Wat vinden andere van bookstamel

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Het is Juli en voor degene die het gemist hebben deze maand bestaat www.bookstamel.com 2 jaar! Tijd voor een feestje dus. De komende maand staat vol van de winacties, het ontmoeten en leren kennen van Nederlandstalige en Vlaamse auteurs en de lekkerste recepten. Nu kan ik natuurlijk een heel verhaal schrijven over hoe bookstamel is ontstaan en wat ik zelf van mijn blog vindt. Maar ik vind het juist heel bijzonder om andere mensen aan het woord te laten.

Dus vandaag horen jullie hoe Auteurs en uitgevers denken over Bookstamel. Maar daarnaast heb ik natuurlijk onder aan dit bericht ook weer een leuke winactie voor jullie.

Melanie(van Bookstamel) is een enthousiaste, lieve meid die echt tijd maakt voor je boek en ook voor jou als auteur. Als je auteur van de maand bent op haar blog besteed ze uitgebreid aandacht aan jou en je werk, met leuke extra’s zoals een tof interview! Ook werkt ze heel stipt en schrijft leuke, eerlijke recensies. Ellis van Zijll auteur van Abdij van de nacht  

Als Vlaamse schrijfster, mocht ik mij door Bookstamel laten intervieuwen. Het was een super ervaring. Bedankt Melanie voor jou ongelooflijke inzet en nooit aflatende enthousiasme. Liefs, Patsi auteur van Gebroken nooit verslagen.

‘Een superleuke blog met motiverende en inspirerende interviews, eerlijke en interessante recensies en dat allemaal geschreven door een vlotte, vrolijke dame. Het is fijn om te zien dat auteurs ook maar ‘gewoon’ mensen zijn. Zeker wanneer je zelf eens de moed verliest tijdens het schrijven. Elizabeth Kayland debuteerd dit jaar als auteur

“Het is een feestje om een maandlang door Melanie in het zonnetje gezet te worden. Ik hoop dat nog veel auteurs dit genoegen mogen beleven.” Marcelina de Waard auteur van o.a Thuisreis

“Melanie Hoogvliet heeft hart en respect voor boeken en auteurs, dat werkt heel fijn. Wat ze belooft, doet ze ook en dat alles in goed overleg met de auteur. Klasse!” Susanne Koster auteur van vele prachtige young adult boeken bij Clavis

‘De manier waarop je Nederlandstalige auteurs in het zonnetje zet is heel bijzonder. Ik mocht zelf een keer aan bod komen en dan voel je je wel gewaardeerd met hoeveel aandacht je krijgt als auteur. Ik probeer ook zoveel mogelijk van de interviews met auteurs te lezen, want ik vind het altijd interessant hoe anderen over het schrijven denken.’ Johan Klein Haneveld auteur van vele prachtige boeken. 

“Ik heb Melanie leren kennen als VIPster van Celtica Publishing, waarvoor ze mijn eerste boek recenseerde. Vanaf het begin ben ik onder de indruk van haar kracht en van haar gevoeligheid. Ze heeft zoveel obstakels moeten overwinnen om te kunnen doen wat ze doet! Ik heb oprecht bewondering voor haar. Anna Lopez Dekker auteur van Lathrain

Bookstamel was voor mij een ontdekking. Als onbekende Vlaamse auteur kan je alle ondersteuning gebruiken. Melanie heeft met bookstamel een platform gecreëerd voor auteurs van eigen bodem. De liefde voor boeken en de mensen achter het verhaal spat van de interviews en recensies. Knap hoe ze dat doet en bovendien alle genres in de kijker zet. Bedankt Melanie, voor het werk dat je doet! Inge Sleegers auteur van De Kilte van een zomernacht 

Bookstamel, lekker divers, kritisch met een positieve blik en altijd openhartige interviews. Een genot om te lezen! Gaby Raijmakers auteur van eigen bodem deze maand

Reviews waarin Melanie’s vrolijke persoonlijkheid naar voren komt. Leuk om niet alleen de indruk van het verhaal, maar ook van de cover te lezen. Jennifer Wagemans auteur van pendar

