Winactie Dubbele agenda van Saskia M.N Oudshoorn

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag is het weer zondag bakdag! Dus natuurlijk gaan jullie weer een lekker recept op mijn blog vinden. Maar daarnaast mag ik jullie vandaag ook weer blij maken met een super leuk boek. Dit keer is het een boek voor de Thriller fans onder ons. Ik mag namelijk een keer het nieuwste boek van Saskia M.N Oudshoorn weggeven.

103735250_1344591099263437_1546609068843517344_n

Denk je nou de naam Saskia M.N Oudshoorn komt mij wel heel bekend voor. Dan kan dat kloppen want Saskia was eerder al een van de auteurs van eigen bodem. Ik mocht haar toen interviewen en dat interview kun je hier terug lezen.

Maar intussen heeft Saskia dus niet stilgezeten. Zo werd ze de winnaar van de kobo talent award in 2019 met haar boek Recept voor geluk. Recept voor geluk is geen thriller maar een heerlijke feelgood.

Hier gaat Recept voor geluk over:

De 24-jarige Liv werkt onder toeziend oog van een opdringerige manager in de keuken van een grote hotelketen. De uren zijn lang en het werk eentonig; ze kan niets van haar creativiteit kwijt in het gebak dat ze dag in dag uit op basis van exact hetzelfde recept moet maken. Wanneer ze op een regenachtige middag samen met haar vriend Onno langs een verwaarloosd winkelpand in de binnenstad slentert, komt haar droom van een eigen patisserie opeens weer in alle hevigheid opzetten.
Onno heeft zijn bedenkingen, maar Liv besluit de sprong te wagen en ondertekent impulsief het huurcontract. Al snel komt ze erachter dat het beginnen van een eigen zaak heel wat voeten in de aarde heeft. De hulp die ze krijgt van Matthew, de handige en vooral knappe zoon van de huurbaas, is daarom meer dan welkom. Maar zijn aanwezigheid zorgt er ook voor dat Livs relatie met Onno steeds meer onder druk komt te staan.
En wie is toch dat meisje dat elke dag langskomt en alle recepten overschrijft …?

En verscheen kort geleden dus haar nieuwste thriller Dubbele agenda.

 

Hier gaat dubbele agenda over:

De sleur van alledag begint Eline aardig op te breken, sinds ze haar baan verloor. Het weekendje Antwerpen met haar nieuwe vriendinnen uit het popkoor is een welkome afleiding. In een hotelbar ontmoet ze de knappe Thierry, die het gedoofde vuur in haar binnenste met zijn charmes flink aanwakkert.

Stijn, haar man, heeft niets in de gaten. Zijn drukke baan en een veel te duur marketingproject bezorgen hem slapeloze nachten.

Of is er meer aan de hand?

In hoeverre zijn hun zorgen met elkaar verbonden? Langzaam ontrafelt zich een sinister spel rondom hun gezin. Dit kan iedereen overkomen, ook jou als je niet uitkijkt …

Ben jij nu nieuwsgierig geworden naar de boeken van Saskia dan heb je dus geluk want je maakt dus kans op een exemplaar van Dubbele Agenda. 

Bewaar voor later op pinterest.

Saskia

Hoe kun je dubbele Agenda winnen

  • Laat een berichtje achter onder deze post met jou favoriete thriller of thriller auteur.
  • Reageer voor 29 juli
  • Op 1 aug word de winnaar in een grote winnaars post bekend gemaakt
  • Je hebt dan tot 5 augustus om te reageren anders word er een andere winnaar gekozen.

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

63 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Diane kooistra
3 jaren geleden

Leuke winactie ik heb net vannacht het boek toeval bestaat niet van haar gelezen en die was zo leuk!! Ik vind haar echt een goede auteur waar ik sinds recept voor geluk echt van geniet. Ik ben benieuwd naar dubbele agenda. Andere thrillerschrijfsters die ik goed vind zijn onze landgenootjes Marelle Boersma, Suzanne Vermeer Linda van Rijn en Kirstin Rozema

Pascalle
Pascalle
3 jaren geleden

Superleuk!!Loot graag mee.Ik heb haar feelgood gelezen en nu erg benieuwd naar deze thriller van Saskia🍀🍀🥰💜📚

JN Kingma-Postma
JN Kingma-Postma
3 jaren geleden
Antwoord aan  Pascalle

Ik loot graag mee.
Mijn meest favoriete thriller auteur was Henning Mankell. De Kurt Wallander reeks maar ook De terugkeer van de dansleraar.
Spijtig dat hij te vroeg overleed.
Ik doe graag mee met deze winactie.

Lieve
Lieve
3 jaren geleden
Antwoord aan  Pascalle

Ik lees veel van Lisa Gardner.

