Recensie Hij die blijft van Roni Loren

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het weer tijd voor een recensie. Namelijk voor het tweede deel in de Long Acre van Roni Loren “Hij die blijft”. Eerder vertelde ik jullie al over de read a long van dit boek georganiseerd door Zomer en Keuning. Inmiddels heb ik het boek uit en is het tijd voor de recensie.

Wil je eerst nog mijn recensie van het eerste deel lezen dan kun je dat hier doen.

***Let dus op onderstaande recensie kan spoilers bevatten***

hij-die-blijft-web

 

Koop hij die blijft hier.

Titel: Hij die blijft Auteur: Roni Loren Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Roman Cijfer: 7,5

Hier gaat Hij die blijft over:

Tijdens het gala van de seniors van Long Acre High School kwamen bij een schietpartij veel studenten om het leven. Slechts een kleine groep wist te overleven. Twaalf jaar later wordt er een documentaire gemaakt over de schietpartij en komen de overlevenden terug naar Long Acre.

Rebecca wordt door de wereld gezien als een overlever, maar zo voelt ze zich niet. Ze kan de verschrikkelijke avond uit haar verleden niet vergeten. Rebecca stort zich op haar werk als advocaat en doet alles om haar zaken te winnen.

Wes probeert zijn leven weer op te pakken na een heftige scheiding. Hij is zijn restaurant en de helft van zijn bankrekening kwijt, en ook mentaal heeft hij een klap gekregen. Als hij getuige is van een straatroof en het slachtoffer Rebecca redt – de advocate die zijn ex hielp om Wes te ruïneren – wordt zijn leven plotsklaps een stuk ingewikkelder.

Bewaar voor later op pinterest.

Hij die blijft

Dit vind ik van Hij die blijft:

Zoals altijd begin ik bij de cover. Ook deze cover vind ik weer super mooi en hij past ontzettend goed bij het eerste deel. Vooral de soort van blinde vlek vind ik bijzonder. De titel vind ik ook ontzettend goed gevonden.

Dit keer draait het verhaal vooral over Rebecca die tijdens de schietpartij op Long Acre gewond raakte. Rebecca is een steen goede en harde advocate. Je kunt haar wel een echte powervrouw noemen. Toch heeft ook Rebecca nog moeite met de dingen die zijn gebeurd toen zij jong was. Ze draagt een groot geheim met zich mee maar zal ze dat ooit aan iemand durven te vertellen. 

Verder maken we kennis met een super leuke en lieve straathond! Maar ook met Wes. Wes is een ontzettend goede kok maar heeft ook zijn eigen bagage en een verleden met Rebecca. Hoewel Wes op het eerste oog een echte badboy lijkt is hij dat niet. 

Hoewel ik ook de romance tussen Wes en Rebecca weer zeer mooi vind om te lezen miste ik in dit deel wel een beetje de spanning en ontroering die ik wel voelde in deel 1. Als je de achterflappen van deze serie leest dan verwacht je een echte tranentrekker en dat vond ik dit deel dus niet. Toch vind ik ook dit verhaal wel erg leuk om te lezen. Vooral de diepgang in de personages van Wes en Rebecca spreken me enorm aan. Ik merkte dat ik Wes het hele boek zat aan te moedigen ergens heb ik een enorm zwak voor deze ruwe bolster gekregen. 

Al met al dus weer een mooi boek dit deel krijgt een 7,5 

Liefs, Melanie

 

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] het boek Zij die vecht van Roni Loren. Eerder deden zij al een read a long van Zij die blijft  en Hij die blijft deel 2 en 3 in de Long Acre serie. Ik mocht dit boek al vooruit lezen en heb hem dus al uit. Tijd […]

trackback

[…] auteurs namelijk Roni Loren. Ik las eerder al heel wat boeken van Roni Loren. Dit waren Hij die blijft, Zij die ontkomen, Zij die vecht, Hij die vast houdt en Wat als jij het bent wat het eerste deel is […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x