1000 vragen aan jezelf – 28

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Daar zijn we weer met een nieuwe 1000 vragen aan jezelf blog. Dit keer vond ik de vragen eigenlijk wel makkelijk om te beantwoorden. Ik ben vooral erg benieuwd van welke spullen jullie enorm kunnen genieten. Mijn antwoord kun je natuurlijk weer hieronder lezen.

DSC_0459

379. Schaam je je dat je naar bepaalde tv-programma’s kijkt? Nu niet meer maar toen ik nog Utopia keek wel. Het was toch een beetje een taboe om daar na te kijken.

380. Wanneer had je de tijd van je leven? tja toch in Griekenland of paaspop een paar jaar terug met Jamie en Annemieke

381. Op wie had je onterecht kritiek? Ik denk op mijn moeder. 

382. Hergebruik je wel eens andermans grappen? Nee, Ik heb een hekel aan grappen

383. Bestel je altijd hetzelfde in een restaurant? nee zeer zeker niet, natuurlijk heb ik wel een aantal favorieten die ik graag bestel. Maar daarnaast houdt ik ook heel erg van nieuwe dingen uit proberen. Alhoewel dat ook wel eens behoorlijk mis kan gaan. Maar dan wil vriendlief meestal wel ruilen want die lust echt bijna alles wel.

384. Wat is je geheime ambitie? Een boek uitbrengen met mijn levensverhaal maar dan verwerkt naar een roman bijv door Esther Boek die is daar echt enorm goed in. Ik denk dat het belangrijk is om mijn verhaal te vertellen maar zou niet willen dat mensen weten dat het mijn verhaal is snap je?

385. Hoe zou je je dagen vullen als je alles mocht doen wat je wilde? Lezen, rusten, Creatief bezig zijn, een leuke baan, koken, bakken en wandelen.

386. Waar word je altijd enthousiast van? Boeken boeken en nog eens boeken ik hou van boeken. Maar daarnaast word ik ook erg blij van sushi en de zon.

387. Van welke spullen kan je genieten? Tja dat staat hier boven al boeken en pyjamas

388. Vind je het leuk om nieuwe dingen te doen? Meestal niet want nieuwe dingen vind ik eng. Maar als ik het eenmaal gedaan heb vind ik het uiteindelijk vaak wel leuk.

389. Ben je een vragensteller of een verteller? Beide wel een beetje maar als ik moet kiezen dan ben ik echt een verteller. Alhoewel ik het stellen van vragen erg leuk vind om te doen in de interviews die ik doe. Maar dan heb ik de tijd om informatie op te zoeken over de auteur en de vragen rustig te bedenken. In een gesprek vind ik dat veel lastiger.

390. Wat was je laatste creatieve uitspatting? Ik ben momenteel bezig met een borduurwerk van Harry Potter en een diamond painting dat is wel creatief toch 🙂 vroeger deed ik veel meer creatieve dingen maar dat laten mijn handen niet meer toe. 

391. Bij welk liedje draai je de radio harder in de auto? Oceaan, zoutelande, Arcade en bijna alle nummers van pink en Ilse de Lange.

392. Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?Dat is al wel weer even geleden. Door alle corona gedoe van de afgelopen maanden heb ik niet echt hele opwindende dingen gedaan.

Bewaar voor later op pinterest.

1000 vragen 2

Heel veel liefs, Melanie

 

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Ik ben geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hope
Hope
3 jaren geleden

Oeh! Ik hou ook enorm van sushi! Mag het nu niet hebben T^T (zwanger).
Spullen waar ik echt van kan genieten … sowieso boeken. Ik kan uren staren naar die prachtige kaften en me een hele dag bezighouden met het herindelen van m’n boekenkast. Daarnaast, het is niet echt ‘spul’, maar ik ben een knuffelaar. Ik geniet zo van dikke knuffels, vooral die van m’n kids. Als ik die kleine armpjes om m’n nek voel dat is een hemels gevoel.

rachel
3 jaren geleden

wat leuk om dit zo te lezen en ik ben wel heel benieuwd naar het borduurwerk van Harry Potter en een diamond painting 😀

Wanda
3 jaren geleden

Leuk om zo weer wat meer over je te weten te komen! En ja, een eigen boek uitbrengen… dat lijkt me zelf ook top, je eigen boek in de boekenwinkel te zien liggen in de top 10 lijst van die week…

3
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x