Even voorstellen Rani De Vadder

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Vandaag mag ik jullie voorstellen aan een nieuwe auteur van eigen bodem. Dit keer is het een debuterende auteur en ze is slechts 20 jaar oud. Hebben jullie al een idee over wie ik het heb? Nee, nou dan zal ik het maar verklappen: het is Rani De Vadder.

Rani De Vadder woont in ons mooie buurland België. Ze is dus 20 jaar jong. Rani De Vadder studeert momenteel nog Toegepaste Taalkunde Chinees en Engels. Maar naast het schrijven voor haar studie schrijft ze dus ook nog erg graag verhalen. Tijdens het schrijven van die verhaaltjes ligt er regelmatig een lekker chocolaatje naast haar want daar is ze gek op.

Omdat schrijven in Rani De Vadder haar bloed zit begon ze met het delen van haar verhalen. Deze verhalen deelde ze op Wattpad. Daar werden haar verhalen enorm goed ontvangen. Dat kun je ook wel zien want ze heeft inmiddels meer dan 8000 volgers.

Het schrijven en delen van haar verhalen op Wattpad is een soort therapie voor haar. Iets waar ze enorm vrolijk van wordt. Haar grote droom is dan ook om voltijds auteur te worden. Iets wat in de Nederlandse taal niet het aller makkelijkste is om te behalen. Maar ja, zet als 20-jarige maar eens de stap naar het uitgeven van een boek. Dat is makkelijk gezegd dan gedaan natuurlijk.

Maar toen Rani De Vadder op een dag het boek Upgrade van Lara Reims in de boekhandel zag liggen, werd haar interesse gewekt. Ze besloot om haar manuscript voor Toxine op te sturen naar uitgeverij Hamley Books (Ook de uitgever van Upgrade). Jullie snappen het al, Hamley Books zag wel wat in dit jonge talent en besloot haar debuut boek Toxine uit te geven. Nu ligt Toxine dus overal in de boekhandel en kan iedereen het gaan lezen.

Over Toxine vertel ik je later natuurlijk nog veel meer in mijn uitgebreide recensie.

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Lotte's Books
3 jaren geleden

Rani is een topper! Ze schrijft zo ontzettend mooi voor haar leeftijd. Durf oprecht te zeggen dat ze zelfs nog beter schrijft dan ervaren auteurs.

Go go go lueve Rani!

Melissa
3 jaren geleden
Antwoord aan  Lotte's Books

Ik ken haar niet maar op zo leeftijd dat bereiken vind ik echt geweldig

Tessa
3 jaren geleden

Leuk om zo’n jong talent te leren kennen
Tessa onlangs geplaatst…Review: Deborah Milano 24Ore Brow MascaraMy Profile

jessie
jessie
3 jaren geleden

Ben benieuwd naar je recensie. Ik ga ook Wattpad even googelen, ken ik nog niet, thanks!

Mandy
Mandy
3 jaren geleden
Antwoord aan  jessie

Ik ken haar niet maar wauw! Chinees, wat ontzettend knap. En zo jong ook nog

Manon
3 jaren geleden

20 jaar en nu al een boek hebben uitgegeven. Knap!

rachel
3 jaren geleden

goed bezig op deze leeftijd 😀 daar kan ze trots op zijn

Rory
3 jaren geleden

Wat goed om dit te lezen. Ik geloof heilig in dat alles mogelijk is en dat blijkt dan ook maar weer. Doorzetten loont. Ik kende Wattpad trouwens niet (de term niet maar ook de betekenis niet). Weer wat geleerd vandaag.
Rory onlangs geplaatst…Drink je huid mooi!My Profile

Janet
3 jaren geleden

Ik ken haar niet maar wat tof om op deze leeftijd al mooie verhalen op papier te kunnen zetten, heel knap.
Janet onlangs geplaatst…Roadtrips in Europa: 4 mooie en inspirerende routesMy Profile

Mitchel Kleuver
3 jaren geleden

Wie is er nu niet gek op chocolade? Dat kan ik haar dus niet kwalijk nemen. De naam zegt mij veel, maar ik heb nooit iets van Rani gelezen. De kaft van Toxine heb ik vaker langs zien komen op Instagram. Nieuwsgierig nu 🙂
Mitchel Kleuver onlangs geplaatst…De geschiedenis van Arnhem in Gelre (deel 1)My Profile

trackback

[…] de Vadder nog wat beter leren kennen lees dan hier het blog waarin ik haar aan jullie […]

11
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x