1000 Vragen aan jezelf – 34

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Jaja daar zijn we weer met een 1000 vragen aan jezelf blog. Vinden jullie het nog steeds leuk om mij te leren kennen? Of zeg je nou Mel nu weten we het wel. Hoe dan ook heb ik er nog steeds heel veel plezier in om deze vragen voor jullie en mezelf te beantwoorden. Ik vind het echt een super leuke manier om jezelf beter te leren kennen.

Bewaar voor later op pinterest

462. Wanneer heb je voor het laatst een zonsopgang gezien? Die zie ik bijna elke dag wel want ik ben een slechte slaper en altijd vroeg wakker.

463. Hoe hoog was het hoogste gebouw dat je hebt bezocht? Uhm, wat een hoog gebouw? Die ken ik niet hoor. Nee hoger dan de parkeergarage van de ikea kom ik echt niet hoor. Die is zelfs eigenlijk al te hoog. 

464. Hoe kunnen mensen op jou bouwen? Ik zou graag zeggen ja maar nee is het juiste antwoord. Ik wil namelijk nog wel eens een afspraak vergeten, en zie uit me eigen niet zo goed wat mensen nodig hebben. Maar ik ben wel ook heel lief, trouwe en zorgzaam. Alleen soms een beetje verstrooid waardoor dit niet altijd goed naar voren komt. 

465. Wat is het wildste wat je ooit hebt gedaan? Uhm, laten we het daar maar niet over hebben 🙂

466. Koop je vaak nieuwe kleren? Heel lang heb ik bijna geen nieuwe kleren gekocht ik moest namelijk erg wennen aan mijn maatje 44. Vroeger was dit een mooie 34. Maar tegenwoordig vind ik het weer steeds leuker om kleren te kopen en ga ik ook weer steeds fellere kleurtjes dragen zoals het okergeel in de foto hierboven.

467. Zou je een deel van je intelligentie willen inleveren voor een oogverblindend uiterlijk? Uhm nee. ik heb een super mooi uiterlijk gehad en dat is echt niet alles hoor. Nu heb ik nog steeds een leuk koppie en mijn lijf tja die neem ik voor lief. Wie weet gaan er ooit weer een paar kilotjes af. Maar zo slank als ik was zal ik never nooit meer worden.

IMG_5350

Zoals ultra slank was ik zo,n 9 jaar geleden.

468. Heb je ooit een stille aanbidder gehad? Ja wel meerdere maar ja aangezien ze stille aanbidders waren weet ik ook niet wie het waren hihi.

469. Wat is je favoriete stad! Oooh dat vind ik een lastige ik hou van Antwerpen, Maastricht, Amsterdam en Middelburg. Kiezen uit deze steden vind ik echt onmogelijk want ze hebben allemaal hun eigen charme.

470. Wat zou je je toekomstige zelf willen vragen? Waarom heb je niet eerder je angsten overwonnen.

471. Zou je ook bij je partner blijven als je omgeving haar afkeurde? Ja, Ik moet namelijk gelukkig zijn met mijn partner en niet mijn omgeving. Op een persoon na mijn zoon moet wel om kunnen gaan met mijn partner en dat is gelukkig het geval.

472. Wanneer heb je voor het laatst iets gebakken? Ik bak elke week ik hou van bakken. Zie o.a mijn recepten voor baklava en havermout koekjes

473. Voor welke gelegenheid was je voor het laatst chique gekleed? Uhm tja dat is een goede kerstmis denk ik?

474. Wat is je favoriete uitdrukking? Geluk zit in een klein hoekje

fijn weekend!

Liefs, Melanie

 

 

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sherry
3 jaren geleden

Super leuke vragen. Je hebt ze ook leuk beantwoord.

KoolFamily
3 jaren geleden

Zo een leuke deze vragen lijst en zo ver dat je al zit…
Leuk ingevuld. En geluk zit inderdaad in een klein hoekje, in het genieten van het hier en nu.
KoolFamily onlangs geplaatst…Interview speciale kindjesMy Profile

rachel
3 jaren geleden

weer een leuke vragenlijst met wederom weer leuke antwoorden 😀
rachel onlangs geplaatst…Theemoment #8My Profile

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x