1000 Vragen aan jezelf – 37

Hallo lieve lezers van Bookstamel.

Vandaag is het weer tijd om verder te gaan met de 1000 vragen die ik aan mezelf stelde. We zijn inmiddels over de helft heen. Dus we gaan langzaamaan aftellen naar het einde toe. Vandaag vond ik het weer super leuke en interessante vragen om te beantwoorden

1000 vragen 37

 

503. Wat is je favoriete bloem? Er zijn heel veel bloemen waar ik van houdt zoals een gerbera of zonnebloem. Maar mijn lievelings is toch nog steeds de Tulp. Ik vind een tulp echt prachtig of die nu nog dicht is of al helemaal open staat. Ik ben dan ook altijd blij als het seizoen voor de tulpen weer begint. 

504. Zou je onder hypnose te brengen zijn? Vast wel. Maar ik zou het niet willen want ik verlies niet graag de controle over mijzelf. 

505. Wat moet je hoognodig weggooien? Eigenlijk niks. Ik heb regelmatig een bui waarin ik alle kasten uitmest van boven naar beneden. Ik ben dan ook niet bang om iets weg te gooien. Mijn vriend daarentegen vind het heel moeilijk om iets weg te gooien. 

506. Welke buitenlandse stad zou je graag willen bezoeken? Ik wil heel graag met kerst een keer naar Londen of New York. Ik ben namelijk gek op kerst en dat word in deze steden uitgebreid gevierd met kerstmarkten, bomen en allerlei lampjes. Helaas kan ik niet zo goed tegen de drukte die daar ook mee gepaard gaat. Maar wie weet ooit. 

507. Draag je vaak lippenstift? Nee, Ik denk een keer in de week als ik ergens naar toe ga. Thuis draag ik het liefst geen make-up

508. Wat is je favoriete taartje? Geen twijfel mogelijk dat is de new york cheese cake. Het recept voor deze taart vind je hier. 

509. Bezoek je wel eens een kerkhof? Ja ik hou er niet van ik herdenk mensen liever thuis. Maar af en toe ga ik naar het kerkhof om het graf van mijn overleden vader netjes te maken. 

510. Hoeveel wil je maximaal uitgeven voor een goede fles wijn? Helemaal niks want ik drink niet

511. Hoe zou je je kledingstijl omschrijven? Kleurrijk en het liefst mooie jurken en rokjes.

512. Wat is er terechtgekomen van je tienerdromen? Ik had niet echt dromen als tiener ik was veel te druk met overleven.

513. In welke zee heb je voor het laatst gezwommen? De zee in griekenland alweer 2 jaar geleden. 

514. Kook je vaak uit pakjes en zakjes? Nee, ik mag geen gluten en in de meeste pakjes en zakjes zitten gluten. Daarnaast kook ik het liefste lekker vers. Maar op dagen dat het lichamelijk niet gaat zijn die zakjes en pakjes erg makkelijk.

515. Waar voel je je geborgen? In mijn huis onder mijn fleecedeken

516. Wat is je beautygeheim? Die heb ik niet. Of misschien wel gewoon lekker niks smeren. Ik gebruik namelijk geen een crempje of wat dan ook. 

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wanda
3 jaren geleden

Mij lijkt het juist leuk om kerst in Parijs te vieren, geen idee of Parijs echt helemaal in de kerstsfeer is, maar lijkt me leuk om eens mee te maken.

Rory
3 jaren geleden

Jaaaa, Kerst in Londen was geweldig. Alweer een paar jaar geleden maar die sfeer en versiering. Echt om eens mee te maken. Overigens ben ik – hoe luxe – ook in New York geweest tijdens de kerstdagen. Helemaal onvergetelijk. Maar waar je wel rekening mee moet houden is dat er heel veel dicht is op een van de Kerstdagen en ik dacht ook op de 24e. We waren destijds voor een ‘lang’ weekend (lees: donderdag tot en met zondag) in New York en als alles dicht is, is dat toch een tikje jammer. Nevertheless… aanrader. Ik ga ervan uit dat het ooit weer ‘kan’…

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rory

Ik ben niet z’on kerstvierder, en helemaal niet op plekken waar veel mensen komen. Maar leuk voor je dat je daar naar toe kan leven.

Wendy
3 jaren geleden

Wat grappig! 1000 vragen, ben je lekker zoet mee!

nicole
3 jaren geleden

Mijn favoriet is ook een gerbera. Die zijn zo aangenaam simpel vind ik altijd.
nicole onlangs geplaatst…Kinderfeestjes: alles wat je weten wilde! En meer.My Profile

Amina
3 jaren geleden

Poeh, je antwoord op vraag 512 raakt me echt…en ik voel me ook het meest geborgen thuis onder een deken. Ik moet ook nog steeds naar Londen en al helemaal inderdaad met kerst! Lijkt me zo gezellig!

Manon
3 jaren geleden

Ik herken mezelf wel in jouw antwoorden 🙂
Manon onlangs geplaatst…TGIB WEEKLY: Corona-Proof Shoppen En Blog TroublesMy Profile

Cynthia
3 jaren geleden

Ik blijf het leuk vinden om je antwoorden te lezen en je zo wat beter te leren kennen. Ik ga je New York Cheesecake recept even bekijken
Cynthia onlangs geplaatst…Review: Ticket to Ride AmsterdamMy Profile

rachel
3 jaren geleden

ik heb een bloedhekel aan de kerst 🙁 komt omdat mijn mams een dag voor kerst is overleden en sinds dien is het voor mij klaar 😉
wel weer leuke vragen en antwoorden meis en fijn weekend!
rachel onlangs geplaatst…Planning is prioriteitMy Profile

Frederique
Frederique
3 jaren geleden

Altijd leuk om te lezen. Ik drink ook niet en ik heb ook geen beautygeheim 🙂

Caroline
Caroline
3 jaren geleden

Yes, de tulp is hier ook veruit favoriet. En thuis lekker onder een willen plaid is ook waar ik graag vertoef.

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x