Melanie is een enthousiaste vrouw met grote passie voor boeken en die zie je terug in haar blog. Via Social media besteed ze veel aandacht voor leesvoer van eigen bodem, ze richt zich op Nederlandse en Vlaamse auteurs, en dat vind ik tof. De samenwerking met Melanie verloopt altijd vlot. Ik weet me nog te herinneren dat ze me twee jaar geleden mailde, of ze een van mijn boeken mocht recenseren. Ik heb haar DEX gestuurd en wat was ze daar blij mee. Het bleek namelijk dat het haar eerste gesigneerde exemplaar was en daarom extra speciaal. Ga zo door, lieve Melanie. Trots op jou met wat je met Bookstamel al hebt bereikt! Liefs, Miranda Hillers New Adult bestsellerauteur

Bookstamel is niet zomaar een blog. De recensies, liefde voor boeken en auteurs komen recht uit het hart van Melanie. Ik ben zo blij dat ik heb mogen samenwerken met deze topper. Lotte van den Noort auteur van o.a Bloedjuweel

Ik vond het heel erg leuk om met je samen te werken toen je mijn boeken recenseerde! Je hebt een geweldige, pittige stijl – rechtdoorzee en heel persoonlijk. Daarnaast heb ik enorm veel bewondering voor jou als mens en voor de open manier waarop je praat over en omgaat met dyslexie en andere uitdagingen. Je bent inspirerend! Petra Doom auteur van de overstekers serie

Win een boek naar keuze t.w.v 15 euro. 

  • Wat moet je doen voor deze actie? Laat hieronder in een berichtje achter wat jij vind van bookstamel
  • De winactie sluit op 25 juli en de winnaar word op 1 augustus bekend gemaakt on een grote post op mijn blog. Kom dan dus zeker terug

Verder vind je de algemene regels op de facebook van bookstamel. 

Ik wens jullie een fijn weekend.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Joyce
Joyce
3 jaren geleden

Erg leuk om je te volgen, vooral via Facebook… daar komt ’t vanzelf op m’n tijdlijn. Met altijd leuke tips, met vaker voor mij nog onbekende auteurs, waarvan ik nog niks gelezen heb.

Frederique
Frederique
3 jaren geleden
Antwoord aan  Joyce

Ah wat leuk om al die reacties zo te lezen En gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan natuurlijk. Ik vind Bookstamel altijd wel leuk om te lezen, heel eerlijk en eigen geschreven.

Nakita
Nakita
3 jaren geleden
Antwoord aan  Frederique

Ik hou van je openheid en het feit dat je eerlijk bent. Ook je foto’s vind ik altijd gaaf!

Malischa Weijkamp
Malischa Weijkamp
3 jaren geleden
Antwoord aan  Joyce

Super leuke blog. Heel af en toe komt die voorbij in mijn nieuws overzicht en dan lees ik hem ook. Qua authors valt het wel mee. De meeste kende ik al vanwege iemand anders die veel weet😂.
Of omdat ik er vriendjes mee ben op Facebook.

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

wat geweldig al die positieve reacties! Daar doe je het voor! Geniet er lekker van en ga zo door

jasmina
jasmina
3 jaren geleden

Jeeej wat leuk! En gefeliciteerd meid

Liana
3 jaren geleden

Ik vind het heel fijn hoe je altijd aandacht geeft aan schrijvers van eigen bodem! Ik volg je dan ook graag om nieuwe auteurs te ontdekken.
Liana onlangs geplaatst…Nieuwe boeken in juliMy Profile

Tessa
3 jaren geleden
Antwoord aan  Liana

leuk om deze enthousiaste reacties te lezen
Tessa onlangs geplaatst…Review: Deborah Milano 24Ore Brow MascaraMy Profile

Lodi
3 jaren geleden

Zo dat zijn nog eens mooie complimenten! wat ik van Bookstamel vind, ik leer steeds weer nieuwe auteurs en titels kennen en daar ben ik als -lezer- erg blij mee!

