Recensie Zij die vecht van Roni Loren

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vanaf 6 september organiseert Zomer en Keuning weer een super leuke Read a Long voor het boek Zij die vecht van Roni Loren. Eerder deden zij al een read a long van Zij die blijft  en Hij die blijft deel 2 en 3 in de Long Acre serie. Ik mocht dit boek al vooruit lezen en heb hem dus al uit. Tijd dus om vandaag (Op de release dag) mijn recensie van Zij die vecht met jullie te delen. Daarnaast doe ik natuurlijk ook mee met de read a long. Het schema en de link naar de read a long kun je onder aan deze blog vinden.

zij-die-vecht

Bewaar voor later op pinterest.

*** Let op bevat spoilers aangezien het een derde deel in een serie is ***

Titel: Zij die vecht Auteur: Roni Loren Uitgeverij: Zomer en keuning Genre: Roman Cijfer: 9

Hier gaat zij die vecht over: 

Taryn verloor haar jongere zusje bij de schietpartij, maar niemand weet dat het haar schuld is dat ze overleden is. Ze kan de ingrijpende gebeurtenis niet vergeten en ze kan zichzelf al helemaal niet vergeven.

Shaw Miller werd als broer van de schutter op Long Acre High School door iedereen herinnert aan de gebeurtenis. Hij besluit zijn leven om te gooien: hij verandert zijn uiterlijk, zijn naam en zijn leven. Zo staat niets hem in de weg om opnieuw te beginnen… denkt hij.

Dit vind ik van zij die vecht

De cover van zij die vecht vind ik net zoals de hele serie prachtig. Alle covers passen ontzettend goed bij elkaar en hebben iets mysterieus waar ik enorm van hou. De titel vind ik ook erg goed passen bij het verhaal en de andere titels. 

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Zij die vecht is voor mij het mooiste deel in de long acre serie die ik tot nu toe heb gelezen. Wat dit deel zo bijzonder maakt is dat we nu niet alleen het verhaal van de overlevers mee krijgen. Nee, je krijgt nu ook het verhaal mee van de broer van een van de schutters. Daardoor krijgen we weer een hele andere kijk op alle gebeurtenissen. 

De hoofdpersonages in dit deel zijn dus Shaw Miller de broer van de schutter. Hij is best onzeker en wil liever dat niemand weet wie hij is. Door het boek heen leren we Shawn steeds beter kennen en ontwikkeld hij zich enorm. Daarnaast hebben we Taryn 1 van de overlevende van Long High. Taryn hebben we in de vorige delen al leren kennen als een beetje het grijze muisje van de groep. Iemand die hard werkt en een doel voor ogen heeft. Weet Shaw haar te ontdooien of blijft Taryn dat grijze muisje? Tja daar moet je toch echt achter komen door het boek te lezen. Maar ik kan wel verklappen dat Taryn een van mijn favoriete personages uit de hele serie is geworden. 

Daarnaast vond ik de erotische delen in dit boek wat meer aanwezig maar niet te. De scene’s zijn hot en steamy en super vermakelijk om te lezen. Hou je echter niet zo van de ondeugende stukjes in een roman dan is dit misschien niet het boek voor jou. Maar anders is deze serie van Roni Loren een dikke vette aanrader.

Zie ik jou tijdens de read a long?

Heel veel liefs, Melanie

Hier vind je de Read a Long van Zij die vecht van Roni Loren. De eerste drie vragen staan al online en kun je beantwoorden voor het lezen.

118580950_3138538582930736_3932084630424041509_o

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x