1000 Vragen aan jezelf – 30

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Nog even en we zitten alweer op de helft van de 1000 vragen die ik aan mezelf stelde. Vandaag geef ik antwoord op een aantal leuke vragen. Ik denk dat jullie door sommige antwoorden misschien nog wel verrast worden. Maar vertel denk jij dat je goed bent in je werk?

CIMG0514 copy (2)

407. Wanneer was je laatste spelletjesavond? Uhm ergens toen ik 4 was. Ik heb een hekel aan spelletjes en kan slecht tegen mijn verlies. Toevallig speelde ik een maand geleden wel een potje levensweg met mijn zoon en vriend. Maar naar een potje is het dan ook wel weer genoeg geweest. 

408. Ben je goed in je werk? Toen ik nog werkte in de horeca vond ik mezelf zeker goed in mijn werk. Ik ben een echte horeca tijger en hou ervan om het mensen naar hun zin te maken. Helaas is werken momenteel voor mijn geen optie. De pijn in mijn handen maakt het haast onmogelijk. Daarnaast kamp ik natuurlijk ook met mijn angststoornis. 

409. Wie bewonder je? Ik bewonder mijn partner heel erg. Het klinkt misschien gek maar hij is echt een een super man. Hij werkt kneiterhard, staat altijd voor iedereen klaar, steunt mij onvoorwaardelijk. Het is er een met een hartje van goud. Hij geeft ook elke maand a 2 maanden bloed aan de bloedbank. Ja ik heb het echt getroffen met hem. 

Daarnaast bewonderde ik mijn overgrootvader. Hij hielp de joden schuilen in de tweede wereld oorlog. Helaas is hij uiteindelijk verraden en in het kamp overleden. Maar ik vind het zo dapper en stoer dat hij zijn eigen leven op het spel zette om andere mensen te helpen. 

410. Heb je een goede gewoonte die je iedereen zou aanraden? Mijn goede gewoonte is om geen vooroordelen te hebben. Ieder mens is speciaal en uniek een uiterlijk, ras of geloof zegt allemaal niet zoveel. Pas als ik iemand heb leren kennen kan ik een oordeel over iemand vellen. 

411. Wat sla jij over in de krant? Alles ik probeer het nieuws zo veel mogelijk te vermijden. Al dat slechte nieuws of de zoveelste schietpartij geeft mij alleen maar angsten. Ik probeer me te omringen met positieve dingen. 

412. Wat doe je met grijze haren? Nu nog niks want ik heb ze niet. 

413. Wat stond er op je laatste Instagram-foto? Ligt eraan op welk account ik heb er een voor mijn fotografie en een voor mijn boeken. Misschien wel leuk om dit keer voor mijn fotografie account te kiezen.

Helene (11)

414. Sta je liever op de voorgrond of de achtergrond? Vroeger op de voorgrond tegenwoordig op de achtergrond het liefst zou ik onzichtbaar zijn. 

415. Hoe vaak lak je je nagels? 1 keer per jaar is veel. Ik ben helaas een nagelbijter dus mijn nagels zijn niet goed te lakken. 

416. Filter je het nieuws voor jezelf? Nee

417. Voor welk tv-programma zou jij jezelf opgeven? Geen een. Vroeger als kind heb ik meegedaan aan het programma Hartedieven. In dat programma gingen we opzoek naar een vrouw voor onze vader. We gingen eigenlijk voor de gein bellen maar kwamen er gelijk doorheen. Vervolgens hadden we door het hele huis post-its geplakt met pap als ze bellen van Hartedieven wel zeggen dat je mee wilt doen. Pap werd gebeld en we mochten op gesprek komen, vervolgens kwamen ze bij ons thuis en voor we het wisten zaten we in de uitzending. Een hele happing maar super leuk!

418. Hoe beleg je het liefst je boterham? Met kaas een beetje mosterdmayo en ruccola maar die mayo is niet zo gezond. 

419. Wat is je grootste zwakte? Mijn minderwaardigheidscomplex en het drinken van bullets 

420. Hoe amicaal ben je? Niet zo heel erg meer vind ik zelf. Maar op een of andere manier vinden anderen mij wel vaak amicaal.

Dat waren de vragen weer tot de volgende keer,

Liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest.

1000vragen407

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tessa
3 jaren geleden

Leuke vragen heb je beantwoord
Tessa onlangs geplaatst…Pride Nails met essenceMy Profile

Wanda
3 jaren geleden

Wat bijzonder joh van je overgrootvader, dapper dat hij dat heeft gedaan

Joyce - SomedayTodayNL
3 jaren geleden

Leuk om te lezen! Of ik denk of ik goed ben in mijn werk? Oeff, ik denk het wel. Maar straks na de zomervakantie ga ik pas echt voor het echt beginnen dus we zullen het zien dan haha.
Joyce – SomedayTodayNL onlangs geplaatst…Last Week #20 sociaal levenMy Profile

Amy
Amy
3 jaren geleden

Mooi rijtje vragen weer. Wel ontzettend vervelend dat je je zo voelt. Ik snap wel dat je mede daarom het nieuws een beetje probeert te ontwijken. Echt vrolijk word je er niet van he.
Amy onlangs geplaatst…Leer alles over de Sami in het Ájtte Museum in Jokkmokk, ZwedenMy Profile

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x