Anna López Dekker
Anna López Dekker
3 jaren geleden

Het lijkt mij een spannend verhaal! Ben doorgaans minder van de thrillers, maar ik vond de Baztán trilogie van Dolores Redondo (ook vertaald maar het Nederlands) heel goed. Van Nederlandse bodem beschouw ik de boeken van Jeroen Windmeijer ook min of meer als thrillers en ik heb ze met veel plezier gelezen.

Wijna Wagenaar
Wijna Wagenaar
3 jaren geleden

Wat een leuk boek lijkt me dit , ik doe graag mee
Marella Boersma en Camille Jacobs vind ik ook heerlijke schrijvers , ik geniet van hun boeken

J Vink
3 jaren geleden
Antwoord aan  Wijna Wagenaar

Leuke winacties
Ik vind de boeken van Esther Verhoef geweldig
Net Façade gelezen
Van genoten was tevens een goede afleiding in de corona periode

Inge
Inge
3 jaren geleden

Favoriete auteur dat is een moeilijke. Ben gek op thrillers. Denk dat ik dan kies voor Karin Slaughter of Nicci French. Niet origineel om te kiezen maar wel goede schirjvers

Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Oehh! Ik doe graag mee, ik lees nooit thrillers dus ik heb geen favoriete, ik lees vaak young adults haha

Gerda
Gerda
3 jaren geleden

Ja doe graag mee , want lees graag thrillers en omdat ik nog niets van deze auteur heb gelezen en ik wil haar ook leren kennen! Mijn favoriete thriller is Uitgebroed van Pat Craenbroek en ook de serie Jessica Haider van Corine Hartman.

Véronique Pauwels
Véronique Pauwels
3 jaren geleden

Leuke winactie. Ik doe heel graag mee. Mijn favoriete thriller schrijvers zijn : Harlan Coben, Toni Coppers en Tine Bergen

Bep H
Bep H
3 jaren geleden

Ik vind veel auteurs goed, mn Arlidge en Bryndza

Anja Sohier
Anja Sohier
3 jaren geleden

Mijn favoriete thriller is De geur van sterfelijkheid van Simon Beckett. Is al enkele jaren oud maar ik kan me nog steeds herinneren hoe mijn neus opkrulde van de walging door hetgene ik las.

Yvonne
Yvonne
3 jaren geleden

Oei dat lijkt me een spannend verhaal. Ik ben fan van de Nederlandse thriller schrijfsters. Suzanne Vermeer en Loes den Hollander zijn mijn favoriet. Wie weet kan ik na het lezen van dit boek Suzanne Oudshoorn aan het rijtje toevoegen!
Duimen maar!

Yvonne
Yvonne
3 jaren geleden
Antwoord aan  Yvonne

Saskia bedoel ik natuurlijk haha

Lieve
Lieve
3 jaren geleden
Antwoord aan  Yvonne

Het lijkt me een goed boek, dus ik doe graag mee. Camilla lackberg lees ik graag. Mijn laatst gelezen boeken: het geheim van K van de hemel in de hel

Heleen Haarsma
Heleen Haarsma
3 jaren geleden

Mijn favoriete thriller blijft toch altijd The Shining, Er is nog niks voorbij gekomen wat dat kan evenaren of zelfs voorbij streven, zo spannend! En het is ook nog eens van mijn favo thriller auteur, Stephen King! 🙂
Dubbele Agenda lijkt me een prachtig en spannend boek! Wie weet kan deze The Shining van de troon stoten 😉
Duimen maarrr….

Jacqueline de Waal
3 jaren geleden

Wooh doe heel graag mee met deze leuk win actie

Ineke Kuijsten
3 jaren geleden

mijn favoriete thrillerauteur is Harlan Coben. Ik denk dat ik al zijn boeken al wel heb gelezen.

iris
iris
3 jaren geleden

Echt leuk. Ik waag mijn kans.

Renilda
Renilda
3 jaren geleden

Spannend.bik heb interesse, ik loot mee

Marian B
3 jaren geleden

Ik doe graag mee, thrillers zijn mijn favoriet. Ik lees de boeken van Karin Slaughter, Tess Gerritsen en Karen Rose erg graag.

Marjan
Marjan
3 jaren geleden

Mijn favoriete thriller schrijver is denk ik Jo Nesbo maar Lars Kepler (schrijversnaam van Alexander Ahndoril en Alexandera Coelho Ahndoril ) vind ik ook goed. Ik ben heel benieuwd naar deze thriller.

neeltje
neeltje
3 jaren geleden

ik kende Saskia Oudshoorn nog niet. momenteel lees ik graat Arlidge !

Ine Josten
Ine Josten
3 jaren geleden

Mijn favoriete schrijver is Michael Berg

Ingrid Holkenborg
3 jaren geleden

Super actie, nu nog ff winnen.

