1000 vragen aan jezelf – 29

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag passeren we de 400 vragen! Dat betekend nog 100 vragen en dan zijn we alweer op de helft van deze 1000 vragen die ik aan mezelf stelde. Vandaag zitten er weer een aantal interessante vragen bij. Ik ben dan ook zeer openhartig in mijn antwoorden.

Ik hoop dat jullie mijn antwoorden weer met veel plezier gaan lezen.

 

DSC_0508

393. Is je partner ook je beste vriend of vriendin? Jazeker mijn partner en ik zijn twee handen op een buik! We zijn als aller eerste dikke maatjes van elkaar en daarnaast ook geliefden.

394. Welk accent vind je charmant? Nou uhmm mag het ook geen enkel accent zijn. Ik vind gewoon algemeen beschaafd Nederlands het mooist van allemaal. 

395. Op welke momenten van het leven vliegt de tijd? Op de momenten dat ik gelukkig ben en veel plezier heb. Dat kan dus tijdens heel veel dingen zijn. Een lekkere wandeling een goed boek, een mooie dag aan zee en ga zo nog maar even door.

396. Wanneer ben je voor het laatst van kapsel veranderd? Van kapsel is al heel lang geleden. De kleur is een ander verhaal die verandert zo nu en dan wel eens.

397. Is uit het oog ook uit het hart? Nee, want ook al zie je iemand niet zo vaak kan diegene toch heel speciaal voor je zijn. Als het goed zit dan weet je dat die persoon er hoe dan ook voor je is. 

398. Hoe zorg je dat het leven soms wat langzamer gaat? Het leven gaat voor mij nooit echt langzaam. Ik heb ADD en Autisme. Ik moet dus echt wel rustpuntjes voor mezelf inplannen want anders word ik helemaal gek.

399. Doe je elke dag iets nieuws? Nee, ik doe graag dezelfde dingen als ik voorheen deed. Natuurlijk doe ik zo nu en dan wel eens iets nieuws maar echt niet elke dag.

400. Waar ben je Oost-Indisch doof voor? Nergens voor. Maar als ik in een goed boek zit dan kan ik daar helemaal bij weg dromen en hoor of zie ik niemand om me heen.

401. Wat is je favoriete troosteten? Sushi maar ook een lekkere ongezonde snack drop of chocolade. Ik ben een echte emotie eter is de afgelopen 5 jaar wel gebleken. Iets wat ik ontzettend graag wil afleren maar echt nog niet sterk genoeg voor ben.

Bewaar voor later op Pinterest.

1000vragen

402. Heb je weleens iets bovennatuurlijks of onverklaarbaars meegemaakt? Ja, dat klinkt gek maar ik ben opgevoed door een moeder die in het paranormale gelooft. Zelf wil ik daar niks van weten maar toch droom ik vaak over dingen die later echt gebeuren. 

403. Welke uitdaging moet je overwinnen? Poeh dat is een hele grote. Mijn straatvrees en eigenlijk al mijn andere angsten. Maar mijn straatvrees staat met stip op nummer 1. Het zou super fijn zijn om naar Zeeland te kunnen rijden met mijn vriend zonder 2 -3 keer bij een benzine pomp te moeten stoppen omdat ik moet plassen van de zenuwen. Want tja dat is het vervelende als ik gespannen of zenuwachtig ben moet ik continu plassen. Maar doordat ik continu moet plassen als ik zenuwachtig word, vind ik het dus ook weer super spannend om dingen te gaan doen want wat als ik niet naar de w.c kan. Zeker de afgelopen maanden toen de w.c overal gesloten waren vanwege corona vond ik het heel erg moeilijk om buiten de deur te komen.

404. Wie heeft je het meest beïnvloed in het leven? Degene over wie ik liever nooit praat. 

405. Wat is klein geluk voor jou? Een kopje thee krijgen van je partner als je ziek op bed ligt. Je zoon die lief voor je is. Of een mooi boek in de brievenbus krijgen.

406. Doe je wel eens dingen uit medelijden? Nee, daar houdt ik niet van.

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x