Recensie Chaos & Structure van Mariëlle Brouwer

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag is het mijn beurt in de blogtour van Chaos & Structure van Mariëlle Brouwer. Gisteren konden jullie al bij Nempe Historia lezen wat zij van dit boek vond. Morgen kun je een recensie van Chaos & Structure lezen op de blog van Fabulous Feelgood. Maar vandaag is het dus mijn beurt. Super leuk want ik ga de complete serie lezen en reviewen.

116046676_3116521625069362_1336178800220402404_o

Titel: Chaos & Structure Auteur: Mariëlle Brouwer Uitgever: Duntax Genre: New/adult cijfer: 8

Hier gaat Chaos & Structure over:

Na een foute avond vol drank wordt Lily wakker naast Eindhovens lokale popidool Mika. Ze heeft een hekel aan de populaire band, die denken dat ze alles maar kunnen krijgen.
Maar als Mika haar maar niet met rust laat en ze hem beter leert kennen, is hij misschien niet zo verschrikkelijk als ze denkt.
Misschien kampt hij zelfs wel met soortgelijke problemen als zijzelf. En hij? Wat vindt hij van haar?

Dit vind ik van Chaos & Structure:

Chaos & Structure is het eerste deel in de Structure serie van Mariëlle Brouwer. In deze serie volgen we de leden van de band Structure. Laat ik zoals altijd beginnen met de cover van Chaos & Structure want deze vind ik echt heel cool. Ik houd niet van mensen op de cover maar doordat je het gezicht van het personage op de voorkant niet ziet vind ik het hier wel heel tof. Want op deze manier kun je zelf een beeld vormen bij de personages. De titel past verder perfect bij deze serie. 

In dit deel spelen Lily en Mika de hoofdrol. Mika is de leadzanger van Structure en hij heeft een aardig rugzakje. Net als Lily die heeft ook al het een en ander meegemaakt waardoor ze beschadigt is. Beide personages hebben moeite met het vertrouwen van mensen. Waarom  daar moet je zelf maar achter komen in het boek want anders verklap ik teveel. 

Chaos & Structure is een sterk debuut van Mariëlle brouwer. Ze heeft een heerlijke schrijfstijl. Het boek wordt verteld vanuit zowel Lily als Mika en dat houdt het verhaal interessant. Je leert deze 2 personages goed kennen in het boek maar de andere bandleden blijven nog een beetje oppervlakkig. Dat is het enige minpuntje aan het verhaal maar ik heb zo het vermoeden dat we deze bandleden in de volgende delen wel een stuk beter gaan leren kennen. 

Dus houdt jij van een romantisch verhaal met een beetje diepgang en een sexy tintje dan is Chaos & Structure het boek voor jou. 

Heel veel liefs, Melanie

Bewaar op pinterest voor later.

Chaos

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Ik ben geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] *** Let op dit is het tweede deel in een serie en kan dus spoilers bevatten*** Lees eerst mijn recensie van Chaos & Structure […]

trackback

[…] geworden naar de serie ik schreef eerder al een recensies over Storm & Structure – Chaos &Structure – Wild & Structure en Lust & […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x