Winactie Dubbele agenda van Saskia M.N Oudshoorn

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer zondag bakdag! Dus natuurlijk gaan jullie weer een lekker recept op mijn blog vinden. Maar daarnaast mag ik jullie vandaag ook weer blij maken met een super leuk boek. Dit keer is het een boek voor de Thriller fans onder ons. Ik mag namelijk een keer het nieuwste boek van Saskia M.N Oudshoorn weggeven.

103735250_1344591099263437_1546609068843517344_n

Denk je nou de naam Saskia M.N Oudshoorn komt mij wel heel bekend voor. Dan kan dat kloppen want Saskia was eerder al een van de auteurs van eigen bodem. Ik mocht haar toen interviewen en dat interview kun je hier terug lezen.

Maar intussen heeft Saskia dus niet stilgezeten. Zo werd ze de winnaar van de kobo talent award in 2019 met haar boek Recept voor geluk. Recept voor geluk is geen thriller maar een heerlijke feelgood.

Hier gaat Recept voor geluk over:

De 24-jarige Liv werkt onder toeziend oog van een opdringerige manager in de keuken van een grote hotelketen. De uren zijn lang en het werk eentonig; ze kan niets van haar creativiteit kwijt in het gebak dat ze dag in dag uit op basis van exact hetzelfde recept moet maken. Wanneer ze op een regenachtige middag samen met haar vriend Onno langs een verwaarloosd winkelpand in de binnenstad slentert, komt haar droom van een eigen patisserie opeens weer in alle hevigheid opzetten.
Onno heeft zijn bedenkingen, maar Liv besluit de sprong te wagen en ondertekent impulsief het huurcontract. Al snel komt ze erachter dat het beginnen van een eigen zaak heel wat voeten in de aarde heeft. De hulp die ze krijgt van Matthew, de handige en vooral knappe zoon van de huurbaas, is daarom meer dan welkom. Maar zijn aanwezigheid zorgt er ook voor dat Livs relatie met Onno steeds meer onder druk komt te staan.
En wie is toch dat meisje dat elke dag langskomt en alle recepten overschrijft …?

En verscheen kort geleden dus haar nieuwste thriller Dubbele agenda.

 

Hier gaat dubbele agenda over:

De sleur van alledag begint Eline aardig op te breken, sinds ze haar baan verloor. Het weekendje Antwerpen met haar nieuwe vriendinnen uit het popkoor is een welkome afleiding. In een hotelbar ontmoet ze de knappe Thierry, die het gedoofde vuur in haar binnenste met zijn charmes flink aanwakkert.

Stijn, haar man, heeft niets in de gaten. Zijn drukke baan en een veel te duur marketingproject bezorgen hem slapeloze nachten.

Of is er meer aan de hand?

In hoeverre zijn hun zorgen met elkaar verbonden? Langzaam ontrafelt zich een sinister spel rondom hun gezin. Dit kan iedereen overkomen, ook jou als je niet uitkijkt …

Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar de boeken van Saskia dan heb je dus geluk want je maakt dus kans op een exemplaar van Dubbele Agenda. 

Bewaar voor later op pinterest.

Saskia

Hoe kun je dubbele Agenda winnen

 • Laat een berichtje achter onder deze post met jou favoriete thriller of thriller auteur.
 • Reageer voor 29 juli
 • Op 1 aug word de winnaar in een grote winnaars post bekend gemaakt
 • Je hebt dan tot 5 augustus om te reageren anders word er een andere winnaar gekozen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Al jaren lang lees ik heel veel boeken. Daarom ben ik uiteindelijk een blog begonnen waar ik mijn passie voor boeken deel.

Dit vind je misschien ook leuk...

63 reacties

 1. Pascalle schreef:

  Superleuk!!Loot graag mee.Ik heb haar feelgood gelezen en nu erg benieuwd naar deze thriller van Saskia🍀🍀🥰💜📚

  • JN Kingma-Postma schreef:

   Ik loot graag mee.
   Mijn meest favoriete thriller auteur was Henning Mankell. De Kurt Wallander reeks maar ook De terugkeer van de dansleraar.
   Spijtig dat hij te vroeg overleed.
   Ik doe graag mee met deze winactie.

  • Lieve schreef:

   Ik lees veel van Lisa Gardner.

 2. Anna López Dekker schreef:

  Het lijkt mij een spannend verhaal! Ben doorgaans minder van de thrillers, maar ik vond de Baztán trilogie van Dolores Redondo (ook vertaald maar het Nederlands) heel goed. Van Nederlandse bodem beschouw ik de boeken van Jeroen Windmeijer ook min of meer als thrillers en ik heb ze met veel plezier gelezen.

