Winactie Ashan deel 1 – Overleven van Dirk Warnaar

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

De feestmaand begint langzaam aan op het einde te lopen. Maar wees niet getreurd want er komen nog een aantal leuke acties aan! Een daarvan is vandaag 🙂 Vorig jaar was ik vipster van Celtica Publishing en nog steeds doe ik regelmatig een interview of review voor hun! Het is een leuke kleine uitgever die vooral fantasy boeken uitgeeft.

Een van de eerste boeken die ik namens hun mocht lezen was Ashan deel 1 – Overleven van Dirk Warnaar. Ik vond dit boek echt geweldig! Rijkhalzend kijk ik dan ook uit naar het volgende deel. Maar ik mag voor nu dus een keer dit geweldige fantasy boek weggeven.

Bewaar voor later op pinterest

Ashan

Ashan deel 1 – Overleven van Dirk Warnaar gaat hierover:

De rijke erfgenaam Belim Parsis is niet gelukkig met zijn gemakkelijke leven. Als tijdverdrijf verovert hij onder de schuilnaam Ashan stiekem zijn plek als kooivechter in de Stad. Na een dubieus gevecht en het overlijden van zijn geliefde onderwijzer, neemt hij een drastisch besluit.

 Belims zus Salvia is jaloers op de vrijheid die mannen hebben. Ongeacht hun kwaliteiten hebben vrouwen in de Stad weinig te vertellen. Als haar een huwelijk in het vooruitzicht gesteld wordt met een man die ze verafschuwt, vlucht Salvia naar de Tempel. 

En dan is daar Belims afgunstige broer Varas. Aangezien in de Stad de oudste zoon alles erft, blijft er voor hem niets over. De vriendschap met een sluw heerschap biedt hem echter onvermoede kansen.

Mijn complete recensie over dit boek kun je hier lezen. En ben je nu benieuwd naar de auteur achter dit boek, dan kun je mijn interview met Dirk Warnaar hier lezen.

Nu zijn jullie vast benieuwd naar hoe je dit boek kan winnen?

  • Ben jij liever Rijk en Ongelukkig of Arm en Gelukkig?
  • Beantwoord deze vraag in een comment onder deze blog
  • Doe dit voor 30 Juli
  • De winnaar word op 1 augustus bekend gemaakt in de grote winnaars post
  • Reageer binnen een week met je adres en het boek komt jou kant op.

Heel veel succes allemaal,

Liefs, Melanie

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Ik ben geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Cindy van der Klaauw
Cindy van der Klaauw
3 jaren geleden

Doe mij dan maar Arm en Gelukkig.

Margje_V
Margje_V
3 jaren geleden

Ja arm en gelukkig natuurlijk!
Je raadt het al, maar ik doe graag mee voor dit boek😁👍

Anja
Anja
3 jaren geleden
Antwoord aan  Margje_V

Ik hoop als je arm en gelukkig bent, je nu en dan toch rijk kunt voelen… Dus ik ga voor die optie

Dennis vd Sande
Dennis vd Sande
3 jaren geleden

Dan ben ik natuurlijk liever arm en gelukkig!

Anna
Anna
3 jaren geleden

Arm en gelukkig,gelukkig zijn is toch wel erg belangrijk

JN Kingma Postma
JN Kingma Postma
3 jaren geleden
Antwoord aan  Anna

Ik ben liever arm en gelukkig. Dat ik,mijn man en dochters iedere dag gezond op staan is een groot goed. In 2015 een kindje verloren ik ben dus iedere dag dankbaar dat al mijn geliefde gezinsleden weer wakker mogen worden om een nieuwe dag te leven. Door vele chronische ongemakken is het niet makkelijk maar geluk koop je niet met geld.

Wijna Wagenaar
Wijna Wagenaar
3 jaren geleden

Ik ben liever arm en gelukkig , alhoewel geld wel erg handig is .
Maar geluk is het grootste goed , dan ben je tevreden met wat je hebt en wie je bent .
En er moet altijd iets te wensen overblijven

Tessa
3 jaren geleden

Klinkt als een interessant boek, al geef ik toch de voorkeur aan thrillers en biografieën over rocksterren en kunstenaars
Tessa onlangs geplaatst…Pride Nails met essenceMy Profile

Rebecca Gubbels
Rebecca Gubbels
3 jaren geleden

Ik ben liever arm en gelukkig heb nooit veel geld gehad maar altijd genoeg om rond te komen. En meer heb je niet nodig je bent met de liefde van vrienden en familie rijk genoeg.

Nelly
Nelly
3 jaren geleden

Dat is niet zo’n moeilijke keus Arm en Gelukkig. Een gelukkig leven is toch veel belangrijker dan de (financiële) rijkdom.

Inge
Inge
3 jaren geleden

Ik ga dan toch voor Arm en Gelukkig. Hoewel je met veel geld wel leuke dingen kan den. Zoals boeken kopen 😉

Gerda
Gerda
3 jaren geleden

Je bent al rijk als je gelukkig bent . Dus kies ik dan voor arm en gelukkig. Want als je rijk bent en ongelukkig bent heb je niets aan dat je rijk bent.

12
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x