Winactie Miranda Hillers

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Het is alweer tijd voor de allerlaatste winactie tijdens deze feestmaand! We sluiten de maand af met een winactie voor een paperback van Miranda Hillers naar keuze. Ja je leest het goed als je deze actie wint dan mag je dus een boek kiezen uit alle boeken die Miranda Hillers tot nu toe heeft geschreven.

Dus of je nu kiest voor de Sexy Voetballers van WWW Of voor de Bling serie het is altijd goed. Denk je nu goh leuk Mel maar ik ken die Miranda Hillers helemaal niet? Dan kun je hier de blog lezen waarin ik een interview had met deze vrolijke dame!

Bewaar voor later op pinterest

Miranda-Pin

Over de WWW Boy’s 

Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, prachtige blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven.

Het zou zo eenvoudig moeten zijn.
Wij zouden eenvoudig samen moeten zijn.
Ik wist dat Mila nooit de mijne zou worden.
Ik ben niet goed genoeg voor haar.
Wij zijn het tegenovergestelde van elkaar.
Maar ik hou van haar en ondanks alle omstandigheden zal ik dat altijd blijven doen.
Ik hou van Mila, mijn Blue Eyes.

WWW is een vierdelige serie over Dex, Kai, Liam en Collin. De mannen zijn allen vrouwengek, flirten graag en nemen het ervan. Je leeft tenslotte maar één keer. Wanneer ze de ware tegen komen, denken ze de buit al gauw binnen te hebben. Of dat zo heel makkelijk gaat is nog maar de vraag.

Over de Bling Serie

Sophie heeft samen met haar zus Gwen een goedlopende kledingzaak: Blingg en geniet van het leven. Ze is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft. Totdat ze de knappe, blonde Frederick ontmoet. Is hij de ware voor haar? En kan Frederick omgaan met het feit dat de jonge aantrekkelijke Rens haar beste vriend is? Ze heeft immers een hechte band met hem.

Tijdens een gezamenlijke vakantie lopen de spanningen hoog op.

Dit eerste deel van de Blingg-serie zit vol dramatische mannenproblemen die met stomende scenes worden afgewisseld. Hierna volgen er nog 4 meeslepende delen.

Over Friends4life 

Cleo

Ik verheugde me op het nieuwe schooljaar. Met mijn vriendin Zelda zou ik een geweldige tijd tegemoet gaan. Haar twin, mijn broer en hun twee vrienden waren ook op het Alexander Lyceum toegelaten. Dat was geen probleem, met z’n zessen vormden we al een hechte groep. Die gedachte voldeed echter niet aan mijn verwachting. Sterker nog: het was het begin van alle ellende. Ik zal nooit vergeten wat ik op die bewuste dag te horen kreeg. Maar ik was niet begonnen. Ik was nooit begonnen. Het begon allemaal door hem. Door Lennox Sanders.

Lennox
Ik wil haar zachte huid aanraken. Ik wil haar horen lachen. Ik wil haar tranen wegnemen. Ik wil haar vasthouden. Zij geeft me rust. Door haar word ik kalm. Bij haar verdwijnen al mijn ergernissen. Zij brengt de stilte in mijn hoofd. Het enige wat ik wil is zij. Maar Cleo is het zusje van mijn beste vriend. En Kian beschermt haar voor jongens zoals ik.

Deze serie bestaat momenteel uit 2 delen.

Recensies van deze boeken vind je op de website van Miranda Hillers.

Hoe maak je kans op 1 van deze boeken. 

  • Beschrijf in een comment onder deze blogpost hoe jou droom man eruit ziet!
  • Doe dit voor 31 juli
  • Op 1 augustus word de winnaar bekend gemaakt in de grote winnaars post.
  • Reageer binnen 1 week anders word er een nieuwe winnaar gekozen.