Remco B
Remco B
3 jaren geleden

Ook ik doe heel graag mee met deze winactie. Mijn favoriete thriller auteur is John Grisham

Yvon
Yvon
3 jaren geleden

Er zijn veel Nederlandse thrillerschrijvers waar ik fan van ben en dus veel van heb gelezen. (Saskia Noort, Linda Jansma, Simone van der VLugt, )Een paar weken geleden voor het eerst iets gelezen van Camilla Grebe. Een heel andere schrijfstijl, maar ik ben erg enthousiast geworden. Het is leuk om eens uit je comfortzone te stappen. Ik ben benieuwd naar de boeken van Saskia en zou deze graag willen lezen.

Willem de Wal
3 jaren geleden

Graag doe ik mee aan deze winactie, mijn favoriete thriller schrijfster is Val Mcdermid.
Willem de Wal onlangs geplaatst…De favorieten van Heather boumanMy Profile

Jan
Jan
3 jaren geleden

Karin Slaughter

Anna
Anna
3 jaren geleden

ik doe heel graag mee

Eric
Eric
3 jaren geleden

Nicci French staat bij mij bovenaan maar ik ben ook erg nieuwsgierig naar Saskia Oudshoorn!

Eden
Eden
3 jaren geleden

Leuke actie, Karin Slaughter is mijn favoriete schrijfster, verzwegen was een geweldig spannend verhaal

Anita te Gussinklo
Anita te Gussinklo
3 jaren geleden

Mijn favoriete thrillers zijn vaak boeken van Stephen King
Esther Verhoef vind ik ook goed.
Ben benieuwd naar Dubbele agenda.

CC Mol
CC Mol
3 jaren geleden

SPANNEND!!!! Ik doe graag mee! Mijn favo: Karin Slaughter 🙂

wilmsen anita
wilmsen anita
3 jaren geleden

Ik lees graag boeken van Marelle Boersma

petra
petra
3 jaren geleden

esther verrhoef vind ik geweldig

marij brand
marij brand
3 jaren geleden

ben groot fan van Suzanne Vermeer, Linda van Rijn en M.J. Arlidge

lianne clappers
3 jaren geleden

Mijn favoriete thriller is Infinitum van Sterre Carron.

Saskia Munneke
3 jaren geleden
Antwoord aan  lianne clappers

Iene miene mutte van M.J. Arlidge vond ik één van de beste thriller s die ok heb gelezen. Maar naar dit boek van mijn naamgenootje ben ik ook erg benieuwd!

Sylvia
3 jaren geleden

de boeken van Lee Child zijn wel mijn favoriet

Nelly
Nelly
3 jaren geleden

Leuke winactie, ik loot graag mee.

Margo
Margo
3 jaren geleden

John Sandford. Je zit gelijk in de actie 🙂

Peter Cox
Peter Cox
3 jaren geleden

lastig denk ik een dubbele agenda, nieuwsgierig hoe dit wordt aangepakt

Maris
Maris
3 jaren geleden

Lee Child en ik dacht nog wel dat bijna geen rouwen zijn boeke lazen!

Riet van Schaardenburg
Riet van Schaardenburg
3 jaren geleden

Ik doe graag mee met deze actie, ik ben gek op dit soort thrillers.

Monique Stoppels
Monique Stoppels
3 jaren geleden

Ik doe graag mee. Ik kan wel wat “spanning”gebruiken. Thuiswerken is toch wel een beetje saai. Karin Slaugther is mijn lievelingsauteur op het gebied van thrillers.

Bea
Bea
3 jaren geleden

Ik hou van medische thrillers. Helaas zullen er geen meer komen van Robin Cook.

Suleika Konijnendijk
Suleika Konijnendijk
3 jaren geleden

Mijn favourite schrijver is Dean Koontz! Ijzingwekkend spannend.

Lottie
Lottie
3 jaren geleden

SUPER LEUK! Mijn favoriete auteur: James Patterson!

Ingrid Holkenborg
3 jaren geleden

Arlidge heerlijke schrijver.

Anna
Anna
3 jaren geleden

Benieuwd naar dit boek. Mijn favoriet is Elizabeth george

Winie
Winie
3 jaren geleden

Wow, wat een mooi boek! Tot nu toe lees ik vooral Lisa Gardner (laatste was ” Vind haar” ). Maar ik verleg graag mijn leeshorizon.

Dhini
3 jaren geleden

Superleuk maar ik doe niet mee. Ik gun andere deelnemers. Succes

Dino Neutel
3 jaren geleden

Lijk mij geweldig. Ik doe graag mee en hoop dat ik win 😀

anja
3 jaren geleden

leuke actie ik ben nu bezig met Hooft Zaak

63
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x