1000 Vragen aan jezelf – 33

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is weer tijd voor de 1000 vragen aan mezelf. Vandaag passeren we de 450 vragen dat betekend nog 2 te gaan en dan zitten we op de helft. Yahoo en ik vind het nog steeds zo ontzettend leuk om te doen.

Een van de vragen is wat zou je doen met een miljoen. Dus vertel wat zou jij doen met een miljoen?

20200612_104515

448. Wanneer heb je voor het laatst een hoofdmassage gehad? Geen idee, maar die zou ik elke dag wel willen krijgen. Ik kan echt ontzettend genieten van een hoofdmassage. Ik wil binnenkort weer eens naar de kapper want dat is alweer zolang geleden, hopelijk krijg ik er dan weer een. 

449. Hoe ziet je favoriete zondagochtend eruit? Ik ben niet zo’n ochtend mens mag ik er middag van maken? Dan is mijn favoriete zondag middag samen op de bank met mijn vriendje. Lekkere toastjes erbij en kijken naar de F1. Ik kijk al jaren de formule1 en sinds een jaar of 4 vind mij vriend het ook erg leuk. Dus dat is onze ideale zondag middag.

450. Maak je weleens een lange wandeling in je eentje? Nee, ik heb veel te veel angsten voor een lange wandeling in me eentje. Wel maak ik vaak een rondje door de wijk of 2,3,4 rondjes als ik wat langer wil lopen. Ik vind het ook heerlijk om met mijn vriend samen een boswandeling te maken. Dat mag dan wel een lange wandeling zijn.

451. Wanneer heb je voor het laatst foto’s ingeplakt? Inplakken doe ik al jaren niet meer. Ik doe namelijk al 17 jaar aan digital scrabooking. Die pagina’s print ik dan uit in een foto boek. Voor mijn fotoboek gebruik ik project life style of traditionale maar ik vind het ook leuk om iets wat meer artsy te maken. 

Melanie-leapoffait-600

Een van mijn favoriete artsy pagina’s met een oude modellen foto. De credits van de kit kun je vinden op mijn scrapbook facebook pagina 

Summertime-1-600

Dit is een normale pagina

Summertime-1-B-600

en dit een project life pagina. Meestal combineer ik een normale pagina met een project life pagina naast elkaar in het album 🙂

452. Waarover ben je onlangs van mening veranderd? Nergens over ik ben meestal aardig standvastig in mijn mening.

453. Wanneer had je het liefst een dag in bed willen blijven liggen? Nooit als ik een keer tot 9.30 in mijn bed blijf liggen dan is dat lang. 

454. Geloof je in een open relatie? Nee, zeker niet ik moet er niet aan denken om mijn man met iemand anders te delen. 

455. Welke wet zou je invoeren als je minister-president zou zijn? Een wet voor een vastinkomen. Dat iedereen het zelfde zou verdienen zolang je maar werkt. En verder kun je dan aan ruilhandel doen. De bakker geeft jou een brood en jij knipt zijn haren etc. Op die manier zou er hopelijk meer gelijkheid in de wereld komen. 

456. Wat zou je doen met een miljoen? Sowieso ons huis af verbouwen. Een grote boekenkast laten maken en een auto aan mijn vriend geven. Daarnaast zou ik zowel mijn schoonmoeder als moeder helpen door bijv een nieuwe auto of huis voor ze te kopen. Mijn zoon te helpen met een auto en bijdrage aan het turnen van mijn nichtje want dat kost bakken met geld. Verder zou ik alles lekker blijven sparen en zo normaal mogelijk leven. 

Hopelijk kan ik dan ooit een huis voor oudere kopen met een boederijtje erbij waar ze gelukkig kunnen genieten van hun laatste dagen.

