Van eigen bodem met An Janssens

Voorstelblog An Janssens

Hoi lieve lezers van Bookstamel, We zitten alweer een paar dagen in September. Het weer is maar somber het miezert hier en het is best donker. Een heerlijke dag dus om met een boek op de bank te kruipen. Maar Vandaag mag ik jullie ook weer voorstellen aan een van de auteurs van eigen bodem voor deze maand. Dit keer is het een vrouwelijke auteur die fantasy boeken schrijft. Ik heb het over An Janssens.

an-Janssens

An Janssens is een Vlaamse auteur ze is geboren in 1983. Ze schrijft al van kinds af aan en in 2013 deed ze mee met de eerste Fantasy & Magic Tales schrijfwedstrijd van Luitingh. Deze wist ze te winnen met het verhaal Drakenkoningin dat later werd uitgeven door l.s Amsterdam en resulteerde in een trilogie.

In 2016 maakte An een klein uitstapje en bracht de boven natuurlijke thriller Heksenhoeve uit. Naast het schrijven waar we het later nog uitgebreid over gaan hebben, werkt An als freelance business analist. An heeft door heel wat vreemde landen getoerd op haar motor, maar momenteel is ze bezig aan een ander avontuur, de opvoeding van haar dochter die nu bijna twee is.

Ik zou zeggen kom volgende week snel terug om meer te weten te komen over de 4 boeken die An Janssens heeft geschreven.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
3 jaren geleden

Ik ben benieuwd naar haar boeken. Je hebt mij nieuwsgierig gemaakt
Tessa onlangs geplaatst…Preview: essence oogproductenMy Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

wat een gezellige introductie! Ik hou wel van verhalen over heksen

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we het uitgebreid hebben over de boeken van An Janssens. Deze super leuke fantasy auteur heeft inmiddels al een mooi aantal boeken geschreven. Dit keer […]

trackback

[…] lieve lezers van Bookstamel, An Janssens is natuurlijk deze maand een van de auteurs van eigen bodem. Tijd dus om eens een boek van haar te […]

trackback

[…] te nemen van een van de auteurs van eigen bodem van deze maand. Het is alweer de laatste blog van An Janssens. Nu gaan jullie vast nog wel vaker wat lezen over An op mijn blog want ik moet de hele serie nog […]

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x