Review Jouwbox augustus

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Mijn lichaam werkt de laatste jaren niet echt mee. Het ene naar het andere kwaaltje steekt de kop op en mijn huid had daar ook echt onder te leiden. Tijd dus om beter om te gaan met mijn lichaam. Ik ben gezond gaan eten en drinken het snoepen werd steeds minder en zo kreeg ik langzaam aan weer meer energie. Toen ik hoorde over de Jouwbox vond ik dat een interessant product. Een box samengesteld door Amber Albarda en Ralph Moorman met daarin 11 mooie producten op het gebied van Health, Food en beauty. Tijd dus om de Jouwbox van augustus eens te gaan reviewen.

Pinterest-Hersteld

Maar eerst nog even wat informatie over de box. De box heeft een waarde van 160 euro. Een losse box kost 49,95 maar word je member van Jouwbox dan betaal je slechts 39,95 dat betekend een korting van 10 euro. Als je de box nu besteld dan krijgen de online cursus “gezonde gezinnen” van Amber Albarda twv €47 extra cadeau!

 

Jouwbox1Ooit lang geleden probeerde ik een Shampoo bar en oooh boy wat was dat een tegenvaller. Mijn haar was mega stug en de borstel wilde er niet meer doorheen. Nu heb ik ook wel echt heel lang haar dat snel gaat klitten maar toch. Ik was dan ook een beetje sceptisch over de Bee Honest Shampoo en Conditioner bar. Maar goed ik gaf deze bar toch een kans en daar kreeg ik geen spijt van. Om je haar te wassen wrijf je de shampoo bar tussen je handen tot er een beetje schuim komt en dat verdeel je over je haar. Je hebt echt maar een klein beetje schuim nodig om super veel schuim in je haar te krijgen. De Shampoo voelt zijdezacht aan en na het douchen was mijn haar prima door te kammen en rook heerlijk. Na het douche bewaar je de Shampoo bar op een droge plek

Je kan dus wel zeggen dat deze Shampoo bar en conditioner van Bergamot & Bijenwas van Bee honest cosmetics  een van mijn favorieten producten uit de jouwbox van augustus is. Deze Shampoo bar weegt 80 gram en kost 8,99 in de winkel. 

Jouwbox-2Het tweede product waar ik ook mega blij mee was dat is de Oolaboo natural white toothpaste De eerste keer dat ik deze op mijn bamboo tandenborstel deed vond ik hem echter heel vies. Hij deed me een beetje denken aan de citroen schoonmaakmiddel die ik elke dag gebruik. Maar toen ik even aan het poetsen was verdween deze smaak. Wat overbleef waren heerlijke frisse tanden. Ik heb al veel tandenpasta’s geprobeerd maar nooit vond ik er een die ik echt fijn vond. Dat is met deze van Oolaboo wel anders. Voor het eerst heb ik echt het gevoel dat ik een frisse mond heb naar het poetsen. Me tanden glimmen en zijn mooi wit. Ja deze staat al weer klaar op mijn shoplijstje voor als die op is. De tandpasta kost 6,95 voor een tubetje van 20 ml. Niet de goedkoopste inderdaad maar believe me hij is het waard. Alle informatie kwa ingrediënten etc vind je natuurlijk op de website van Oolaboo.

Jouwbox-3 Het derde product wat ook zeker weten op mijn winkel lijstje komt voor als die op is. Dat is de Seacret handcreme met shea butter.  Handcreme is eigenlijk in deze tijden waarin we onze handen kapot moeten wassen niet weg te denken uit onze kasten. Echter vind ik handcreme’s al snel te lang vet blijven. Ik heb namelijk niet zo veel geduld en dan zit alles wat ik aanraak onder de vettigheid. Echter deze creme van Seacret trekt super snel in je handen waardoor ze niet te lang vet blijven, maar wel ontzettend lekker zacht aanvoelen. Mijn handen knapte zichtbaar op bij het gebruik van dit product. Deze creme kost in de winkel 19,99. Een echte musthave voor iedereen met beschadigde handen. 

 

 

Jouwbox-4 Het volgende product is groene thee met Gember van I-do. De thee kost 2,69 Nu ben ik gek op groene thee maar gember hoe gezond het ook is lust is helaas echt niet. Deze thee heb ik dus weggeven aan mijn moeder. Want mijn moeder houdt enorm van gember. Wist je trouwens dat groene gember thee gecombineerd met kanaal, kurkumma en honing enorm goed voor je is als je verkouden bent? Dat is dan ook de enige keer dat ik het drink om snel beter te worden. Het tweede product op deze foto is de biologische cacao van Mattison. Deze cacao kost 2,95. Ik ben een groot fan van biologische producten omdat deze gewoon een stuk beter zijn voor mens en natuur. Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk keto te eten en daar is deze cacao poeder ideaal voor. Je kan er namelijk echt van alles mee maken van koekjes tot avocado chocolade mousse. Ik zal volgende week een recept met jullie delen waarin ik deze heerlijke cacao poeder gebruik. 