Veel succes liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rebecca Gubbels
Rebecca Gubbels
3 jaren geleden

Mijn droom man heeft lang haar en een baard. Draagt stoere kleding metal kleding dus dat vind ik stoer. Dus veel zwart met een beetje kleur en voornamelijk band shirts. Hij is niet te dik maar heeft ook geen sixpack. Gewoon een stevige man.

Anja
Anja
3 jaren geleden
Antwoord aan  Rebecca Gubbels

Mijn Droomman is 1,78cm groot, had vroeger blonde haren, nu grijze lokken, heeft bruine diepliggende ogen en veel humor. Hij kan fantastisch koken, doet al wat ik vraag of toch het meeste ervan. Luistert en is attent. Hij bestaat echt, echt waar, ik kom er elke morgen naast wakker!🥰

Wijna Pronk
Wijna Pronk
3 jaren geleden

MIjn droomman is heel gewoon van uiterlijk , niet opvallend
Hoeft niet knap te zijn , als hij maar lief en zorgzaam is .
Knappe mannen moet je altijd delen met andere

nicole
3 jaren geleden

Altijd leuk om een pakketje in de brievenbus te krijgen, dus ik doe graag mee aan je winactie : )
nicole onlangs geplaatst…Prepaid of abonnement: dat is de vraag!My Profile

lieve
lieve
3 jaren geleden

Mijn droomman, is mijn man, nooit gedacht , 36 jaar geleden, dat we zo met elkaar zouden vergroeien. Mijn maatje in goede en slechte tijden. Die gewone man, die zo speciaal is. Een godsgeschenk dat op mijn pad kwam, waar ik zo dankbaar voor ben.

Ellen
Ellen
3 jaren geleden

Een meatman die ook nog eens grappig is, zo zit mijn droomman in elkaar. Hij hoeft niet knap knap te zijn, maar wel een speciale uitstraling😍

Gerda
Gerda
3 jaren geleden

Mmm mijn droomman….hele mooie blauwe ogen en mooie kaaklijn..beetje lang zwart krulhaar en mooi gespierd en zijn karakter is heel galant vol..iemand die alles doet voor mij! Zorgzaam en altijd lief en vriendelijk, luistert goed en legt mij dagelijks in de watten! Ach..ja het blijft een ..droomman! 😂

Lies
Lies
3 jaren geleden

Ehm, mijn droomman. Een groot deel daarvan draait niet om uiterlijk, maar om een leuke en slimme gesprekspartner zijn, dezelfde dingen als ik leuk vinden en ik zou het erg fijn vinden als hij net zo blij wordt van zijn werk als ik. Hij zou verder een stukje langer zijn dan ik, slank maar niet te dun, een baardje hebben en zich leuk en netjes kleden 🙂

Jacqueline de Waal
3 jaren geleden

Leuk me een hele mooie aanwinst dit schitterende boek

petra
petra
3 jaren geleden

een combinatie van Robbie Williams en George Clooney lijkt me wel een droomman

Nelly
Nelly
3 jaren geleden

Lang, blond, slank, blauwe ogen en een geweldig gevoel voor humor.

Gabrielle
3 jaren geleden

Wat een leuke winactie! Zelf heb ik mijn droomman al gevonden dus weet precies hoe hij eruit ziet. Donkerbruine krulletjes, blauwe ogen en lekker slank.
Gabrielle onlangs geplaatst…Wat te doen rond de Ulun Danu Tempel?My Profile

Anna
Anna
3 jaren geleden

Mijn droomman is lang,heeft lang haar een baardje, is slank en heeft humor

Saskia spil
Saskia spil
3 jaren geleden

Droomman, strak kapsel, lekker gespierd, stoppelbaardje, fel gekleurde pretoogjes en een sexy glimlach.
Smelt smelt smelt ..

Marian B
3 jaren geleden

Leuk! Mijn droomman is lang, blond met bruine ogen en vooral erg grappig.

Esther
Esther
3 jaren geleden

Mijn droomman…tja nog niet gevonden…wie weet helpt dit boek daarbij,,,?

16
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x