Recensie: Zomerster van Wendy Louise

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Al een lange periode volg ik Wendy Louise op instagram. Ik kwam haar boeken namelijk vaak tegen bij bevriende instagrammers en die waren allemaal even positief! Tijd dus om zelf eens te gaan ontdekken of de boeken van Wendy Louise echt zo lekker weg lezen. Ik begon met Zomerster. Vandaag vertel ik je dan ook wat ik van Zomerster vindt.

Zomerster

Zomerster kun je hier kopen. 

Titel: Zomerster Auteur: Wendy Louise Uitgeverij: Wens boeken Genre: Romantisch/Feelgood Cijfer: 9

Hier gaat Zomerster over:

Volg een groep jonge mensen, tijdens het avontuur van hun leven. Op Mallorca verzorgen zij de animacion voor de hotelketen Happymoon Hotels. Een verhaal boordevol liefde, vriendschap, verraad en romantiek.

Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen.
Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden.

Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit?
Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

Dit vind ik van Zomerster:

Ik begin zoals altijd bij de cover! Van de cover van Zomerster word ik gelijk helemaal vrolijk. De mooie kleuren en het getekendje meisje top! De titel is leuk maar zegt nog niet zoveel over het verhaal. 

De schrijfstijl van Wendy Louise is heerlijk. Ze heeft een beeldende schrijfstijl waarbij je al snel jezelf op Mallorca waant. Van het verhaal zelf word ik ook gelijk vrolijk alsof ik weer even 16 ben en mijn eerste zomerliefde heb. 

Hoofdpersonage Mandy vind ik echt geweldig. Ze is een beetje onzeker en ziet soms zelf niet hoe goed ze is. Ze is meestal vrolijk en geniet van het werken als Animacion. Mandy is krachtig neergezet en je leeft al snel helemaal mee met haar up’s en downs. Daarnaast zit er een personage in of eigenlijk wel meer waar je gelijk een hekel aan krijgt. 

Wendy haar schrijfstijl is heerlijk luchtig en perfect voor een chicklit. Wat misschien ook wel leuk is om te weten. Delen uit dit boek zijn op waarheid gebaseerd. De schrijfstijl van wendy zou je zelfs wel een beetje kunnen vergelijken met Sophia Kinsella ze hebben het zelfde gevoel voor humor. Humor is erg belangrijk in een chicklit want dat houdt het verhaal lekker luchtig. 

Yes dit is een boek waar ik super vrolijk van wordt

Ik ben enorm benieuwd naar het vervolg op zomerster. Deze ga ik zeer binnenkort lezen. Maar voor nu krijgt dit deel alvast een mooie dikke 9

Liefs, Melanie

Bewaar voor later op pinterest. 

Zomerster

Op zoek naar meer feelgood boeken lees dan ook Meer dan ooit van Marina Folkers

 

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Ik ben geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Amina
3 jaren geleden

Jaaaa, ben gek op feelgood boeken die lekker wegwezen met een goed verhaal! Ik kende deze schrijfster nog niet, omdat ik bijna geen boeken van Nederlandse auteurs lees. Ben hier zo benieuwd naar! Heb het boek net via je link gekocht (die cover is ook zo leuk) xxx
Amina onlangs geplaatst…Thuis zelf je gelnagels doen: Pink Gellac LE Manicure Set Neutral SenseMy Profile

Lizette
3 jaren geleden

Dit lijkt me een leuk boek om in de zomer vakantie te lezen. Leuk dat jij er ook zo enthousiast over bent.
Lizette onlangs geplaatst…Waar moet je op letten bij aankoop van een chalet of vakantiewoning?My Profile

Mandy
Mandy
3 jaren geleden
Antwoord aan  Lizette

Oehh, mijn naam haha. Nee de cover vind ik er echt heel leuk uit zien en ik hou er van als je je helemaal kan inleven in een boek, dit zou wel een boek voor mij zijn!

Manon
3 jaren geleden

Een chicklit mét humor! Dat kan ik wel waarderen.

trackback

[…] kun je de boeken van wendy kopen. Lees hier mijn recensie van het eerste deel van de seizoenen […]

trackback

[…] geworden? Hier kun je lezen wat ik van Zomerster […]

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x