Recept Blauwe bessen Milkshake!

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Ik beloofde jullie deze maand snelle, makkelijke en feestelijke recepten. Deze blauwe bessen Milkshake is heerlijk fris in een handomdraai klaar en ziet er feestelijk uit op elke feesttafel! Maar is ook gewoon leuk om even snel op een warme zomerse dag te maken als je zin in wat lekkers hebt. Met slechts een paar ingrediënten waarvan ik de meeste standaard in huis heb, en volgens mij de meeste mensen wel. Hoef je er ook nog eens niet speciaal voor naar de winkel toe. Tijd voor mijn Blauwe Bessen Milkshake!

Wat hebben we nodig voor deze blauwe bessen Milkshake?
  • 2 cups blauwe bessen uit de vriezer (Heb je geen cup maatbekertjes houdt dan 1 mok per cup aan)
  • 2 Cups Melk
  • 2 Cups goed vanille ijs! het liefst zelfgemaakt natuurlijk.
  • 1 eetlepel Honing

Voor de topping

  • 125 ml slagroom
  • Zakje vanille suiker
  • een paar verse blauwe bessen

Van plaats de verse slagroom kun je natuurlijk ook altijd een spuitbus gebruiken 🙂 maar verse slagroom is toch het lekkerste.

Zo maak je de blauwe bessen milkshake: 

Stap 1 doe alle ingrediënten voor de shake in een blender en blend het tot een romige massa. Je kunt hiervoor ook een staafmixer gebruiken. Zorg er dan wel voor dat je een hoge kom neemt want anders zit je hele keuken onder.

Giet de romige massa in 2-3 glazen

Klop de slagroom met de vanillesuiker lobbig en leg dit boven op de blauw bessen massa. Gewoon lekker robuust met een eetlepel. Decoreer vervolgens met 2-3 blauwe bessen en stop er een leuk rietje in.

Heb je nu geen zin in een blauwe bessen Milkshake maar wel in een Chai milkshake probeer dan eens dit recept  van Made from Scratch Of  wat denk je van deze gezonde variant een groene smoothie 

Nu zie je vaak in smoothies milkshakes en andere drankjes plastic rietjes! Super leuk maar wel enorm slecht voor de natuur. Gelukkig worden deze wegwerp rietjes in 2021 dan ook eindelijk verboden. Maar goed tijd dus om op zoek te gaan naar leuke alternatieven. Op mijn zoektocht naar fijne maar ook mooie rietjes kwam ik de website Strawies tegen. Deze website verkoop super leuke Metalen rietjes in allerlei hippe kleuren.

De website is opgericht door 2 jonge mannen. Naast de metalen gewone dunne rietjes hebben ze ook fijne dikke rietjes. Smoothie Rietjes genaamd en die zijn ideaal voor shakes zoals deze blauwe bessen shake. Deze rietjes kosten tussen de 2 euro en de 3,50 per stuk en komen in een mooi zakje met borsteltje om ze schoon te maken. Maar ze kunnen ook makkelijk rechtop in de vaatwasser. Ik heb momenteel 4 verschillende soorten rietjes maar ik ga er snel wat smoothie rietjes bijhalen want ik ben fan! 

Wil jij nu ook het milieu steunen met deze prachtige metalen rietjes? Met de code: BOOKSTAMEL10 krijg je 10%korting de code is geldig tot 1 september! 

Heel veel liefs, Melanie

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Bookstamel is geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kristof
3 jaren geleden

Shakes met blauwe bessen zijn super! Ik gebruik zelf geen roomijs maar gewoon melk.
Kristof onlangs geplaatst…Snelle tomatensoepMy Profile

VerKlaproos
3 jaren geleden

Yummy! Super lekker! Zodra de zon weer schijnt gaat zo’n milkshake er wel in! ❤️🍀
VerKlaproos onlangs geplaatst…Kritisch kereltjeMy Profile

jasmina
jasmina
3 jaren geleden

Oow heerlijk,ik ben gek op blauwe bessen.

Daisy de Vos Burchart
3 jaren geleden

Oehh, klinkt goed! Helaas lus ik geen slagroom, dus die skip ik.

Wij zijn ook sinds een paar maanden over op de rvs rietjes van de action! Stukken beter voor het milieu 🙂
Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…De menstruatiecup bij HEMAMy Profile

Lodi
3 jaren geleden

Lekker! De blauwe bessen heb ik in huis en ik zal van de week slagroom en vanille ijs meenemen, als het weer wat mooier weer wordt dan lusten we dit hier ook wel 🙂 En wat makkelijk, deze metalen rietjes. Iets om te onthouden.
Lodi onlangs geplaatst…Meer groen in huis met de planten van Plant RebelzMy Profile

ramses van der werf
3 jaren geleden

Wat heerlijk, en de blauwe bessen zijn op dit moment goed verkrijgbaar en niet zo duur.

Vooral de tip over de metalen rietjes is enorm goed. Ik gebruik deze al een tijdje voor de kinderen. Makkelijk schoon te houden en veeeeel beter voor het milieu/ Weg met die plastic soep!

Zo, en nu even genieten van je recept. (Ik gebruik trouwens light roomijs…)

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

en we noemen deze milkshake: mooi paars is niet lelijk!!
Dat van die rietjes is een goed idee

Annelore
Annelore
3 jaren geleden

Heerlijk! Ik maak altijd de combi blauwe bessen/ frambozen

Tessa
3 jaren geleden

Dat ziet er lekker uit. zelf gebruik ik herbruikbare plastic rietjes
Tessa onlangs geplaatst…Review: Deborah Milano 24 Ore Bronze BronzerMy Profile

Manon
3 jaren geleden

Wat een zomerse milkshake!
Manon onlangs geplaatst…Zalon Box UnboxingMy Profile

nicole
3 jaren geleden

Ik vind dit echt een plaatje! Of ze lekker zijn weet ik niet, maar ze ogen echt schitterend!
nicole onlangs geplaatst…Vim schuurmiddel: nostalgie in een bus + praktische informatieMy Profile

Frederique
Frederique
3 jaren geleden

Het lijkt me heerlijk en je hebt er niet belachelijk veel ingrediënten voor nodig dus ik ga het zeker uitproberen!

Mandy
3 jaren geleden

Oehh! Die zien er heerlijk uit. Ik heb ook van die rietjes in huis maar eerlijk gezegd heb ik ze nog niet gebruikt

Caroline
Caroline
3 jaren geleden

Oeh om van te watertanden. Dat ziet er heerlijk uit en past ook perfect bij deze zonnige en zomerse dag.

Charlotte Dona
3 jaren geleden

Ziet er heel lekker uit!

Wendy
3 jaren geleden

Ah dit ziet er echt zo lekker uit! Ik ben ook echt dol op blauwe bessen, dus deze ga ik zeker eens maken.

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Wat een lekker recept. Wij hebben weinig rietjes in huis maar dit alternatief klinkt goed en beter voor milieu.

trackback

[…] Geen zin in bosvruchten probeer dan eens deze blauwe bessen Milkshake ! […]

trackback

[…] Heb je nou niet zo’n zin in muffins maar wel in blauwe bessen probeer dan eens deze blauwe bessen milkshake […]

19
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x