 3. Diane kooistra schreef:

  Leuke winactie ik heb net vannacht het boek toeval bestaat niet van haar gelezen en die was zo leuk!! Ik vind haar echt een goede auteur waar ik sinds recept voor geluk echt van geniet. Ik ben benieuwd naar dubbele agenda. Andere thrillerschrijfsters die ik goed vind zijn onze landgenootjes Marelle Boersma, Suzanne Vermeer Linda van Rijn en Kirstin Rozema

 4. Wijna Wagenaar schreef:

  Wat een leuk boek lijkt me dit , ik doe graag mee
  Marella Boersma en Camille Jacobs vind ik ook heerlijke schrijvers , ik geniet van hun boeken

  • J Vink schreef:

   Leuke winacties
   Ik vind de boeken van Esther Verhoef geweldig
   Net Façade gelezen
   Van genoten was tevens een goede afleiding in de corona periode

 5. Inge schreef:

  Favoriete auteur dat is een moeilijke. Ben gek op thrillers. Denk dat ik dan kies voor Karin Slaughter of Nicci French. Niet origineel om te kiezen maar wel goede schirjvers

 6. Mandy schreef:

  Oehh! Ik doe graag mee, ik lees nooit thrillers dus ik heb geen favoriete, ik lees vaak young adults haha

 7. Gerda schreef:

  Ja doe graag mee , want lees graag thrillers en omdat ik nog niets van deze auteur heb gelezen en ik wil haar ook leren kennen! Mijn favoriete thriller is Uitgebroed van Pat Craenbroek en ook de serie Jessica Haider van Corine Hartman.

 8. Véronique Pauwels schreef:

  Leuke winactie. Ik doe heel graag mee. Mijn favoriete thriller schrijvers zijn : Harlan Coben, Toni Coppers en Tine Bergen

 9. Bep H schreef:

  Ik vind veel auteurs goed, mn Arlidge en Bryndza

 10. Anja Sohier schreef:

  Mijn favoriete thriller is De geur van sterfelijkheid van Simon Beckett. Is al enkele jaren oud maar ik kan me nog steeds herinneren hoe mijn neus opkrulde van de walging door hetgene ik las.

 11. Yvonne schreef:

  Oei dat lijkt me een spannend verhaal. Ik ben fan van de Nederlandse thriller schrijfsters. Suzanne Vermeer en Loes den Hollander zijn mijn favoriet. Wie weet kan ik na het lezen van dit boek Suzanne Oudshoorn aan het rijtje toevoegen!
  Duimen maar!

 12. Heleen Haarsma schreef:

  Mijn favoriete thriller blijft toch altijd The Shining, Er is nog niks voorbij gekomen wat dat kan evenaren of zelfs voorbij streven, zo spannend! En het is ook nog eens van mijn favo thriller auteur, Stephen King! 🙂
  Dubbele Agenda lijkt me een prachtig en spannend boek! Wie weet kan deze The Shining van de troon stoten 😉
  Duimen maarrr….

 13. Wooh doe heel graag mee met deze leuk win actie

 14. Ineke Kuijsten schreef:

  mijn favoriete thrillerauteur is Harlan Coben. Ik denk dat ik al zijn boeken al wel heb gelezen.

 15. iris schreef:

  Echt leuk. Ik waag mijn kans.

 16. Renilda schreef:

  Spannend.bik heb interesse, ik loot mee

 17. neeltje schreef:

  ik kende Saskia Oudshoorn nog niet. momenteel lees ik graat Arlidge !

 18. Marian B schreef:

  Ik doe graag mee, thrillers zijn mijn favoriet. Ik lees de boeken van Karin Slaughter, Tess Gerritsen en Karen Rose erg graag.

 19. Marjan schreef:

  Mijn favoriete thriller schrijver is denk ik Jo Nesbo maar Lars Kepler (schrijversnaam van Alexander Ahndoril en Alexandera Coelho Ahndoril ) vind ik ook goed. Ik ben heel benieuwd naar deze thriller.

 20. Ine Josten schreef:

  Mijn favoriete schrijver is Michael Berg

 21. Super actie, nu nog ff winnen.

 22. Remco B schreef:

  Ook ik doe heel graag mee met deze winactie. Mijn favoriete thriller auteur is John Grisham

 23. Yvon schreef:

  Er zijn veel Nederlandse thrillerschrijvers waar ik fan van ben en dus veel van heb gelezen. (Saskia Noort, Linda Jansma, Simone van der VLugt, )Een paar weken geleden voor het eerst iets gelezen van Camilla Grebe. Een heel andere schrijfstijl, maar ik ben erg enthousiast geworden. Het is leuk om eens uit je comfortzone te stappen. Ik ben benieuwd naar de boeken van Saskia en zou deze graag willen lezen.

