoere dieren prints. Ik zou een eigen gemaakte foto van een stoere schotse hooglander boven de bank willen.

Sherry
3 jaren geleden

Super mooie posters meid. Wat is je huis erg mooi.

Krystle/Batboy
3 jaren geleden

Je hebt mooie uitgekozen en ja, het maakt het helemaal af!
Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Gek op luipaardprintjes? Dan is deze regenjas dé jas voor jou!My Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

o dat ziet er allemaal heel mooi en smaakvol uit! Bij wordt het altijd zo snel een rommeltje

rachel
3 jaren geleden

je hebt wel mooie uitgezocht zeg 😀 ik hou er van om eens in de zoveel tijd te wisslen anders word het saai
rachel onlangs geplaatst…Happy moments #36My Profile

jasmina
jasmina
3 jaren geleden

Prachtige posters! Je hebt er wel een strak interieur voor nodig.

Cynthia
3 jaren geleden

Leuk zeg! De dierenposters zien er echt goed uit!
Cynthia onlangs geplaatst…Ons weekje weg in Recreatiepark de LeistertMy Profile

Tessa
3 jaren geleden

Wat een mooie en gevarieerde posters heb je gekozen
Tessa onlangs geplaatst…Review: Mac Chili LipstickMy Profile

KoolFamily
3 jaren geleden

Echt super mooi gekozen, past geweldig!
KoolFamily onlangs geplaatst…Interview met DebbieMy Profile

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Wat een toffe posters heb je uitgekozen. Persoonlijk vind ik de quote erg leuk!

Jo-ann
3 jaren geleden

Hele mooie posters! Passen ook echt in ieder interieur. Vooral het zwart/wit vind ik erg mooi.

Amy
Amy
3 jaren geleden

Wat heb je leuke posters gekozen. De afbeelding van het hert heb ik toevallig ook in huis hangen (maar dan via een andere aanbieder). Die vind ik zo gaaf!
Amy onlangs geplaatst…De wandeling naar Preikestolen in Noorwegen – mijn tips en ervaringenMy Profile

Stefaan
3 jaren geleden

Zo een poster zorgt direct voor een meerwaarde in de decoratie van je huis
Stefaan onlangs geplaatst…WW | Weg met die Corona kilo’sMy Profile

Mirjam Hart
3 jaren geleden

Wat een goed idee om de posterkokers zo te kunnen hergebruiken! Ik ben ook dol op posters. Je maakt er gemakkelijk een andere sfeer mee in huis. Je hebt een mooie selectie gemaakt!
Mirjam Hart onlangs geplaatst…Ysbrantsz Boutique Hotel. Het mooiste hotel in HoornMy Profile

Caroline
Caroline
3 jaren geleden

Het resultaat ziet er goed uit, leuk hoor zo’n wand met mooie illustraties.

Manon
3 jaren geleden

Je hebt leuke dingen uitgekozen! Mooie blauwe muur ook.
Manon onlangs geplaatst…SMA Awareness MonthMy Profile

Simone
3 jaren geleden

Oh wauw. Hele mooie posters gekozen. En op erg leuke en gezellige plekjes gezet!
Simone onlangs geplaatst…Werken op kantoor: Wat we wel en niet missen nu we thuiswerken!My Profile

18
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x