De boeken van Marina Folkers krijgen een nieuw jasje!

Hallo lieve lezers van Bookstamel,

Morgen begint de feestmaand op Bookstamel, omdat dit blog dan alweer 2 jaar bestaat. Echter trappen we dit feestje vandaag al een klein beetje af met leuk nieuws en een winactie! Degene die mij blog al vaker hebben gelezen hebben Marina Folkers met ene regelmaat voorbij zien komen. Ik ben namelijk een groot fan van de feelgood boeken van deze auteur.

Zo las ik o.a Meer dan ooit van Marina Folkers. Over dit boek schreef ik een uitgebreide recensie welke je  hier kunt vinden. Het boek kopen dat doe je dan weer hier. Dit boek heeft een prachtige cover met een warme en romantische sfeer. Echt ik vind deze cover geweldig. Dat geld ook voor het boek Onder de sterren van Montpellier ook dat boek heeft zo’n prachtige cover in dezelfde stijl.

Echter het boek waar het voor mij allemaal mee begon. Het aller eerste boek dat ik las van Marina Folkers Faye en Sean die had nog niet deze prachtige cover. Nee die had helaas een totaal andere cover. Wat ook geld voor het boek zoektocht terug. Om je een idee te geven van de oude cover plaats ik die even hieronder.

Nu is Faye en Sean een prachtig boek. Maar ik baalde er wel een beetje van dat die niet zo mooi paste bij mijn andere boeken van Marina Folkers in de boekenkast. Tja ik ben wat dat betreft een beetje een ijdeltuit. Ik heb boeken van bepaalde auteurs of uitgevers graag in dezelfde stijl. Maar nu is het dan eindelijk zo ver zowel Faye en Sean als Zoektocht terug worden uitgegeven in een mooi nieuw jasje die perfect past bij de andere boeken. Yes geloof me ik deed letterlijk gillend een dansje door de keuken.

Voor ik jullie deze prachtige nieuwe cover ga laten zien. Ga ik je eerst nog even vertellen waar Faye en Sean over gaat.

Wanneer Faye tien jaar is, wordt ze door de ondoorgrondelijke
Sean gered. Ze verklaart hem tot haar persoonlijke held. Als zij
volwassen wordt gaat ze op zoek naar zichzelf en de liefde. Maar
staat haar vriendschap met Sean hierbij niet in de weg?
Sean heeft een moeilijke jeugd en alleen muziek houdt hem op de
been. Dan komt de onhandige Faye in zijn leven en mede dankzij
haar maakt hij zijn dromen waar. Maar durft hij ook te gaan voor
wat hij het liefste wil in zijn leven?

En hier is die dan de prachtige nieuwe cover! Zeg nou zelf veel mooier als die hierboven toch.

En dan heb ik echt kei leuk nieuws. Want zoals ik al zei is niet alleen faye en Sean in een nieuw jasje gestoken maar ook Zoektocht terug. Het enige boek van Marina Folkers dat ik nog niet gelezen heb. Nu ga ik dit verhaal komende maand eindelijk lezen dus die recensie zien jullie ergens in de feestmaand verschijnen. Maar dat is niet het enige! Nee, ik mag ook een van mijn lezers blij maken met een exemplaar van Zoektocht terug in een nieuw jasje. Nu willen jullie zeker eerst weten hoe dat boek eruit zien en waar het over gaat toch 🙂

Wanneer Caitlin een paar dagen met een vriendin naar Londen gaat, laat ze haar vriend Steven met tegenzin achter in het Noorden van Engeland. In de Britse hoofdstad kruisen heden en verleden elkaar geheel onverwachts. Al Caitlins zekerheden, zoals haar jarenlange, stabiele relatie met Steven, worden aan het wankelen gebracht. Ze klampt zich vast aan haar dromen, maar dit wordt haar moeilijk gemaakt door Max Jordan, een beroemde filmster die ook befaamd is om zijn charme. Hij rammelt met plezier aan haar overtuigingen en zet de boel nog meer op zijn kop. Lukt het Caitlin om de weg terug te vinden?

