1000 Vragen aan jezelf – 40

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een 1000 vragen aan jezelf blog. Dit keer moest ik wel iets langer nadenken over mijn antwoorden. Bij sommige vond ik het zelfs moeilijk om een antwoord te schrijven omdat ik het gewoon niet wist. Maar uiteindelijk heb ik ze weer zo open mogelijk beantwoord.

1000-vragen-40

Bewaar voor later op pinterest

545. Wat kun je het makkelijkst missen? ja hé die vind ik echt lastig. Want tja ik kan wel zeggen insecten maar dat is 1 een beetje flauw en 2 ook niet waar want die zorgen voor onze bloemen en bomen, die we nodig hebben voor onze gezondheid. Tja boeken nee want ik lees te graag. Mensen dan ik kan erg goed alleen zijn maar aan de andere kant heb ik ook graag mijn vriend en familie om me heen. 

546. Hoe verwen je jezelf? Met een lekker warm bad met daarin kneipp badolie eucalyptus of een lekkere bubbelbar van de lush een boekje erbij en een lekkere kop thee. Dat is voor mij echt ultiem genieten.

547. Wat is je favoriete vervoersmiddel? Geen het liefst ga ik gewoon lekker wandelen en anders op de fiets. Maar wandelen staat echt op 1

548. Ben je blij dat je ergens van af bent? 1 van mijn exen dat telt ook toch 😛 en anders mijn buikpijn aanvallen die ik kreeg van het eten van gluten. 

549. Wat denk je s’ochtends als eerste? Tijd voor een kopje thee. Vervolgens sta ik op ga ik die zetten en kruip ik achter de computer om even naar mijn blog te kijken. 

550. Wat herinner je nog van de kleuterschool? De liedjes die we zongen en dat je als je jarig was mocht kiezen welke 2 vriendjes je naast je wilde hebben zitten. Daarnaast mocht je met een kaart alle andere klassen langs en kreeg je van elke juf of meester een mooie sticker op je kaart

551. Welk uitje staat er op de planning? Geen door de corona staan uitjes hier op een laag pitje. Ik heb natuurlijk een hele zwakke blaas en op veel plekken mag je momenteel niet naar de toilet of is er maar een toilet open voor iedereen. Dus pakken we allerlei dingen in huis aan van plaats dat we dagjes weg gaan. 

552. Aard je beter in een dorp of in een stad? In een dorp, de stad vind ik te druk er is daar altijd wel wat te doen. Ik hou van stilte en rust zolang er een paar winkels zijn ben ik tevreden. 

553. Met welke persoon die je niet persoonlijk kent, voel je je verbonden? Met niemand

554. Waar houd je je aan vast in moeilijke tijden? Dat alles uiteindelijk weer goed komt. Alles gebeurd met een reden en uiteindelijk word je er alleen sterker van. Alleen is soms de weg naar die betere tijden moeilijk en zwaar. Daarnaast lees ik vaak veel in moeilijke tijden of luister ik naar muziek want daar word ik altijd rustig van.

555. Ben je lief voor jezelf? Nee, ik ben erg hard voor mezelf ik vind nooit iets goed genoeg. Dat is best lastig en ik werk eraan elke dag gaat het een beetje beter. 

556. Wat houdt vriendschap voor jou in? Weten wat je aan elkaar hebt of je elkaar nu elke dag ziet of 1x per jaar. De ander steunen in moeilijke tijden en vooral eerlijk zijn naar elkaar. Eerlijkheid is eigenlijk in elke relatie het allerbelangrijkste. 

557. Door wie ben je onlangs verrast? Door mijn partner die weet mij nog wel eens te verrassen met een bloemetje of iets anders. 

558. Durf je vragen te stellen? Ja hoor, alleen bedenk ik vragen vaak pas achteraf 

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jasmina
jasmina
3 jaren geleden

Leuk om je zo weer een beetje beter te leren kennen

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  jasmina

Dankjewel dat is leuk om te lezen!
Bookstamel onlangs geplaatst…Interview met Mel HartmanMy Profile

Lizette
3 jaren geleden

Oh ja’ ik kan ook zo goed ontspannen met een lekker bad!
Lizette onlangs geplaatst…Ga je met de auto op vakantie? Let dan op deze zaken!My Profile

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Lizette

Ja dat is echt genieten he een lekker warm bad!
Bookstamel onlangs geplaatst…Interview met Mel HartmanMy Profile

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x