 24. Eric schreef:

  Nicci French staat bij mij bovenaan maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar Saskia Oudshoorn!

 25. Willem de Wal schreef:

  Graag doe ik mee aan deze winactie, mijn favoriete thriller schrijfster is Val Mcdermid.
  Willem de Wal onlangs geplaatst…De favorieten van Heather boumanMy Profile

 26. Jan schreef:

  Karin Slaughter

 27. Anna schreef:

  ik doe heel graag mee

 28. Eden schreef:

  Leuke actie, Karin Slaughter is mijn favoriete schrijfster, verzwegen was een geweldig spannend verhaal

 29. Anita te Gussinklo schreef:

  Mijn favoriete thrillers zijn vaak boeken van Stephen King
  Esther Verhoef vind ik ook goed.
  Ben benieuwd naar Dubbele agenda.

 30. CC Mol schreef:

  SPANNEND!!!! Ik doe graag mee! Mijn favo: Karin Slaughter 🙂

 31. marij brand schreef:

  ben groot fan van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en M.J. Arlidge

 32. lianne clappers schreef:

  Mijn favoriete thriller is Infinitum van Sterre Carron.

 33. wilmsen anita schreef:

  Ik lees graag boeken van Marelle Boersma

 34. petra schreef:

  esther verrhoef vind ik geweldig

 35. Nelly schreef:

  Leuke winactie, ik loot graag mee.

 36. Riet van Schaardenburg schreef:

  Ik doe graag mee met deze actie, ik ben gek op dit soort thrillers.

 37. Sylvia schreef:

  de boeken van Lee Child zijn wel mijn favoriet

 38. Margo schreef:

  John Sandford. Je zit gelijk in de actie 🙂

 39. Peter Cox schreef:

  lastig denk ik een dubbele agenda, nieuwsgierig hoe dit wordt aangepakt

 40. Maris schreef:

  Lee Child en ik dacht nog wel dat bijna geen rouwen zijn boeke lazen!

 41. Monique Stoppels schreef:

  Ik doe graag mee. Ik kan wel wat “spanning”gebruiken. Thuiswerken is toch wel een beetje saai. Karin Slaugther is mijn lievelingsauteur op het gebied van thrillers.

 42. Bea schreef:

  Ik hou van medische thrillers. Helaas zullen er geen meer komen van Robin Cook.

 43. Suleika Konijnendijk schreef:

  Mijn favourite schrijver is Dean Koontz! Ijzingwekkend spannend.

 44. Arlidge heerlijke schrijver.

 45. Lottie schreef:

  SUPER LEUK! Mijn favoriete auteur: James Patterson!

 46. Anna schreef:

  Benieuwd naar dit boek. Mijn favoriet is Elizabeth george

 47. Winie schreef:

  Wow, wat een mooi boek! Tot nu toe lees ik vooral Lisa Gardner (laatste was ” Vind haar” ). Maar ik verleg graag mijn leeshorizon.

 48. Dhini schreef:

  Superleuk maar ik doe niet mee. Ik gun andere deelnemers. Succes

 49. Dino Neutel schreef:

  Lijk mij geweldig. Ik doe graag mee en hoop dat ik win 😀

 50. anja schreef:

  leuke actie ik ben nu bezig met Hooft Zaak

 51. Danielle schreef:

  Suzanne Vermeer is mijn favoriete schrijfster! 🙂

 52. Shiv Chin schreef:

  Ik loot heel graag mee en lees graag boeken van Simone van der Vlugt.

 53. Anneliese de Waal schreef:

  Heel erg leuk, ik hou erg van thrillers.
  Saskia van Noort is mijn favoriet.

  Groetjes Anneliese

 54. Marjolein schreef:

  Wauw! Dit is echt een leuke actie!

  Mijn favoriete thrillerboek is ‘zonder een woord’ van ‘Linwood Barclay’

 55. Wilma schreef:

  Superleuk, ik ben gek op thrillers. Mijn favoriet aller tijden is IK BEN PELGRIM

 56. Karin Haverkamp schreef:

  Ik lees veel thrillers maar die ik het laatst heb gelezen blijft me op zo’n moment het meeste bij.

  Zo las ik een psychologische thriller van Eva Nagelkerke – Stille wateren: WOW.

  Sinds dit boek ben ik me meer gaan verdiepen in Nederlandse schrijvers/schrijfsters en is dit een mooie kans om Saskia te leren kennen.

 57. Irma schreef:

  Hoi, ik doe graag mee!
  Mijn favoriete thriller blijft de Engelenmaker. Ik heb hem jaren terug gelezen toen ik nog op school zat, maar het blijft fantastisch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge