Van eigen bodem met Mireille Bezemer

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

De volgende auteur van eigen bodem die deze maand mee doet. Is weer een jong talentje. Want zeg nou zelf als je voor je 22ste een boek weet uit te brengen ben je gewoon getalenteerd toch. Ik heb het dit keer over Mireille Bezemer.

2-edit 1[2480]

Mireille Bezemer is dus 22 jaar jong. Momenteel woont ze voor haar studie in Amsterdam, maar ze hoopt snel te kunnen verhuizen naar een iets grotere plek in een andere stad zodat ze samen met een kat kan gaan wonen. Mireille heeft verschillende hobby’s maar wel allemaal aan de creatieve kant. Ze houdt bij een bullet journal bij waar ze in tekent, ze schildert, schrijft en houd van naaien. Als klein meisje had ze al interesse in sprookjes en prinsessen en dat is nooit weg gegaan toen ze ouder werd.

De eindeloze mogelijkheden in fantasiewerelden, die vaak gebaseerd zijn op het verleden, blijven Mireille inspireren. Toen ze 13 was, is ze zelf begonnen met cosplay, voornamelijk Disney prinsessen. Haar tweede cosplay heeft ze zelf gemaakt en daar is haar liefde voor naaien ontstaan. Nu doet Mireille de meesteropleiding Coupeur in Amsterdam. Na haar opleiding zou ze graag haar eigen atelier willen beginnen om historische en fantasy kostuums te ontwerpen en maken.

In Mireille haar vroege tienerjaren is ze ook begonnen met schrijven. Ze vond het heerlijk om weg te dromen in verzonnen werelden en interessante avonturen. Vaak schreef ze samen met anderen, maar ook veel alleen. Soms haalde ze inspiratie uit haar dromen en soms liet ze gewoon haar vingers over het toetsenbord gaan zonder plan of idee waar het naartoe ging. Op die manier kwamen de meest interessante stukjes verhaal tevoorschijn, dan kon ze daarna bedenken wie de personages zijn, hoe ze zijn gekomen, waar ze zijn en wat er verder gaat gebeuren. Dit resulteerde in haar eerste boek.

De komende weken gaan we Mireille nog beter leren kennen.

Heel veel liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest

Mireille-bezemer

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tuinweetjes
3 jaren geleden

Ik ben benieuwd naar wat ze gaat schrijven!

trackback

[…] je Mireille eerst wat beter leren kennen? Maak dan kennis met haar in dit voorstel blog of lees mijn recensie van de Magische halsketting het debuut boek van […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x