1000 vragen aan jezelf – 35

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het alweer tijd voor een 1000 vragen aan jezelf blog. Volgende week gaan we de magische grens van 500 vragen over. Een van de vragen deze week is welk nieuws je onlangs enorm aangreep. Welk nieuws greep jou onlangs aan?

20200614_100519

475. Wat staat er op de laatste foto die je hebt genomen? Eten! Sinds ik meer recepten ben gaan delen op mijn blog maak ik ook steeds vaker een food foto 🙂 Nu zijn eten en fotografie ook wel twee van mijn grootste hobby’s

476. Vind je het belangrijk om stil te staan bij een bijzondere data? Het ligt eraan wat voor datums, ik vind overlijdensdatums bijv wel heel belangrijk. Verjaardagen vind ik iets minder belangrijk.

477. Wat zou je in een kijkdoos plakken?  Uhm mooie dieren en andere natuur dingen om naar te kijken.

478. Welke crèmes gebruik je? Heel eerlijk eigenlijk geen ik ben niet zo van de smeersels

479. Zou je fysiek sterker willen zijn? Jazeker, ik heb het lichaam van een 90 jarige. Ik doe momenteel heel hard mijn best om het zo sterk mogelijk te maken. Maar door mijn HMS en Fibromyalgie is dat echt geen gemakkelijke opgave. 

480. Vind je dat elke dag moet tellen? Ja, je moet uit elke dag het beste halen zelfs op dagen dat het even wat minder gaat. 

481. Bij welk tv-programma zap je meteen verder? Ex on the beach dat vind ik echt verschrikkelijk en ook cabaret shows vind ik verschrikkelijk. Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik vaak de humor niet snap. 

482. Wanneer heb je voor het laatst iemand voorgelezen? heel lang geleden toen mijn zoontje nog jong was.

483. Ben je goed in smalltalk? Ja, Praten over koetjes en kalfjes vind ik heerlijk en gaat me super goed af. 

484. Welk nieuws greep je onlangs enorm aan? De ramp in Beiroet. Die explosie was verschrikkelijk.

485. Welke taal zou je graag kunnen spreken? vloeiend Engels dat is toch wel de taal van de wereld. En mijn Engels is echt super slecht 

486. Kun je bellen blazen van kauwgum? Ja, Maar hebben jullie dat dan ook dat ze keihard in je gezicht weer kapot knallen?

487. Wat was je favoriete verjaardag? Dat is alweer een poosje geleden. De verjaardag waarop mijn vriend besloot om mij en mijn zoon(tje) toen nog, mee te nemen naar Disneyland Parijs. Het was een grote droom van Jamie om daar een keer met zijn moeder naar toe te gaan. 

488. Wat is je stopwoordje? Weetjewel en dat is een super irritant 

Heel veel liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

1000 vragen

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manon
3 jaren geleden

Ik onthoud wel rare data, ook onzinnige. En Ex On The Beach etc vind ik ook verschrikkelijk.
Manon onlangs geplaatst…Birthday WinactieMy Profile

nicole
3 jaren geleden

Ik gebruik ook nooit cremes. In de winter een tijdje Nivea uit dat blauwe blik, maar daarin ben ik ook alweer verslapt.
nicole onlangs geplaatst…8 slimme manieren om ruimte toe te voegen aan je huis!My Profile

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Waar haal je al deze toffe vragen vandaan? Erg leuk om te lezen altijd vind ik.

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Jouvence

ze stonden ooit in de flow 😃 in een apart boekje

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x