Over de boeken van Wendy Louise

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag gaan we het hebben over de boeken van Wendy Louise. Wendy schreef naast de seizoenen serie ook het boek Ik wil jou(w) baby. genoeg boeken dus om over te kletsen deze week. Zal ik maar gewoon bij het begin beginnen?

Ikwiljouwbaby_voor

 

Ik wil jou(W) baby verscheen op 2 oktober van het jaar 2018. Het boek heeft 352 pagina’s en is een echte feelgood hit. Dit boek is ook het boek waardoor ik auteur Wendy Louise leerde kennen. Op Bookstagram zag ik namelijk de ene na de andere foto voorbij komen van dit geweldige boek. Ik wil jou(W) baby kost slecht 10 euro en kun je hier kopen. 

Ik wil jou(W) baby gaat over Sarah,

Sara Visser leeft haar droom.
Ze runt Hoteldebotel, een hotel dat loopt als een tierelier, heeft de leukste familie op aarde en geniet van avondjes stappen met haar chicas.
Achter haar schaterlach, schuilt echter een groot verdriet. Sara wil niets liever dan een kindje krijgen. Maar die mannen … hou op, schei uit!
Met haar dertigste verjaardag op de loer, voelt ze de tijd dringen. Ze gooit het roer om en vertrekt naar Mallorca.

Daar probeert ze stiekem zwanger te raken van haar beste vriend. Zal haar grootste wens uitkomen, zonder dat Alejandro het geheim ontrafelt? Of laat de woest aantrekkelijke Flamencogitarist Joaquin Sara’s plan mislukken?

Voel het verdriet op de momenten dat Sara worstelt met leugens en bedrog. Lach met haar mee tijdens de hilarische momenten.
Valt Sara voor Alejandro (of toch Joaquin?) en schreeuwt ze van de daken: Ik wil jou, baby! Of blijft ze het masterplan volgen en denkt ze stilletjes: Ik wil jouw baby …

Twijfel je nu of je dit boek wel of niet wilt lezen de blog Passie voor boeken schreef er een geweldige recensie over die je hier kunt lezen.

Zomerster Zomerster is het eerste deel in de seizoenen trilogie en het eerste boek dat ik van Wendy Louise las. Een heerlijke feelgood lees hem heerlijk tijdens een dagje aan het strand en je waant je in een warm vakantieland.  Zomer ster kost ook slechts 10 euro en kun je hier kopen. Zomerster gaat over Mandy Blokdijk.

Volg een groep jonge mensen, tijdens het avontuur van hun leven. Op Mallorca verzorgen zij de animacion voor de hotelketen Happymoon Hotels. Een verhaal boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek.

Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen.
Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden.

Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit?
Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

Nieuwsgierig geworden? Hier kun je lezen wat ik van Zomerster vindt.

*** Let op vanaf hier kun je spoilers tegen komen want we gaan het hebben over deel 2&3 uit de seizoenen serie ***

Recensie Wintermaan Wintermaan is het tweede boek in de seizoenen serie van Wendy Louise. Dit keer kost het boek 15 euro! Maar als je hem hier koopt kan wendy hem voor je ondertekenen en dat maakt hem natuurlijk wel extra speciaal. Op deze website kun je trouwens ook een stukje uit het boek lezen dan kun je alvast een beetje kennis maken met wendy haar schrijfstijl.

Wintermaan gaat over Marlou Hennes.

Marlou Hennes vertrekt naar het Canarische eiland, Lanzarote. Samen met haar teamgenoten, Moises en Tess, werkt zij hier een winter lang als animadora. In Club Carmena leert Marlou Dani kennen. Ze valt halsoverkop voor de lekkere Lanzaroteño. Houdt hun liefde stand of vormt zijn werk als dj een probleem?

De drie vrienden besluiten mee te dingen naar de titel “Beste entertainmentteam van Lanzarote”. Het gekonkel rondom de wedstrijd zorgt echter voor onrust binnen de vriendschap.

In het licht van de Wintermaan ziet alles er weer rooskleurig uit. Zelfs bad boy Johnny heeft z’n leven gebeterd.

Maar hoe oprecht is Johnny?

En wint Club Carmena de felbegeerde titel?

Een ding is zeker: na deze winter zal Marlou nooit meer dezelfde zijn.

Mijn recensie van Wintermaan is gisteren online gekomen en kun je hier lezen.

Lentezon_DEF_voor-1 En dan het derde deel in de seizoenen serie. Lentezon kwam vorige maand uit en kost ook 15 euro. Je kunt hem dus kopen op de site van wendy. Mijn recensie over dit boek kun je volgende week lezen maar voor nu alvast een klein tipje van de sluier.

Al je favoriete Happymoon animadores komen nog een keer samen in BarcoBeach Club. Voor de spannendste en meest sexy zomer van hun leven. De shows zijn groter, de liefdes intenser en de intriges valser.

Na een rustige winter, maakt Rafael de ranch klaar voor de zomer en bereidt Mandy zich voor op een nieuw seizoen vol vakantievierders. Ze verheugt zich op het nieuwe team collega-animadores en vreest tegelijkertijd het weerzien met Johnny.

Marlou reist van Lanzarote naar Mallorca. Ze kan niet wachten om de bühne van BarcoBeach Club te beklimmen. Marlou heeft een extra reden tot vreugde; op Mallorca ziet ze Johnny, de liefde van haar leven, terug.

Mels vingers jeuken. Ze wil haar geliefde Mini Club op het strand schoonmaken. De tafeltjes en stoeltjes tevoorschijn halen, nieuwe spelletjes bedenken en kinderen van over de hele wereld in haar armen sluiten. Haar Franse Friemel, Olivier, wil vooral Mel in zijn armen sluiten en nooit meer laten gaan.

De Lentezon schijnt fel wanneer het nieuwe team BarcoBeach Club bereikt. Overwint de liefde, ondanks dat de onderlinge verhoudingen op scherp worden gezet? En wacht! Is dat Fay die daar om een hoekje schuilt?

Dat waren de boeken van Wendy Louise. Ben jij nou een feelgood liefhebber dan mag je deze zeker niet missen.

Liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

Overdeboeken

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x