1000 vragen aan jezelf 41

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Daar gaan we weer verder met de 1000 vragen die ik me zelf stelde. Nog even en dan passeren we de 600 vragen 🙂 Tijd dus om eens na te gaan denken wat we volgend jaar gaan doen zodat jullie mij beter leren kennen :). Misschien wel een de week van post. Waarin ik jullie meeneem langs de dingen die ik allemaal heb gedaan in een week. Vinden jullie dat wat?

1000-vragen-37

559. Heb je dingen op voorraad die je zelf nooit eet of drinkt? Ja meestal hebben we wel wat wijn of bier staan voor als er gasten komen. Zelf drink ik geen druppel dus tja die biertjes willen ook nog wel eens over de datum gaan. Daarnaast heb ik altijd producten met gluten in huis voor man lief die mag ik natuurlijk zelf niet hebben. 

560. Leg je jezelf zelfverzonnen regels op? Nee, ik hou niet zo van regeltjes. Ik verzet me daar al snel tegen. De enige regel die ik heb is dat ik altijd iedereen met respect behandel. 

561. Heb je ergens spijt van? Ja van meerdere dingen maar van eentje vooral alleen sorry jongens dat is een van de weinige dingen waar ik niet graag over praat. 

562. Wat is je favoriete tekenfilm? Valt Bella en het Beest ook onder een tekenfilm? Dat vind ik namelijk echt een mooie animatie film?

563. Wat zou je aan je kind willen meegeven? Dat die geen vooroordelen heeft en iedereen behandelt met het respect waarmee hij zelf ook behandelt wil worden. 

564. Welk boek sloeg je onlangs met een diepe zucht dicht? Nou niet onlangs maar bij Hart-slag van Joanne Carlton kon ik het niet droog houden. Want een prachtig en ontroerend verhaal is dat zeg. 

565. Zou je weer terug willen naar een leven zonder internet? Nee, zeker niet ik zit veel thuis en via het internet heb ik tenminste nog lekker contact met andere mensen. Maar af en toe even een paar uur geen social media of een weekend geen internet dat vind ik toch ook wel lekker. 

566. Wanneer heb je voor het laatst een kleurplaat ingekleurd? Dat is toch wel een paar jaar geleden. Vroeger deed ik dat veel maar toen kreeg ik last van mijn handen en ging dat niet meer. 

567. Wie was je jeugdliefde? Kenneth een van de buurjongetjes op het plein. Ik ben ook wel eens thuis weggelopen naar de ouders van Kenneth toe. Toen zei ik dat ik daar ging wonen maar een uurtje later wilde ik toch weer naar huis. 

568. Voor wie heb je het laatst ballonnen opgeblazen? Martijn, toen hij 31 werd hielden we een bbq feestje met onze familie slechts een heel klein groepje. Maar daar hoorde wel ballonnen bij. 

569. Hoe zouden anderen jouw huis omschrijven? Op dit moment groot, maar een chaos. We zijn namelijk flink aan het klussen. In de tuin moeten nog planten en de puntjes op de 1 boven missen nog wat plintjes. Er zitten nog geen ruitjes boven de deuren en een aantal deuren moeten nog geschilderd worden. Maar langzaam aan word het steeds meer ons eigen paleisje. Alles word langzaam aan onder handen genomen in onze stijl. Hopelijk hoeft er dan de komende 10 jaar niks meer aan te gebeuren. (Vriendlief gelooft dat alleen niet want die zegt dat ik altijd wel wat wil veranderen :P)

570. Met wie haal je het liefst herinneringen op? Met mijn familie en beste vriendin. Want met hun heb ik de mooiste dingen meegemaakt. 

571. Hoeveel uur per dag breng je achter een scherm door? Op een goede dag over de dag verdeeld 4-5 uurtjes op een slechte dag 1-2 uurtjes. Maar naar een half uurtje achter de computer moet ik er echt even een half uur tot uur af. Ik zie namelijk maar met een oog en anders krijg ik enorme hoofdpijn.

572. Verzwijg je weleens aankopen voor je partner? Nee, alles onder de 10 euro kan ik kopen daar boven hebben we afgesproken om te overleggen dus dat doe ik dan ook netjes! Goh wat ben ik een brave hendrik hé.

Leuk dat jullie mij weer wat beter wilde leren kennen. Tot de volgende keer.

Liefs, Melanie

 

*** Deze blogpost bevat affiliate links en of producten die ik heb gekregen om te reviewen. Dit veranderd echter niks aan mijn mening.Ik ben altijd eerlijk oprecht en praat vanuit mijn hart. Bookstamel werkt alleen samen met producten, auteurs en uitgevers waar ik achtersta. Helaas heb ik Dyslexie dus kun je spelfouten tegenkomen in mijn blogpost ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
3 jaren geleden

Leuke vragen heb je weer beantwoord! Leuke manier op je zo beter te leren kennen
Tessa onlangs geplaatst…Review: Mac Chili LipstickMy Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x