1000 Vragen aan jezelf – 39

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we weer verder met de 1000 vragen die ik aan mezelf stelde. Inmiddels zijn we over de helft en wordt het dus aftellen naar het einde. Nog 4,5 maand en dan heb ik alle vragen met jullie gedeeld. Ik moet zeggen dat ik het eigenlijk wel heel erg leuk vind om al deze vragen in te vullen omdat ik mezelf ook veel beter leer kennen door deze vragen.

1000-vragen-39

531. Wie is je rolmodel? Hmm dat is een goede ik heb eigenlijk niet echt een rolmodel denk ik. 

532. Zou je iets stelen als je er niet voor zou worden gestraft! Nee, want andere mensen werken er hard voor. Ik zou alleen stelen als het echt niet anders kon als je in oorlog bent en een week niks hebt gegeten bijv. Ik vind stelen namelijk verschrikkelijk.

533. Past je naam bij je? Melanie betekent Zwart/donker en ik denk dat dit wel bij mij past. Ik heb van me eigen donker bijna zwart haar. Ik vind het in elk geval zelf een super mooie naam. Hoewel ik vroeger als klein meisje altijd Yvette wilde heten. Een naam die dus echt niet bij mij zou passen. 

534. Wat is het grootste verschil tussen jou en je partner? Martijn kan heel duidelijk zijn grenzen aan geven en blijft in elke situatie heel erg rustig. Ik heb heel veel moeite met het aangeven van mijn grenzen en raak al snel in paniek als er iets gebeurd. Daarin zijn we dus echt elkaars tegenpolen.

535. Welke gekke eetgewoonte heb je? Kwa eten heb ik niet echt rare gewoontes als het gaat om smaken etc. Wel wilde ik vroeger als kind altijd de rijst met mijn handen eten en dat zou ik het liefst nog steeds doen. Op een of andere manier vind ik dat het zo hoort. (Mijn moeder zegt wel eens dat ik vroeger een afrikaan was omdat ik precies op die manier rijst at als klein meisje terwijl ik dat nooit ergens had gezien)

536. Als alles mogelijk was: welk dier zou je willen hebben als huisdier? Een geitje of een lama. Ik vind geitjes echt super schattig. Mijn vader had vroeger 2 geitjes in de tuin en dat vond ik altijd zulke schatjes ze liepen in een grote ren samen met een hoop kippen en een haan. Maar ook een Alpaca zou ik graag als huisdier hebben alleen dan krijg je er gelijk 2 want een alpaca is niet graag alleen. Daarnaast hebben die een flink stuk grond nodig. Maar schattig vind ik beide. 

537. Op welke vraag wist je onlangs geen antwoord? poeh goeie ik denk op de vraag wie is Melanie

538. Wat is de allerbeste uitvinding geweest? het wiel, Want een auto fiets etc vind ik toch wel erg handig om ergens te komen. 

539. Als je moest emigreren, naar welk land zou je dan gaan? Oooh wauw ik vind Zakynthos erg mooi maar zou daar denk ik niet kunnen wonen. Het zelfde geld voor Amerika daar ben ik nooit geweest maar lijkt me een prachtig land. Alleen op veel plekken veel te druk en veel te lange afstanden om ergens te komen. Ik zou dan denk ik gaan voor Spanje of Frankrijk.

540. Waar zoek je een film op uit? Ik hou van films met bovennatuurlijke aspecten en van romantische films. Ik hou echt niet van horror of hele enge films. Dus ik zoek een film daar op uit. 

541. Houd je een dagboek bij? Nee ik heb dit wel eens geprobeerd maar naar 2 dagen vergeet ik het dan gewoon weer. 

542. Wie staan er op je favoriete foto? Martijn en Jamie 

543. Voel je je vaak onnodig schuldig? Jep ik voel me heel vaak schuldig en heb ook altijd het idee dat ik problemen die andere mensen veroorzaken moet oplossen slecht hé.

544. Wat vind je het leukste aan de zomer? Dat iedereen vaak veel vrolijker is. Daarnaast het weer alhoewel die hele warme dagen hoeft van mij dan ook niet meer.

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manon
3 jaren geleden

Bij mij mag mijn kaas niet uit mn brood steken. Verschrikkelijk.
Manon onlangs geplaatst…Armbandjes Van FinasteMy Profile

Beauty By Bibi
3 jaren geleden

Leuke vragen! Goed idee voor mn eigen blog.

Mitchel Kleuver
3 jaren geleden

Spanje vind ik een hele goede keuze! Daar zou ik het liefste ook naar teruggaan. Heerlijk dobberen in de zee.
Mitchel Kleuver onlangs geplaatst…Favoriete houten horloges: kersenhout van GreenwatchMy Profile

Simone
3 jaren geleden

Knap dat je het al zo lang volhoud met deze vragen. Ik vind het wel echt een heel leuk idee om dit op een blog te delen.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x