Recensie Revolutie van Annette van Zuijlekom de Zeeuw

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jeetje wat is het leven hectisch geweest en wat heeft mijn lichaam me de afgelopen 3 weken in de steek gelaten. Gelukkig voel ik me sinds 2 dagen weer iets fitter. Tijd dus om lekker veel te lezen en het huis een beetje op te ruimen. Zo las ik het weekend Revolutie van Annette van Zuijlekom de Zeeuw. Dit boek lag al even op mijn stapel om gelezen te worden maar nu had ik er dan eindelijk tijd voor Yes! Tijd dus om mijn recensie van dit boek met jullie te delen.

rEVOLUTIE

Bewaar mijn recensie van Revolutie voor later op pinterest 

Titel: Revolutie Auteur: Annette van Zuijlekom de Zeeuw Uitgeverij: Zara4Books Genre: Roman Cijfer: 8,5

Hier gaat Revolutie over: 

Bliss leidt een eenvoudig maar zinvol leven en ze is eigenaar van een strandtent. Ze werkt en woont in een afgelegen baai en lijkt niets gemeen te hebben met de rijke en machtige, maar ook oppervlakkige familie Lorenson. Behalve de bijzondere grond die zij in hun bezit hebben, want daar heeft Bliss grootse plannen mee. Wanneer ze Xander Lorenson ontmoet in een club, wordt de mogelijkheid om haar doel te kunnen bereiken, haar voor de voeten gegooid. Als Bliss naast een sterke lichamelijke aantrekkingskracht ook een onlosmakelijke verbinding voelt tussen hen twijfelt ze of ze wel gebruik kan, en wil maken van deze buitenkans.
Bilaneiland 1718
Roos Kirby neemt een sprong in het diepe als ze in gaat op het aanbod van Dominic Lorenson. Ze gaat voor hem werken als kinderjuf in het paleis waar hij woont met zijn gezin. Op dat moment beseft Roos nog niet, dat de keuze die ze daar gaat maken, driehonderd jaar later, grote gevolgen zullen hebben.

Dit vind ik van Revolutie

Wauw deze cover vind ik echt helemaal geweldig. Best raar eigenlijk dat ik dit zeg want ik hou normaal helemaal niet van foto’s op de cover maar op een of andere manier ben ik verliefd op deze cover. 

Oke tijd om door te gaan naar het verhaal. We lezen het verhaal vanuit 2 perspectieven. Aan de ene kant heb je de tegenwoordige tijd die we lezen vanuit Bliss. Aan de andere kant gaan we terug de tijd in met de stukken die we lezen vanuit Roos. Ik moet bekennen dat ik al snel helemaal het verhaal werd ingezogen. Annette heeft een heerlijke vlotte maar tevens ook romantische schrijfstijl. 

Ik heb al aardig wat romans gelezen maar een verhaal zoals Revolutie ben ik nog niet tegen gekomen en dat is een groot compliment. Hoewel ik het hier en daar wat langdradig vond (Daarom krijgt het boek ook geen 10)  is het verhaal echt prachtig. Dit boek geeft je een bepaalde manier van kijken naar je leven, naar liefde en naar tevreden zijn. Naast deze levens lessen bevat het twee prachtige romantische verhalen. Die van Roos en die van Bliss.

De personages zijn goed ontwikkeld. Alle personages die voorkomen in het boek hebben iets interessants en je kunt goed met ze mee leven. Vooral Xander maakt een mooie groei door in het boek ik vond zijn personage het meest interessant. Alhoewel Bliss ook echt een geweldige dame is. Ze heeft pit is zelfstandig en heeft een mooie levensvisie. 

Al met al was het een heerlijk boek om te lezen daarom krijgt het een mooie 8

Heel veel liefs, Melanie

 

**Dit boek heb ik gekregen als recensie exemplaar**

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frederique
Frederique
3 jaren geleden

Ah nee, hopelijk voel je je snel weer helemaal de oude. Boeken lezen zijn wel erg fijn wanneer je niet zo lekker bent vind ik. Even de gedachten verzetten.

An
An
3 jaren geleden

De cover is inderdaad erg mooi. Ik deel volledig je mening. Blij dat je je wat fitter voelt. Liefs

An onlangs geplaatst…WaterlooMy Profile

trackback

[…] heb. Een prachtig liefdes verhaal met een spiritueel tintje! Mijn recensie van dit boek kun je hier […]

trackback

[…] we in contact en nodigde ik Annette uit voor de blogs van eigen bodem. Toen mocht ik haar boek Revolutie kiezen en was gelijk verkocht. Later las ik Een teken van Liefde en dit boek wist me juist heel erg […]

trackback

[…] soms werd er iets teveel herhaalt en hier en daar was het wat langdradig. Als je dat vergelijk met Revolutie en van haar latere boeken merk je dat ze daar inmiddels wel enorm in is gegroeid. Maar dat het wat […]

5
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x