1000 Vragen aan jezelf 36

Hallo lieve lezers van Bookstamel, 19 augustus alweer wat vliegt de tijd voorbij. De week is weer doormidden en dat betekent dat het dus weer tijd is aan de 1000 vragen aan jezelf van deze week. Dit keer weer een hoop leuke vragen!

76

Bewaar voor later op pinterest

 

489. Kun je je makkelijk in tekenfilms inleven? Nee, ik houd namelijk niet zo erg van tekenfilms

490. Zoek je je wasmiddel uit op geur? Nee, ik ben allergisch voor heel veel wasmiddels met geurtjes dus meestal heb ik gewoon een vast merk wat ik gebruik.

491. Is het gras altijd groener bij de buren? Ze zeggen het maar ik ben eigenlijk heel tevreden met mijn leven. Ik heb een leuke man, lieve zoon, mooi huis waar altijd wel wat aan op te knappen valt, toffe boeken in mijn boekenkast, een leuke camera en genoeg te eten en drinken. 

492. Wat is je favoriete gezonde snack? Gezonde snack hmmm daar valt bananenbrood ook onder toch? Ik ben gek op bananenbrood in allerlei soorten en maten. 

493. Hoe stevig is je handdruk? Stevig, ik heb altijd geleerd dat een goede stevige handdruk belangrijk is. 

494. Schrijf je vaak dingen op om ze beter te kunnen onthouden? Ja, Want als ik ze niet opschrijf dan vergeet ik ze sowieso ik ben nogal een warhoofd.

495. Waar heb je voor het laatst ‘ja’ tegen gezegd? Poeh goede, ik zeg namelijk zo vaak ja ik moet echt leren om nee te zeggen.

496. Wat is je favoriete maaltijd van de dag? Het ontbijt

497. Val je weleens in slaap voor de tv? Nee, ik slaap sowieso niet veel. Als ik 4 uurtjes per dag slaap is het heel veel

498. Hoe erg is je verzamelwoede? Niet groot. Athans ik kan heel makkelijk dingen weg gooien, behalve boeken. Boeken zijn me heilig en het liefst geef ik er nooit 1 weg. Maar ja met de hoeveelheid boeken die ik krijg en koop is het soms wel nodig om eens een boek weg te geven. Verkopen doe ik nooit ik maak er liever gewoon iemand blij mee. 

499. Houd je je altijd aan je zelfopgelegde schema? Nog niet, ik ben momenteel weg bezig met het maken van schema’s en me daar aan proberen te houden maar ik vind het nog erg lastig.

500. Welk kunstwerk heeft grote indruk op je gemaakt? Ik ben niet echt een hele grote kunstliefhebber. Soms zie ik wel hele mooie graffeti bijvoorbeeld tijdens het wandelen en daar kan ik dan ook echt van genieten.

501. Laat je je graag verrassen als je uit eten gaat? soms wel soms niet. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen maar ben ook bang dat het tegenvalt en dan neem ik toch al snel het gene waarvan ik weet dat ik het lekker vind.

502. Wat is je beste besluit in je carrière? Mijn boekenblog starten

Liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Caroline
Caroline
3 jaren geleden

Superleuke vragen weer en natuurlijk ook om te ontdekken wat jouw persoonlijke antwoorden op deze vragen zijn.

Tuinweetjes
3 jaren geleden

Ik kan ook makkelijk dingen weg gooien. Helemaal spullen waar geen emotionele waarde aan vast zit

Lizette
3 jaren geleden

Wow, je slaapt echt heel weinig. Ik kan dat niet, met minder dan 7 uur word ik een naar persoon. Bananenbrood, ik heb het nog nooit op. Wordt hoog tijd dan!

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Lizette

bananenbrood is ideaal en je kunt er super veel varianten op maken. ik wil ook graag langer slapen

Krystle/Batboy
3 jaren geleden

Heb nog nooit bananenbrood gegeten , toch maar eens proberen dan 🙂
En heb je trouwens een aparte ruimte voor al je boeken?
Krystle/Batboy onlangs geplaatst…6x De leukste ideeën om je eigen pennenbakje te makenMy Profile

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Krystle/Batboy

ja ik heb een van onze slaspkamers omgebouwd tot mini bieb/ blogruimte. Er komen binnenkort 2 blogs aan waar je er meer van kan zien

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Erg leuke vragen weer! Poeh, maar 4 uurtjes slaap per dag, hoe houd je het vol? 😉

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Jouvence

niet, ik kom regelmatig slaap te kort, op ern gegeven moment raak ik over vermoeid dan krijg ik mega hoofdpijn. moet de emmer erbij pakken en daarna slaap ik 6 uurtjes en dan gaat het weer

Jenni
3 jaren geleden

This was a fun post! I wish I could sleep that little. I need at least 8h and of course it takes a lot of time of my day.

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Jenni

thanx you, i wish i could sleep for 8 hours

10
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x