De favorieten van Rani De Vadder

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Vandaag gaan we Rani De Vadder weer wat beter leren kennen. We weten inmiddels een beetje wie deze jonge debuterende auteur is. Maar wat zijn eigenlijk de favorieten van Rani De Vadder. Welk boek las ze graag als kind? Of wat is het favoriete boek uit haar boekenkast. Vandaag ga je daar allemaal achterkomen.

De favorieten van Rani de Vadder

De favorieten van Rani de Vadder

Het mooiste boek dat je als kind las? Raad eens hoeveel ik van je hou – Sam Macbratney

Het favoriete boek uit je boekenkast? Torak en Wolf

Je favoriete auteur? Leigh Bardugo

De lekkerste ijscosmaak? Stracciatella

Je favoriete gerecht? Frietjes, haha.

Het lekkerste drankje? Groene thee

De beste tv show? Star Wars The Clone Wars

De mooiste film die je ooit hebt gezien? 1917

Favoriete Band Zanger of Zangeres? Heb ik niet echt, maar ik ga voor Oscar and The Wolf

Je favoriete vakantiebestemming? Australië (en Oostenrijk)

Je favoriete snack? Chipjes

De mooiste kleur van de wereld is? Groen

Je favoriete fabeldier? Draak

Bewaar voor later op pinterest.

Rani

Winactie

Volgende week kunnen jullie mijn recensie van het boek Toxine van Rani De Vadder lezen 🙂 Maar nu mag ik van uitgeverij Hamley Books ook een exemplaar van Toxine aan een van jullie geven. Kans maken op dit boek is heel simpel. Want we weten nu inmiddels alles over de Favorieten van Rani De Vadder. Maar nu ben ik benieuwd naar jullie favoriet en wel je Favoriete Hamley Books auteur. 

  • Laat onder dit bericht in een reactie weten wie je favoriete Hamley Books auteur is ( Op de site van Hamley Books vind je alle auteurs terug)
  • Je kunt mee doen tot 30 juli. Alle verjaardags acties vind je terug onder het kopje bookstamel 2 jaar.
  • Op 1 augustus worden alle winnaar bekend gemaakt in het grote winnaars blog.

Heel veel liefs, Melanie

P.s kun je niet wachten op het boek 🙂 dan kun je hem kopen door op de afbeelding hieronder te drukken

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Bookstamel is geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stefan Oostra
Stefan Oostra
3 jaren geleden

Mijn favoriete auteur is Latoya Meuris. Niet alleen een goede auteur, maar ook een hele lieve dame.

Nakita
Nakita
3 jaren geleden
Antwoord aan  Stefan Oostra

Moeilijk, denk toch Sandra door haar diversiteit!

Jaimy
3 jaren geleden

Wat een moeilijke vraag! Vind vele Hamley schrijvers goed. Als favoriet ga ik voor Joanne Carlton 😊

Majonne Twigt
Majonne Twigt
3 jaren geleden
Antwoord aan  Jaimy

Mijn favoriete auteur kiezen is net zoiets als mijn lievelingskind kiezen.
Als ik echt moet kiezen dan Lara Reims, maar Sandra J Paul vind ik ook te gek.

rachel
3 jaren geleden

leuk om haar favorieten eens te lezen en een kop groene thee gaat er altijd wel in 😀

Pierre Peeters
Pierre Peeters
3 jaren geleden
Antwoord aan  rachel

Mijn favoriete Hamley Books auteurs zijn Belinda Aebi en Filip Bastien.

jnkingma@gmail.com
jnkingma@gmail.com
3 jaren geleden
Antwoord aan  rachel

Moeilijke keuze hoor. Ik vind ze allemaal zo goed. Dan ga ik toch voor Joanne Carlton.

Adriana
Adriana
3 jaren geleden

Ja dat is dan zonder twijfel Toxine! Ik volg Rani al sinds WattPad en weet nog goed hoe dit verhaal ontstond, elke week weer die blijdschap als er een nieuw hoofdstuk beschikbaar was en dan is hij nu eindelijk als echt boek uitgegeven! Ze heeft dit zo erg verdiend! En deze cover is toch te mooi om waar te zijn?! ❤

Marieke da Conceicao
3 jaren geleden

Ik doe graag mee. Mijn favoriete hamley auteur is Esther Boek. Toxine heb ik nog niet gelezen.

Ka8leen
Ka8leen
3 jaren geleden

Moeilijk om te kiezen.. ik las al prachtige boeken van deze uitgeverij. Het boek dat mij het meest geroerd heeft tot nu toe was het boek van Esther Boek, dus ik ga haar naam hier zetten.

Véronique Pauwels
Véronique Pauwels
3 jaren geleden

Wauw wat een leuke winactie. Heel nieuwsgierig naar het boek. Al veel positieve dingen over gehoord. Hij staat dan ook nog op mijn te lezen deze vakantie lijstje. Sandra J Paul is een van mijn favoriete schrijfsters van uitgeverij Hamley books.

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

oeps ik heb nog nooit een boek van een auteur van Hamely gelezen…daar moet ik toch maar eens iets aan gaan doen

Erika
Erika
3 jaren geleden
Antwoord aan  Felice Veenman

Mijn favoriete is Mel Hartman

Christa Boezaard
Christa Boezaard
3 jaren geleden
Antwoord aan  Erika

Luna van Roosen met daydreamer en nightthinker zijn zeker mijn favoriet. Het waren heerlijke boeken om mee weg te dromen en hoop dan ook zeker dat toxine ook een mooi plekje in me kast kan krijgen.