Rebecca
Rebecca
3 jaren geleden

Ik vind het altijd leuk om te lezen. Soms word ik zo enthousiast van een boek dat ik hem ook weel kopen. Vaak zijn het schrijvers waar ik nog niet van gehoord heb en het is via fb makkelijk te vinden.

Wilma kuijntjes
Wilma kuijntjes
3 jaren geleden

Allereerst gefeliciteerd. Je bent enthousiast hebt goede interviews en laat heel veel nieuwe auteurs aan ons kennen. Dankzij jou heb ik al veel boeken gelezen die ik anders misschien niet ontdekt had. Ik hoop dan ook dat je nog lang doorgaat met bookstamel.

nicole
3 jaren geleden

Wat een fijne positieve feedback voor je. Als je je ooit eens somber voelt, kun je dit lezen en meteen opknappen!
nicole onlangs geplaatst…Waarom zou je als vrouw te oud zijn voor lang haar?My Profile

Wirin Jewlal
Wirin Jewlal
3 jaren geleden

Erg knap dat je dit aanpakt.
Ik heb er wat van geleerd.
Ik bewonder je werk!
Ik kijk er altijd naar uit naar je volgende blogs.

Wirin Jewlal
Wirin Jewlal
3 jaren geleden

Erg knap dat je dit aanpakt.
Ik heb er wat van geleerd.
Ik bewonder je werk!
Ik kijk er altijd naar uit naar je volgende blogs.

Met vriendelijke groet,
Wirin Jewlal

Sven Demeyere
Sven Demeyere
3 jaren geleden

Wat ik het beste vind aan jouw blog is gewoon de persoon die erachter zit. Ondanks alle tegenslagen en obstakels blijf je er gewoon voor gaan. Wat een ander ook zegt, je geeft altijd alles wat je maar kan. Een zeer sterke vrouw die de drijfveer is achter een zeer interessante blog.

Juanita
Juanita
3 jaren geleden

Supergezellig!! Leuke boekennieuwtjes

Wanda
3 jaren geleden

Leuke reacties van de schrijvers die je de afgelopen tijd voor je blog hebt gesproken en ja, voor hun is het natuurlijk ook een mooie reclame voor hun werk en voor jou een mooie blijk van waarderling.

Gerda
Gerda
3 jaren geleden

Goede blog en zeker omdat boeken van eigen bodem hier uitgebreid aandacht krijgen! 👍🏽😀 En minder bekende auteurs krijgen hier mee de aandacht voor hun boeken, zodat ik ook andere auteurs van eigen bodem leer kennen. Omdat ik van koken hou vind ik de recepten ook een aanwinst voor deze blog! Wens je heel veel succes en dat je maar heel lang door mag gaan met Bookstamel!

Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Gefeliciteerd!! Super leuk om al die positieve reacties te lezen toch? Zal je vast goed doen. Hoop nog veel meer van je te blijven lezen!

Ka8leen
Ka8leen
3 jaren geleden

Een leuke blog om te volgen, op de eerste plaats voor de tips naar nieuwe boeken maar ik vind het ook fijn om jou te leren kennen met die 1000 vragen. Leuke maar eerlijke antwoorden. Doe zo voort zou ik zeggen!

Inge
3 jaren geleden

Ik vind het erg leuk dat ik lid ben en jullie blog volg. de auteurs die voorbijkomen zijn nog niet zo bekend en ik vind het leuk om kennis met ze te maken. De winacties vind ik ook erg leuk 😉

Majonne Twigt
Majonne Twigt
3 jaren geleden
Antwoord aan  Inge

Jouw blog voelt echt een beetje als met een vriendin over boeken kletsen. Je bent ook zo eerlijk en open over jezelf.
Wat heb je ontzettend veel bereikt in die 2 jaar. Ongelooflijk.

Mariska
3 jaren geleden

Ik volg je al vanaf het begin! En juist de afwisseling en van verschillende artikelen (van alles en nog wat) is wat ik erg tof vind aan bookstamel!

23
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x