jouwbox-5 De volgende twee producten dan alweer. De eerste is een neusspray van a-vogel die speciaal is ontwikkelt voor mensen met hooikoorts. Zelf heb ik daar geen last van maar mijn zoon wel. Die gebruikt deze neusspray en vind hem super fijn. Dus zodra hij weer een keer hier is krijgt hij hem van mij mee. De neusspray kost 7,49 Het meest verrassende product uit de box vind ik de Okinawa minarale van The health factory, dit is namelijk een product wat ik zelf niet zo snel zou kopen. Het potje met minarale kost 35 euro. Het potje Okinawa Zeekoraalmineralen bestaat uit calcium en magnesium in de natuurlijke verhouding van het lichaam 2:1. Uniek is dat het daarnaast 76 essentiële en ionische mineralen en spoorelementen bevat. Je neemt dagelijks 1-3 maatschepjes vermengd met water in en dit helpt tegen allerlei klachten zoals maagzuur. Ik neem het nu een paar dagen in en voel me wat energieker maar ik neem het nog niet lang genoeg in om er echt al heel veel over te vertellen. 

Jouwbox-6

 

Ik ben een groot fan van zeepstukken in plaats van zeeppompjes. Het scheelt een hoop plastic en ik vind het ook fijner wassen. Ik was dan ook super blij dat er een zeepje in de jouwbox van augustus zat. Deze zeep van Natural Heroesis 100 procent natuurlijk en vegan! Dat is natuurlijk een win win situatie. De Verzepingsprocedure word door middel van cacao peulen en as gedaan. De zeep ruikt prima wast lekker maar is toch niet helemaal mijn favoriet. Ik vind de wat grovere structuur zelf niet heel prettig. Het is dus geen zeepje wat ik zelf snel opnieuw zou kopen. Maar houdt je van een natuurlijke en vegan zeep dan is dit zeker een aanrader voor je. De zeep kost 4,99

Jouwbox7

 

Maskers je kan wel zeggen dat ik er een haat liefde verhouding mee heb. Hoewel ik het gladde gevoel van mijn gezicht na een masker heerlijk vind hou ik echt niet van dat plakkerige gevoel op mijn gezicht. Daarnaast krijg ik van veel maskers uitslag en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Maar over dit masker van Mudmasky had ik al veel positieve dingen gehoord tijd dus om hem uit te proberen. Dit masker is een leave me on masker dus na het aanbrengen hoef je hem niet af te spoelen ideaal. Het masker is even plakkerig maar trekt lekker snel in de huid waardoor het plakkerige ook weer snel verdwenen is. Eigenlijk vind ik dit een heerlijk masker het is snel aan te brengen en je gezicht voelt daarna heerlijk fris aan! Het masker is wat aan de dure kant want het tubetje kost 49 euro. Maar daarin tegen heb je ook maar heel weinig nodig voor een maskertje. Ik ben nog in twijfel of ik hem weer wil aanschaffen als die op is. Maar hij behoort zeker tot een van mijn favoriete maskers.

Jouwbox8We zijn bijna op het eind van deze review van de jouwbox van aug. Het product waar we het nu over gaan hebben is de Piroche Vegetal Oil 100ml van Pirochenatuurlijk. Dit flesje kost 15 euro en dat vind ik een goede prijs. Vegetal Oil is een zijdeachtige emulsie uit plantenoliën zoals druivenpitolië, die rijk is aan onverzadigde verzuren. Je kunt de emulsie o.a gebruiken als reiningsmilk maar ook als bodylotion of massageproduct. Ikzelf heb het gebruikt als reinigingsmilk en moet zeggen dat het daar prima geschikt voor is. Het is zacht voor mijn huid en geeft geen irritatie (Ik heb een erg gevoelige huid) Eindelijk dus een reinigingsmilk waar ik wel tegen kan yes! Als bodylotion heb ik het niet gebruikt want tja dat is gewoon niet echt iets voor mij. Deze emulsie zou ik zeker nog eens kopen. 

Jouwbox9 En het aller laatste product is de Zilver deo roller van Erica. Deze deo kost 6,95. Dat het hier om een roller gaat is voor mij al een groot pluspunt. Rollers werken namelijk veel beter dan als die spuitbussen. De roller rolt ook nog eens erg makkelijk en het is een mooi formaat  voor in je handtas. De deo bestaat uit zilver en natuurlijke mineralen het heeft een subtiele geur. Dat vind ik persoonlijk ook erg fijn want elke geur reageert weer anders op elke huid. Maar door de subtiele geur past deze deo bij iedereen. Het is zeker een deo die ik vaker zal gaan kopen om mee te nemen onderweg! 