Monica
Monica
3 jaren geleden

“Geen kind meer” van Esther Boek heeft een grote indruk op mij gemaakt. Dus ik kies haar als mijn favoriet. Heb haar ook 1 keer mogen ontmoeten. Een super lieve vrouw!

Brigitte
Brigitte
3 jaren geleden

Moeilijk om 1 favoriet te kiezen. Er zijn veel leuke schrijvers bij Hamley Books. Waar ik zeker van genoten heb is Sandra J. Paul, J.B. Ocean, Lara Reims. En nu het te verwachten boek van Barbara De Smedt. Het derde deel De vergeten tuin van Sandra J. Paul wacht ik ook met spanning af. En ga zo maar door.
Het verhaal van Toxine heb ik nog niet gelezen, maar staat nog wel op mijn lijstje. Wie weet heel heel binnenkort mijn verjaardag. Verrassing????
Met een lekker tasje thee van de Tealife ? Ik verdwijn dan wel in het verhaal van Rani De Vadder.

Lodi
3 jaren geleden

Ik ken op de site gekeken, maar ken er geen een auteur van,’ shame on me!’ Wel een reden om mee te doen aan de win actie en er ze te leren kennen 🙂
Lodi onlangs geplaatst…Travel journal: Hoe hou je een reisdagboek bij op vakantie?My Profile

Gabrielle
3 jaren geleden

Wat leuk om te lezen, mijn lievelings auteur is Jill Mansell, mijn collectie is bijna compleet.
Gabrielle onlangs geplaatst…Hotel tip Fez: Riad Jardin Chrifa [in het centrum]My Profile

nicole
3 jaren geleden

Ik vind patat ook heerlijk, dus dat hebben we gemeenschappelijk : )
nicole onlangs geplaatst…Vim schuurmiddel: nostalgie in een bus + praktische informatieMy Profile

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

zo jammer he, dat een draak een fabeldier is en geen huisdier…

jasmina
jasmina
3 jaren geleden

Ik kom de laatste tijd echt niet meer aan lezen toe…wordt wel echt nodig tijd

Rory
3 jaren geleden

Altijd leuk om iets te lezen over de favorieten van iemand. Zo leer je iemand ietsje beter kennen. Patatjes en ijs 🙂 Ik snap het. Ook al is het bij mij iets anders. Dochtertje zal het er zeker mee eens zijn. Oostenrijk zou ik graag eens bezoeken in de zomer (wanneer alles weer echt ‘mag’) en Australië ook heel graag. Ondanks de lange vlucht. Vanaf Bali is het geloof ik nog maar een uurtje of zes. Dus dat moet eens te combineren zijn.
Rory onlangs geplaatst…Goodbye stress, hello gezellige RoryMy Profile

Anna López Dekker
Anna López Dekker
3 jaren geleden

Ik heb nog niet zoveel van deze auteurs gelezen, maar ik weet wel dat ik Jen Minkman een hele goede Y.A. schrijfster vindt. Ze heeft een mooie schrijfstijl en haar verhalen zijn origineel, met sterke personages. Voor zover heb van alles genoten, wat ik van naar gelezen heb, en ik ben best kritisch!

Tessa
3 jaren geleden

Leuk om zo een schrijver beter te leren kennen!
Tessa onlangs geplaatst…Review: Pixi Makeup Fixing MistMy Profile

Manon
3 jaren geleden

Nu heb ik zin in stracciatella ijs haha
Manon onlangs geplaatst…Zalon Box UnboxingMy Profile

Manon
3 jaren geleden

Leuk om op deze manier een schrijver wat beter te leren kennen.

lianne clappers
3 jaren geleden

Esther Boek met geen kind meer,prachtig boek en geweldige schrijfster!

MoniqueMichelle
3 jaren geleden

Ik vind het altijd zo leuk om wat meer te weten te komen over iemand. Erg leuk!

Inge
Inge
3 jaren geleden

Ik doe graag mee met de actie. Ken dit boek nog niet. Mijn favo is denk ik Sarah Paul.

Gerda
Gerda
3 jaren geleden

Mijn favoriete Hamley Books auteur dat is Pat Craenbroek. Geweldig boek en zo’n boek dat je niet snel zal vergeten..Uitgebroed. 👍🏼 Ben heel benieuwd naar haar volgende boek Uitgekookt.

Sylvia
Sylvia
3 jaren geleden

Toch nog toe volgens mij maar boeken van een Hamley Books auteur gelezen (oeps, van nog zeker heel wat auteurs wil ik heel graag hun boeken lezen Rani de Vadder (ja echt, daarom blij met deze actie) en Latoya Morris zijn er twee <3). Bij dezen dan ook mijn favoriet: Luna van Roosen, ze is ook nog een lieverd en fijn online contact!

Liana Eelen
3 jaren geleden

Ik vond Hart-slag van Joanne Carlton een geweldig boek!
Liana Eelen onlangs geplaatst…Nieuwe boeken in augustusMy Profile

Wijna Wagenaar
Wijna Wagenaar
3 jaren geleden

Mijn favoriete schrijfster is Sandra J Paul
Ik heb erg genoten van haar 1 e boek , het 2 e staat klaar
Pat Craenenbroeck staat ook op me lijst maar heb er nog niets van gelezen
Net als Jen Minkman , staat ook klaar om te lezen

33
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x