Blogs van eigen bodem met Emmelie Arents

Hoi lieve lezers van Bookstamel,

Dat Hamley Books een van mijn favoriete uitgeverijen is dat steek ik niet onder stoelen of banken. Het afgelopen jaar heb ik deze toen nog kleine uitgeverij enorm zien groeien. Zo maakte ze dit jaar al aardig wat namen bekend waarvan we boeken kunnen gaan verwachten. Wat Hamley Books in mijn ogen zo speciaal maakt is dat niet alleen het binnenwerk van hun boeken altijd top is. Maar ze ook niet bang zijn om nieuw en jong talent een kans te geven. Zo konden we in het verleden al kennis maken met het jonge talent Luna van Roosen. Vandaag gaan we ook weer kennis maken met een van deze jonge talenten. Dit keer is dat Emmelie Arents.

Bewaar voor later op pinterest

Emmelie even voorstellen

Emmelie Arents staat bij haar vrienden en familie bekend als het muzikale meisje met een boek in haar hand. Niet zo gek natuurlijk want Emmelie zingt in de band Solitude Within en speelt piano. Sinds haar prille jeugd is de echte wereld ondergeschikt aan wat haar fantasie haar te bieden heeft. Ze brengt haar tijd dan ook graag alleen door, denkend aan de dingen die nog ongeschreven in haar hoofd schuilen.

Het opschrijven van deze fantasie doet ze het liefst thuis, Op een rustig plekje en in het gezelschap van haar kat Toulouse. Je vind haar thuis dan ook meestal lezend of schrijvend. Al dit schrijven resulteerde in het manuscript Het hart van de Adelaar. Dit manuscript werd opgepikt door Hamley Books. En nu ligt het Hart van de Adelaar dus in de winkels! Het hart van de Adelaar is een fantasie boek voor Young Adults.

Naast schrijven en lezen houdt ze van Midden-Aarde, Chocolade, de geur van boeken, oude dingen, het geluid van regen, bibliotheken, notitieboekjes en katten. Naast het schrijven en zingen in de band werkt ze parttime in brussel.

De komende maand gaan we Emmelie Arents nog veel beter leren kennen.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jasmijn
3 jaren geleden

Heerlijk om in je huis helemaal op te gaan in je ideeën

trackback

[…] Arents nog wat beter leren kennen lees dan het blog waarin ik haar voorstel hier. Volgende week kun je mijn recensie van Het Hart van de Adelaar […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x