1000 vragen aan jezelf – 27

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Waarvoor mogen mensen jou altijd wakker maken? Daar ben ik reuze benieuwd naar. In de onderstaande vragen van de 1000 vragen die ik aan mezelf stelde geef ik daar mijn antwoord op. Maar vertel jij mij jou antwoord ook?

1000 vragen aan jezelf 27

1000 vragen aan jezelf 27

365. Van welke kleine dingen kun je genieten? Een kopje thee, een glimlach van een vreemde op straat, een mooi boek, de eendjes en andere beestjes die ik tegen kom tijdens een wandeling. Eigenlijk kan ik van een heleboel kleine dingetjes genieten want die maken het leven zoveel mooier. 

366. Waarvoor mogen mensen jou altijd wakker maken? Dat is natuurlijk een gevaarlijke want dan gaan mensen het ook doen anders zou ik denk ik sushi zeggen. Maar het liefst word ik niet wakker gemaakt. Tenzij het een noodgeval is met iemand uit mijn familie dan spring ik zo naast mijn bed.

367. Wat zou je willen veranderen aan je uiterlijk? Ik ben eigenlijk wel blij met wie ik ben. Wel zou ik graag wat kilo’s kwijt willen omdat ik enorm veel ben aangekomen. Als ik heel kieskeurig ben dan zou ik ook wat aan mijn tanden willen doen want die staan shots en scheef en ik heb een overbijt maar dat is niet iets waar ik me enorm aan stoor. 

368. Wat wil je dat mensen zeggen op je begrafenis? Dat ze van me hebben gehouden. 

369. Laat je je gemakkelijk voor de gek houden? Vroeger was dit zonder twijfel een grote ja geweest. Tegenwoordig is het een misschien soms nog en hopelijk word het steeds meer een nee. 

370. Wat zou je doen als het onmogelijk mis zou gaan? Het over me heen laten komen want dan kun je er toch niks meer aan doen.

371. Moet je altijd alles kunnen zeggen? Ja ik vind eerlijkheid en vertrouwen zijn 2 hele belangrijke dingen. Voor eerlijkheid en vertrouwen moet je alles tegen de andere persoon kunnen zeggen.

372. Aan wie moet je meer aandacht besteden? De meeste dierbare in mijn leven. Ik heb autisme en wil nog wel eens vergeten om mensen aandacht te geven. Want het aller liefste ben ik gewoon lekker alleen thuis. Terwijl ik wel enorm veel van mijn dierbare houdt. 

373. Kun je makkelijk loslaten? Nee, ik vind loslaten echt enorm moeilijk.

374. Waar ben je dankbaar voor? Ik ben dankbaar voor alle hulp die ik krijg, voor mijn familie, en voor het fijne huis waarin ik woon.

375. Zijn complimenten van mensen die je niet goed kent belangrijk voor je? Nee, Ik heb een hekel aan complimenten ik weet dan nooit goed hoe ik daarop moet reageren. Aan de andere kant vind ik het wel weer heel belangrijk hoe andere mensen over mijn denken het is dus een beetje dubbel.

376. Voor welk dier ben je bang? Voor hele kleine kruipende insecten als maaien en pissenbedden. Ik vind die dingen zo eng en vies die krioelen maar en kunnen makkelijk overal komen. 

377. Waardoor was je voor het laatst helemaal van slag? Een paniek aanval die ik onlangs had. Terwijl ik deze eigenlijk al heel lang niet meer had gehad. 

378. Wat ligt er standaard in je koelkast? Kaas we zijn hier in huis gek op kaas en ik denk melk want dat drinkt mijn vriend graag. 

Bewaar voor later op pinterest.

Heel veel liefs, Melanie

 

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma kuijntjes
Wilma kuijntjes
3 jaren geleden

Als iemand mij nodig heeft voor hulp mag hij of zij mij rustig s nachts wakker bellen. Ik zal helpen waar ik kan.

