1000 Vragen aan jezelf – 32

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag zijn we er weer met de 1000 vragen die ik aan mezelf stelde. De eerste vraag zal jullie vast niet verbazen. De vraag over welk liedje ik altijd fout meezong die zal jullie misschien wel verbazen. Maar mijn vrienden en familie niet want die hebben regelmatig mijn kattengejank aan moeten horen.

IMG_4336

435. Hoe vol is je boekenkast? Te vol, ik moet nodig eens ruimte maken voor nieuwe boeken. Het probleem is alleen dat ik dat niet wil. Want al mijn boeken zijn mij heel erg dierbaar. Ik heb zeker wel meer als 1000 boeken. Ik hoop binnenkort een boekenkast in de woonkamer te krijgen. Daar kan ik dan mijn aller mooiste boeken inzetten. 

436. Ben je tevreden met je handschrift? Jazeker, Vroeger had ik een heel lelijk handschrift. Ik heb namelijk heel lang met zowel links als rechts geschreven. Toen kreeg ik schrijfles op school en nu vind iedereen mijn handschrift prachtig. Nou ja dat vonden ze in elk geval tot ik bijna niet meer kon schrijven met mijn handen.

437. Kunnen je handen maken wat je hoofd wilt? Soms wel en soms niet. Het lig er maar net aan wat ik in mijn hoofd wil maken.

438. Hoe vaak kijk je dagelijks in de spiegel? Een keer of 2. Vroeger kon ik uren in de spiegel kijken maar toen was ik 25 kilo slanker en een stuk jonger. Nu vind ik 1 a 2 keer echt meer dan genoeg.

439. Klaag je snel over lichamelijke kwaaltjes? Soms wel soms niet. Ik ben natuurlijk veel ziek en ik heb veel pijn. De ene dag kan ik beter met die pijn dealen als de andere dag. Vooral bij mijn vriend Martijn wil ik nog wel eens klagen over mijn pijntjes. Hij is een van de weinige die mij ook mee maakt in mijn slechte momenten, maar ook op de dagen waarop ik bijna niks kan.

440. Like je wel eens berichten op Facebook die je eigenlijk helemaal niet leuk vindt? Nee, waarom zou je dat doen dat lijkt me echt raar. 

441. Hoe persoonlijk is je inrichting? Heel persoonlijk. Van ons huis proberen we namelijk echt ons thuis te maken. Ik volg geen trends maar het hart van mij en mijn partner. Wat wij mooi vinden dat komt in huis. Als een van de twee het verschrikkelijk vind dan komt het er ook echt niet in.

442. Welke songtekst heb je jarenlang fout meegezongen? Alle songteksten. Ik raak vaak afgeleid en maak er dan totaal andere liedjes van. Dit deed ik als kind al met poesje maauw. 

443. Zou je veel hoogtepunten willen meemaken als dat betekent dat je ook veel dieptepunten meemaakt? Jazeker, want hoogte en diepte punten horen bij het leven. Voor mijn gevoel kan het een niet zonder het ander. Want als je alleen maar hoogte punten beleeft dan zijn die hoogtepunten opeens niet meer zo hoog. 

444. Met wie had je onlangs een leuk gesprek? Ik heb elke dag leuke gesprekken met mijn partner. Wij zijn echt de dikte vrienden en kunnen om van alles en nog wat lachen.

445. Wat drink je het meest op een dag? Thee veruit thee. Soms citroen cristel clear achtig spul van de jumbo of een glaasje cola. En 2 a 3 keer in de week een bullet. Ja ik weet het vooral die laatste is erg slecht. 

446. Welk liedje heb je het laatst gezongen? Alle liedjes van Racoon en Pink ik ben gek op hun liedjes en bler ze graag mee. Elke dag zet ik wel een rondje van deze nummers op.

447. Kun je lachen om jezelf? Ja een beetje zelfspot is erg belangrijk.

Heel veel liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

Vragen aan jezelf

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
krystle/Batboy
3 jaren geleden

Leuk om te lezen! Ik vind mijn handschrift niet mooi , al vinden anderen het wel haha

Jessie
Jessie
3 jaren geleden

Toen ik nog geen Engels kon, zong ik allerlei songs van A tot Z mee, in mijn eigen taaltje. En juist die nummers kan ik nog stééds niet in correct Engels meezingen 🙂 Ehh, dat je geen afstand van boeken kan doen, herken ik trouwens!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x