457. Hoe heette je favoriete knuffel? Die had ik volgens mij niet echt. Alle knuffels en poppen waren mijn vriendjes.

458. Wat was je verste reis? Zakynthos griekenland ik heb een hekel aan vliegen of lang in de auto zitten. 

459. In welke houding slaap je het lekkerst? Op mijn buik met mijn handen boven mijn hoofd. Of helemaal in de dekens opgerold.

460. Naar wie ga je toe met je problemen? Naar mijn vriend. 

461. Voor wie ben je een inspiratiebron? Ik hoop voor mensen met dyslexie en voor mensen die van het nederlandstalig boek houden. Daarnaast hoop ik te laten zien dat je ondanks dat je elke dag veel pijn hebt en een hoop angsten je toch ook heel gelukkig kan zijn. Wie weet gooit iemand zijn leven ook wel om van negatief naar positief omdat ze mijn positiviteit zien. 

Heel veel liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

vraagjes

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henk
3 jaren geleden

Met je site ben je zeker een inspiratiebron; Door de opzet en manier van schrijven zet je mensen aan tot lezen die dat anders wellicht minder zouden doen, complimenten!

Tuinweetjes
3 jaren geleden

Ik ben ook geen uitslaper, toen ik jonger was wel maar nu is 9.00 lang.

rachel
3 jaren geleden

je bent een creatieve tante vind ik. zowel met lezen als met digi scrappen wat ik ook heeeeel lang heb gedaan en nog wel eens doe :D. Leuk om te lezen dit 😀

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

wat grapig dat jij zelden van mening veranderd. Ikzou just denken doordat je zoveel leest, krijg je iedere keer weer nieuwe inzichten

Tessa
3 jaren geleden

Wat een mooie digitale scrapbook pagina’s heb je gemaakt
Tessa onlangs geplaatst…Review: Sephora Rouge Satin LipstickMy Profile

Daisy de Vos Burchart
3 jaren geleden

Leuke vragen! Leuk om je zo beter te leren kennen!

Wat ik zou doen met een miljoen?
Huisk kopen, 2e huisje in LA ;), een dikke mercedes voor de deur. En heeeeeeel veel make-up kopen haha, blijf een beauty blogger 😉
Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…Mijn fave beauty bloggersMy Profile

Cynthia
3 jaren geleden

Leuk om te lezen weer. Ook het inkijkje in je scapbook is erg leuk!
Cynthia onlangs geplaatst…Recept: Barbecue Groentespiesen Met KnoflookmarinadeMy Profile

Krystle/Batboy
3 jaren geleden

Oh een hoofdmassage, dat heb ik nog nooit gehad, ook niet bij mijn kapper, ga ik de volgende keer eens vragen!

Manon
3 jaren geleden

Wauw, wat leuk dat project life boek! Erg mooi gedaan. Nu heb ik zin in een hoofdmassage haha.
Manon onlangs geplaatst…De Ikea Vittsjö Salontafel HackMy Profile

Anna López Dekker
Anna López Dekker
3 jaren geleden

Wat een leuke vragen en antwoorden weer!
Met een miljoen zou ik er allereerst voor zorgen dat mijn moeder een fatsoenlijk pensioen had en dat ze kon verhuizen om dichter bij haar kinderen en kleinkinderen te wonen- nu zit ze op meer dan twee uur rijden van ons vandaan en we hebben onlangs gemerkt hoe vervelend dat kan zijn.
Verder zou ik een aantal donaties aan goede doelen doen en wat doen aan mijn huis. Opnieuw schilderen, een nieuw bed, dat soort dingen.

Janet
3 jaren geleden

Leuk om te lezen. Ik heb het boekje ook. Ik kijk op zondag ook graag naar de Formule 1, maar hier is het omgedraaid.. een aantal jaren geleden heeft mijn vriend me hierin meegenomen.
Janet onlangs geplaatst…TRVL summary – april 2020My Profile

Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Naahw wat leuk! Ik ben je facebookpagina gaan volgen. Ik kan ook zo genieten van hoofd massages 💆‍♀️ , doe dat indd elke dag maar

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x