Al met al kan ik dus wel zeggen dat deze jouwbox van augustus erg geslaagd was. Het was mijn aller eerste health box die ik ooit heb gehad. Dit komt vooral omdat de meeste toch meer op beauty gericht zijn en daar heb ik dan weer wat minder mee. Ik zou dus zeggen ga de jouwbox snel bestellen op  www.jouwbox.nl. Want als je nu besteld krijg je dus ook nog die leuke cursus “gezonde gezinnen” van Amber Albarda twv €47 extra cadeau! Ik hoop dat jullie mijn aller eerste box review leuk vonden!

Liefs, Melanie

 

*** Deze jouwbox heb ik ontvangen als review exemplaar ***

 

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Josan
3 jaren geleden

Ik ben dol op African black soap. Het helpt heel goed om mijn hudi zuiver te houden. En de Bee honest producten kende ik vooral van verzorgingsproducten voor mijn kinderen.

rachel
3 jaren geleden

het is een goed gevulde box met toch wel lekkere dingen erin
rachel onlangs geplaatst…Theemoment #8My Profile

Tuinweetjes
3 jaren geleden
Antwoord aan  rachel

Wat een leuke variatie aan beauty spullen, het ziet er leuk uit.

Krystle/Batboy
3 jaren geleden

Wat een heerlijke box! Ik ben ook dol op zeepjes. De African Black soap lijkt me heerlijk.
Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Deze koolhydraatarme Bossche bollen moet je echt proberen!My Profile

Rory
3 jaren geleden

Hij is fijn hè deze box. Het was ook de eerste keer dat ik deze box heb ontvangen. Ik ben eerlijk gezegd ook fan van alles. Hele fijne en natuurlijke producten waar je ook daadwerkelijk wat mee kan. Mijn toppers zijn de thee, de shampoo&conditioner bar, de Okinawa mineralen, maar eigenlijk ook de bodylotion en eigenlijk alles. Maar serieus! Oh en dat masker is heerlijk!
Rory onlangs geplaatst…Geld lenen voor je eerste auto?My Profile

Tessa
3 jaren geleden

Mooie producten zitten er in. Ik ben wel benieud naar die shampoo bar
Tessa onlangs geplaatst…Preview: Convenience + Catrice herfst winter collectie updateMy Profile

Daisy de Vos Burchart
3 jaren geleden

Hebben hem ook, wat betreft die tandpasta, yakkes wat was die vies van smaak haha, niet lekker in ieder geval.

De inhoud is echt heel tof deze keer 😀
Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…CATRICE F/W ’20: CATRICE “Clean & Worry-free”My Profile

Bookstamel
3 jaren geleden

ja die proefde echt na schoonmaakmiddel maar na de hand voelt je mond super fris

Cynthia
3 jaren geleden

Die shampoo bar klinkt goed. Het ziet eruit als een heerlijke, eerlijke goodiebox. Geniet ervan!
Cynthia onlangs geplaatst…Review: Ticket to Ride AmsterdamMy Profile

Sherry
3 jaren geleden

Het was een heerlijke box. Had hem ook gekregen. Een van de leukste boxen.

Manon
3 jaren geleden

De handcreme lijkt mij heerlijk, ik heb een hekel aan mijn handen insmeren en dan een half uur met vette handen te zitten.
Manon onlangs geplaatst…Armbandjes Van FinasteMy Profile

Susan
3 jaren geleden

Ben zelf eigenlijk totaal niet zo’n fan van dit soort boxen maar moet zeggen dat die bee conditioner er leuk uitziet!

Susan onlangs geplaatst…Outfit: ‘Best memories from Seoul’ shirt and schoolgirl skirtMy Profile

Wendy
3 jaren geleden

Dat ziet er uit als een box met hele fijne producten!

Tania
Tania
3 jaren geleden

ik ben heel benieuwd naar die shampoo en conditioner bar

KoolFamily
3 jaren geleden

Leuke box! Fijne samenwerking hoor.
KoolFamily onlangs geplaatst…Kids samen op de kamer?My Profile

nicole
3 jaren geleden

Het nadeel van zo’n box lijkt me altijd dat er veel in zit wat je niet gebruikt. Maar qua waarde klinkt het goed.
nicole onlangs geplaatst…Zomervakantie overal voorbij + de Linkparty!My Profile

trackback

[…] Ik gebruik de biologische cacao poeder van Mattison. Deze Cacao poeder zat in de jouwbox van […]

Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Wat een mooie box en leuk geschreven allemaal! Dat zeepje vind ik echt eng haha, ik hou heel eerlijk gezegd ook niet zo van zeepjes..

Gea
Gea
3 jaren geleden

Weer een fijne editie hé! Ik heb hem zelf ook en ik ben weer zeer verrast met de inhoud.
Gea onlangs geplaatst…3x Waarom een hoekbank fijn isMy Profile

19
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x