Recensie Zoektocht terug van Marina Folkers

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Afgelopen maand heb ik met jullie al de prachtige nieuwe omslagen van de boeken van Marina Folkers gedeeld. Ik had toen al aangeven dat mijn recensie van het boek Zoektocht terug snel zou volgen. Vandaag is het zover het boek is uit dus tijd om mijn recensie van Zoektocht terug te maken.

Bewaar voor later op pinterest

Zoektocht-pin

Koop Zoektocht terug van Marina folkers hier   Of lees hier mijn recensie van Meer dan ooit.

Titel: Zoektocht terug Auteur: Marina Folkers Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Feelgood Cijfer: 8

Hier gaat Zoektocht terug over:

Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de Britse hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al Caitlins zekerheden, zoals haar jarenlange, stabiele relatie met Steven, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, maar dit wordt haar moeilijk gemaakt door Max Jordan, een beroemde filmster die ook befaamd is om zijn charme. Hij rammelt met plezier aan haar overtuigingen en zet de boel nog meer op zijn kop. Lukt het Caitlin om de weg terug te vinden?

Dit vind ik van zoektocht terug:

Ik begin zoals altijd even met de cover! Ik vind deze cover echt geweldig de mooie groene kleur en de donkere schaduw van de personen. De titel is ook gewoon weer helemaal prima. Ik vind het ook super fijn dat deze nieuwe covers nu mooi bij de andere covers passen. 

Oke op naar het verhaal zelf! Caitlin is een super leuk personage ze is wat onzeker en hangt heel erg aan haar vriendje Steven. Ze is eigenlijk vooral bezig met Steven en hoe hij over haar denkt. Maar dan gebeuren er een aantal dingen waardoor ze steeds meer keuzes moet maken. Vooral keuzes over wie ze zelf is en wat ze zelf wil. Dat is iets wat Caitlin nog al moeilijk vindt. 

Aan de andere kant hebben we het personage van Max. Max is naar de buitenwereld toe een echte playboy een filmster en een stoere man. Maar er gaat meer achter Max schuil dan we op het eerste oog zouden denken. 

Hoewel zoektocht terug een typische feelgood is waarbij je van te voren al weet hoe het gaat aflopen weet Marina er toch ook weer een hoop gevoel en achtergrond in te leggen. Dat vind ik super fijn aan de schrijfstijl van Marina. Want hoewel het een echte feelgood is weet ze je altijd toch nog even op het verkeerde been te zetten of belangrijke onderwerpen aan te kaarten. 

Voor mij is het thema in dit boek dat je zelf je eigen keuzes moet maken. Dat je nooit jezelf moet laten tegenhouden door hoe andere over jou of een bepaalde situatie denken luister naar je hart. 

Dit boek van Marina is dus wederom een aanrader en krijgt dan ook een mooie voldoende een 8

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Manon
3 jaren geleden

Lekkere weglezer, daar houd ik van!
Manon onlangs geplaatst…De Ikea Vittsjö Salontafel HackMy Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

zoektocht terug….wat een prachtige titel. daar slaat mijn fantasie direct ook van op hol

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x