Recensie Verlies me niet van Laura Kneidl

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vorige week kon je hier al mijn recensie van Raak me niet lezen het eerste deel in deze serie. Vandaag is het dan ook tijd om het vervolg Verlies me niet met jullie te delen. Want toen ik deel 1 uit had kon ik niet wachten om verder te gaan lezen.

DSC_0054

Verlies me niet van Laura Kneidl kun je hier kopen.

Alles valt op zijn plek

Titel: Verlies me niet Auteur: Laura Kneidl Uitgeverij: Zomer en Keuning Genre: Feelgood/roman Cijfer: 9,5

Hier gaat Verlies me niet over:

Na de grote cliffhanger in ‘Raak me. Niet.’ gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, ‘Verlies me. Niet.’, meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, én voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op…

Dit vind ik van Verlies me niet:

Verlies me niet heeft dezelfde prachtige cover als Raak me niet. Dat vind ik prettig want daarmee zie je gelijk dat de boeken bij elkaar horen. De boeken hebben een warme uitstraling en deze titel vind ik echt prachtig.

In dit verhaal gaan we verder waar het vorige boek stopte. Sage zit in een motel en is haastig op zoek naar een kamer. Helaas is het niet makkelijk om een kamer te vinden. April wil niks liever dan dat Sage weer bij haar en Luca komt wonen. Echter vind Sage dit niet zo’n goed idee. 

Bewaar voor later op pinterest.

Verlies-pin

Luca die is de weg een beetje kwijt. Hij doet net of die Sage al lang is vergeten maar diep van binnen mist die haar ontzettend. In dit deel zijn het Sage en Luca die continu om elkaar heen draaien. Sage worstelt vooral met de demonen uit haar verleden. Maar door een onverwachte draai in het verhaal zal ze langzaam aan over haar verleden moeten gaan praten. Dit gaat natuurlijk gepaard met vallen en opstaan. 

Ook dit boek vond ik weer lekker vlot geschreven en ik kon al snel weer helemaal mee leven met Luca, Sage, April en hun vrienden. Van koude pizza tot nieuwjaarsavond van alles kwam er voorbij. Net zoals als grappige momentjes en dan aan de andere kant weer ontroerende momentjes. Die laatste vond ik er wel wat minder inzitten dan in het eerste deel.

De voorganger van verlies me niet. Raak me niet nog niet in huis klik dan op het plaatje hieronder

Heel veel liefs, Melanie

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Ik ben geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
felice veenman
felice veenman
4 jaren geleden

het klinkt als lekker leesvoer, of ben ik nu oneerbiedig 🙂

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x