De favorieten van Salomon Corlyn

Hallo Lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag gaan we het hebben over de favorieten van Solomon Corlyn. Ja ik weet het ik hou de spanning er zo wel in voor zijn tweede boek. Maar jullie moeten nog heel even geduld hebben voor jullie mijn recensie van dat boek kunnen gaan lezen. 

favorieten-salomon

Bewaar voor later op pinterest.

De favorieten van Salomon Corlyn

Dus Salomon Corlyn vertel wat is het beste boek dat je ooit hebt gelezen? Zo dat is gelijk een lastige vraag. Er zijn zoveel goede boeken en allemaal op hun eigen manier. “Lord of the Rings” gaf mij de inspiratie tot het creëren van een eigen wereld. “Achtste groepers huilen niet” is het boek waar ik het meest emotioneel van werd. “De Dwergen” is het gaafste boek dat ik ooit gelezen heb met mijn favoriete ras in de hoofdrol. Terwijl de “Da Vinci Code” het spannendste boek was over een race tegen de klok.

Welk boek las je als kind heel erg graag? Ik was helemaal weg van de Kameleon-serie van Hotze de Roos. Over de jaren heb ik als kind alle zestig delen verzameld en meerdere keren gelezen.

Wie is je favoriete auteur en waarom? Dan ga ik voor Dan Brown. Hij weet op een prachtige manier geschiedenis, mysteries en avontuur met elkaar te combineren waardoor het moeilijk is zijn boeken weg te leggen. Als geschiedenisfanaticus is het bewonderenswaardig hoe Brown zijn fictieve geschiedenis weet te onderbouwen met zoveel echte feiten. Waardoor je bijna gaat denken dat wat hij schrijf ook waar is. Momenteel is Dan Brown de enige schrijver wiens boek ik meteen wil hebben als het uitkomt.

Wat is je favoriete Genre? Ik zou geen keuze kunnen maken tussen “Fantasy” en “Geschiedenis”.

Zonder welk voorwerp kun je echt niet leven? Mijn laptop, anders kan ik niet schrijven 😉 mijn handschrift is verschrikkelijk!

Wat moet er altijd in je koelkast staan? Slagroom

Wat is je favoriete schrijfplek? Ik schrijf het liefst op de bank, lekker onderuit gezakt.

Welk personage is je favoriete? Dan kies ik voor Evana, de hoofdpersoon van “De stad met twee gezichten.” Ze is slechts zeventien jaar en zit nog in een heerlijke opstandige fase. Het is leuk om te schrijven over een personage dat zelfs voor mij onvoorspelbaar is.

Het is lastig om een personage uit te kiezen uit andere werken. Er zijn zoveel goede boeken met gave personages. Een favoriet is toch echt wel Hagrid uit de Harry Potter reeks. Hij is zo’n goedzak, altijd optimistisch en heeft een zwak voor dieren en mensen in nood. Ook bracht hij veel humor in de boeken zowel bewust als onbewust.

Welk gerecht vind je mega lekker? Pannenkoeken-pastapesto-shoarma.

Ja dat is één gerecht en geen drie omdat ik niet kan kiezen 😉

Als je naar de ijssalon gaat welke ijssmaak bestel je dan sowieso?Aardbei

Wat is je favoriete drankje? Ik kan echt genieten van een koude Radler 0.0!

Wat doe je het liefste in je vrijetijd? Schrijven uiteraard. Maar ook gamen, lezen en tijd doorbrengen met mijn gezin. Eigenlijk heb ik hobby’s genoeg maar nooit genoeg tijd om ze allemaal te onderhouden 😉

Volgens mij weten we nu aardig wat van de favorieten van Salomon Corlyn. Volgende week zijn we terug met een interview! De week daarna kun je dan mijn review lezen van zijn allernieuwste boek vers van de pers. Zijn jullie ook al zo benieuwd naar dit boek?

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Krystle/Batboy
3 jaren geleden

Leuk interview! Ik schrijf ook altijd het liefst op de bank 🙂
Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Zo word het eerste schooljaar in Duitsland gevierdMy Profile

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x