Recensie Wintermaan van Wendy Louise

Hallo lieve lezers van Bookstamel! Het is weer recensie tijd. De afgelopen dagen is het natuurlijk prachtig lees weer geweest. Tijd dus om met een stapel boeken de tuin in te duiken en gewoon te genieten. Zo las ik deze keer o.a Wintermaan van Wendy Louise. Wendy doet natuurlijk deze maand mee aan de blogs van eigen bodem. Ik mocht van haar niet 1 boek lezen maar gelijk haar hele serie hoe tof is dat!

Ik zou dus zeggen ga lekker zitten en waan je even in tropische sferen met deze recensie van Wintermaan van Wendy Louise.

DSC_0076_1

Hier kun je de boeken van wendy kopen. Lees hier mijn recensie van het eerste deel van de seizoenen serie.

Titel: Wintermaan Auteur : Wendy Louise Uitgeverij: Wensboeken Genre: Feelgood Cijfer: 8,5

Hier gaat Wintermaan over:

Marlou Hennes vertrekt naar het Canarische eiland, Lanzarote. Samen met haar teamgenoten, Moises en Tess, werkt zij hier een winter lang als animadora. In Club Carmena leert Marlou Dani kennen. Ze valt halsoverkop voor de lekkere Lanzaroteño. Houdt hun liefde stand of vormt zijn werk als dj een probleem?

De drie vrienden besluiten mee te dingen naar de titel “Beste entertainmentteam van Lanzarote”. Het gekonkel rondom de wedstrijd zorgt echter voor onrust binnen de vriendschap. In het licht van de Wintermaan ziet alles er weer rooskleurig uit. Zelfs bad boy Johnny heeft z’n leven gebeterd. Maar hoe oprecht is Johnny? En wint Club Carmena de felbegeerde titel? Een ding is zeker: na deze winter zal Marlou nooit meer dezelfde zijn.

Dit vind ik van Wintermaan:

De cover van wintermaan van Wendy Louise spat van je scherm af! Van de mooie rood oranje kleur word ik gelijk helemaal vrolijk en ook de tekening is weer prachtig. 

Het boek zelf is weer een typisch Wendy boek vol humor liefde en zon! De vleugjes humor in het boek geven me een Kinsella gevoel. Als je eenmaal in Wintermaan begint te lezen waan je jezelf al snel op een warm oord als Lanzarote zeker als je het met de temperaturen van de afgelopen dagen leest. 

Het personage van Marlou vind ik echt geweldig. Marlou is een beetje onzeker en treft het niet zo met de liefde. Maar aan de andere kant is Marlou een ontzettend dappere en sterke dame die duidelijke keuzes durft te maken. Zeker als zij het heft in handen neemt om weg te gaan bij de honeymoon keten.  De seizoenen serie is tot stand gekomen door de eigen ervaringen van Wendy Louise. Dit proef je goed in haar boeken want alles wat er gebeurd dat zou ook echt kunnen gebeuren. Wendy weet de sfeer van het werken als animadora enorm goed neer te zetten. 

Daarnaast vind ik de andere personages in het boek ook ontzettend leuk! Iedereen heeft namelijk wel iets heel eigens en wat meegemaakt in zijn leven. Doordat de personages interessant zijn blijft het verhaal ook boeken. 

Wintermaan is een feelgood zoals een feelgood hoort te zijn lekker luchtig. Dit is geen feelgood met een hoop diepgang maar dat hoeft ook niet!

Heel veel liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

Recensie Wintermaan

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Ik ben geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
nicole
3 jaren geleden

Wat een vrolijke en kleurrijke cover heeft dit boek. Zo valt het wel op!
nicole onlangs geplaatst…Huisvlijt linkpartyMy Profile

Tessa
3 jaren geleden

Zo te lezen is dit een perfect boek om op het strand te lezen
Tessa onlangs geplaatst…Preview: Catrice Herfst Winter collectieMy Profile

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x