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Wilma kuijntjes

Daarvoor zouden ze mij ook altijd mogen wakker bellen.
Bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem met Gaby RaaijmakersMy Profile

Anna López Dekker
Anna López Dekker
3 jaren geleden

Nou, eerlijk gezegd liever helemaal niet, tenzij het echt nodig is. Maar als ik moet kiezen, dan een lekker kopje warme chocomel met Bayley’s. Slaap ik daarna meteen heerlijk weer in 😇

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Anna López Dekker

Dat is ook een goede. Ik dronk vroeger graag Malibu met chocolademelk. Echter drink ik nu al jaren niet meer dus wordt het alleen de warme choco
Bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem met Gaby RaaijmakersMy Profile

Hope
Hope
3 jaren geleden

365. De kleine armpjes van mijn kinderen rond mijn nek. Een kop warme chocolademelk bij een openhaard, terwijl ik onder een dekentje een goed boek lees. Sneeuw. Een zomerse regenbui. Dit zijn enkele momenten waar ik ten volle van kan genieten.
366. Noodgevallen. Anders, voor je eigen veiligheid, laat me slapen.
367. Goh, niet zo zeer voor m’n uiterlijk, maar meer voor mijn gezondheid, wil ik graag enkele kilo’s kwijt. Waarom maken ze al dat eten dan ook zo lekker!
368. Ik wil dat ze lachen en zich alle domme, stomme momenten uit mijn leven herinneren. Ik wil dat ze trots zijn op alles wat ik in m’n leven heb bereikt. Wat ik niet wil is dat ze verdrietig zijn omdat ik er niet meer ben. Ik zal voortleven in hun herinneringen.
369. Ligt eraan voor wat. Natuurlijk trap ik nog wel eens in een grapje, maar ik laat me niet gemakkelijk bedonderen.
370. Het kan alleen mis gaan als je wil dat iets volgens een bepaalde manier verloopt. Heb geen verwachtingen, accepteer alles zoals het komt. Dan kan ook niks ‘mis’ gaan.
371. Er zijn momenten dat je beter niks zegt. Momenten waar je woorden enkel meer schade aanbrengen dan dat ze goed doen. Daartegenover staat natuurlijk dat je vrij je mening moet kunnen uiten. Belangrijk daarbij is je woordkeuze. ‘Dat is niet waar!’ komt heel anders over dan ‘Ik heb een andere mening daarover.’
372. Mijn kinderen. Ik wil geen ‘helikopter-ouder’ worden, maar ze moeten uiteraard wel weten dat ik er altijd voor hun ben. Die balans is soms moeilijk in evenwicht te houden. De perfecte ouder bestaat niet. Zelfs voor mama’s en papa’s is het opvoeden van kinderen een proces van fouten maken en ervan leren.
373. Dat ligt er weer aan. Als ik overtuigd ben van een feit en de ander wil dat niet accepteren, heb ik het moeilijk. Als ik voor een situatie sta die berust op meningen en waar ik verder niks aan kan veranderen, dan laat ik dat gemakkelijk los.
374. Ik ben dankbaar voor het leven en alles wat daarbij op m’n pad komt. Zelfs de moeilijkere momenten. Die hebben me gemaakt tot wie ik nu ben, en om eerlijk te zijn, ik vind mezelf best leuk zo.
375. Belangrijk? Nee. Maar het maakt het niet minder fijn om ze te horen.
376. Spinnen. Zolang ze ergens hoog in een hoekje hangen heb ik er geen problemen mee, maar laat ze niet in m’n buurt komen. Ik gil zo hard dat ze het tot in Rome horen.
377. Ik werd onlangs gebeld door de politie dat ze m’n dochter (5j) hadden gevonden alleen langs de straat. Ik had niet eens gemerkt dat ze weg was. Voortaan gaan alle deuren hier op slot, zelfs wanneer we thuis zijn. Mijn kleine ninja zou zomaar weer kunnen besluiten om stiekem op pad te gaan.
378. Melk, boter, kaas en ham. Wij zijn dol op tosti’s en de kinderen eten ’s morgens graag cornflakes met melk.

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Hope

Wat een mooie antwoorden! Ik ben ook gek op tosti!
Bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem met Gaby RaaijmakersMy Profile

Gerda
Gerda
3 jaren geleden

Heb mijn slaap nodig dus liefst word ik niet wakker gemaakt, mits het een noodgeval is dan altijd!!

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Gerda

Noodgevallen mogen idd hier ook altijd
Bookstamel onlangs geplaatst…Van eigen bodem met Gaby RaaijmakersMy Profile

Bianca Schrijft
3 jaren geleden

Mij hoef je niet wakker te maken, bij het eerste de beste vreemde geluidje ben ik al wakker.🤣 Het enige wat ik zou kunnen bedenken is een nieuwe boek van Naomi Novik, ga ik meteen de hele nacht lezen.

Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Niet zomerklaar door Corona en quarantaineMy Profile

Annelore
Annelore
3 jaren geleden

Ik vind dit echt zo’n leuke rubriek!!

Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Balen dat je weer een paniekaanval had laatst! Hopen dat dat niet snel weer komt.. ik ben ook dol op kaas en melk hah

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x