1000 Vragen aan jezelf – 38

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd om eens een grote spiegel voor te houden. Ik ga namelijk weer een aantal vragen van de 1000 vragen aan mijzelf beantwoorden! Ik wens jullie veel lees plezier.

 

1000-vragen-38

Bewaar voor later op pinterest.

517. Ben je soms streng voor jezelf? Soms? Maak daar maar altijd van. Ik ben echt super streng voor mezelf. Ik vind nooit iets goed genoeg of mooi en twijfel over alles. Ik streef dus echt naar perfectie maar vind die vrijwel nooit. Best een lastige eigenschap en ik ben dan ook druk bezig om deze af te leren.

518. Welk verhaal gaat al jaren rond in de familie? Het waargebeurde verhaal van mijn overgroot vader en oma die joden hielpen schuilen in de tweedewereld oorlog. Daardoor kwam mijn overgrootvader in een concentratiekamp terecht. Helaas is hij daar ook nooit meer uit weg gekomen.

519. Wanneer ben je voor het laatst een hele dag in de buitenlucht geweest? Dat was tijdens de hittegolf een aantal weken geleden. toen zat ik hele dagen in onze tuin. Die is gelukkig inmiddels bijna helemaal af.

520. Hoe vaak schrijf je met de hand? Nooit, Zoals jullie wel weten heb ik HMS en Fibromyalgie en daardoor erg veel last van mijn handen. Tegenwoordig doe ik dus alles met de computer.

521. Van welke documentaire was je onder de indruk? Ik zag een docu over anorexia die ik echt steengoed vond en ook heel interessant. Ik weet alleen helaas niet meer de titel. 

522. Ga je altijd je eigen gang? Nee, maar ik ga wel graag mijn eigen gang en ben ook graag op mijn eigen.

523. Hoe ver heb jij je verleden achter je gelaten? Niet ver genoeg maar daar werk ik aan. Ik onthoud altijd alles en vind het heel moeilijk om dingen te verwerken of los te laten. 

524. Wat zou je eigenlijk niet meer moeten doen? Snoepen, ik moet echt nodig wat kilo’s afvallen maar ik vind het erg moeilijk om van snoep en lekker eten af te blijven als ik een lastige dag heb.

525. Houd je van klassieke muziek? houden van is een groot woord, maar ik kan het zeker wel waarderen. Vroeger had mijn moeder een cd met allemaal klassieke nummers waarop we samen gingen dansen. We waren reuzen en elfjes en heel veel andere wezens. Dat is een herinnering die ik nooit meer vergeet. 

526. Hoe opgeruimd is het in jouw hoofd? Een opgeruimd hoofd dat ken ik niet, Ik heb autisme ik heb add mijn hoofd loopt eigenlijk altijd wel ergens van over. 

527. Welk gedicht vind je heel mooi? 

In deze gedichten over het leven staat het gedicht de kleur van groen deze vind ik echt super mooi. Hij spreekt zeker in deze tijd denk ik veel mensen aan.

528. Ben je een goede verliezer? Nee, helaas niet ik kan slecht tegen mijn verlies. Maar dat is alleen met spelletjes, Met blogs, werk etc wil ik anderen juist altijd heel graag helpen het samen doen.

529. Wie zou jou moeten spelen als je leven werd verfilmd? Dan ga ik voor Holly Brood ik vind haar een geweldige actrice en ze lijkt wel een beetje op mij toen ik jong was. 

530. Hoelang heb je nodig om je klaar te maken voor een feestje? Een kwartiertje ik maak daar nooit zo heel veel werk van. 

Hopelijk vonden jullie deze 1000 vragen aan jezelf weer leuk! Ik vond het dit keer echt super leuke vragen.

Maar vertel van welke documentaire was jij heel erg onder de indruk?

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

leuke vragen, maar wel moeilijk. ik hou van zoveel gedichten, ik zou niet weten welke ik het mooiste vond

Krystle/Batboy
3 jaren geleden
Antwoord aan  Felice Veenman

Wat een leuke herinnering met die Elfjes! Ik luister nooit naar klassieke muziek.
Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Deze koolhydraatarme Bossche bollen moet je echt proberen!My Profile

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x