Hoe kun je dit boek winnen? Nou dat is heel simpel. In zoektocht terug reizen we af naar Engeland en in Meer dan ooit naar Frankrijk. Nu ben ik heel nieuwsgierig naar jullie favoriete vakantie bestemming. 

  • Dus laat mij in een reactie hieronder weten wat jou favoriete vakantie bestemming is
  • meedoen kan tot 28 juli
  • Kom op 1 augustus terug om te kijken of jij de winnaar bent geworden.

Nou dat is makkelijk toch 🙂

Heel veel succes,

Liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Juliette Heugen
3 jaren geleden

Wat een leuke actie! Ik ben fan van Marina en ik zou deze heel graag winnen want hij staat op mijn lijst 🙂 mijn favo vakantiebestemming is Zuid Frankrijk ♡♡♡

Pascalle
Pascalle
3 jaren geleden
Antwoord aan  Juliette Heugen

Marina Folkers,zo vaak voorbij zien komen idd.
Maar nog nooit wat van gelezen,wel altijd nieuwsgierig geweest🤗
Graag loot ik mee.🍀📚🌞💐

Joyce
Joyce
3 jaren geleden
Antwoord aan  Juliette Heugen

Wow wat een gave cover! 😍 Lijkt je een heerlijk feelgood boek om lekker in weg te zwijmelen/dromen.
Poeh moeilijke vraag… ieder land heeft wel iets… ik houd van bezichtigen/erop uit en niet van maar de hele dag op het strand liggen. Ik wil dan de cultuur leren kennen, dat is voor mij genieten. Griekenland, Kreta is wel echt een van mijn favo vakantiebestemming!

Ka8leen
Ka8leen
3 jaren geleden
Antwoord aan  Joyce

Mijn favoriete vakantiebestemming is de overal waar mijn gezin maar meegaat ! Zolang zij bij me zijn is het een top vakantie 😉

nicole
3 jaren geleden

Wat fijn dat de cover van het eerste boek is vernieuwd en nu in de stijl van de rest is!
nicole onlangs geplaatst…Hor schoonmaken: hoe doe je dat? Tips en tricks.My Profile

JN Kingma Postma
JN Kingma Postma
3 jaren geleden

Mijn favoriete vakantiebestemming is Zweden.

Wilma kuijntjes
Wilma kuijntjes
3 jaren geleden
Antwoord aan  JN Kingma Postma

Mijn favoriete vakantie bestemming is Denemarken. Dit jaar helaas niet maar wat zal ik heimwee hebben. Als ik tussen de landen van de boeken moet kiezen neem ik Engeland. Ik ben heel benieuwd naar het boek.

Suzanne Verheem
Suzanne Verheem
3 jaren geleden
Antwoord aan  Wilma kuijntjes

Wat leuk! Ik heb nog niks van deze auteur gelezen, maar ben wel heel benieuwd!
Een favoriete vakantiebestemming heb ik niet echt, maar ik vind het erg leuk om een stedentrip te doen met mijn dochter. Londen ging helaas niet door, dus hopelijk volgend jaar!

Jamie Lee Zonneveld
Jamie Lee Zonneveld
3 jaren geleden

Mijn favoriete vakantiebestemming is eerlijk gezegd gewoon thuis. Op vakantie gaan is allemaal leuk en aardig maar ik slaap er slecht en na een paar dagen wil ik graag naar huis. Verder woon ik gewoon in een prachtige omgeving en kan ik naar de dierentuin wanneer ik wil.

Lindaschrijfthetop
3 jaren geleden

Wat een mooie nieuwe covers. Het zou mij ook storen als ik thuis niet alles in hetzelfde “jasje” heb 🙂

rachel
3 jaren geleden

wat een leuke actie en gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan 😀

VerKlaproos
3 jaren geleden

Mijn favoriete vakantiebestemming is Amerika, maar nu even niet haha ❤️🍀☺️
VerKlaproos onlangs geplaatst…Vanaf vandaag volwassenMy Profile

krystle/Batboy
3 jaren geleden
Antwoord aan  VerKlaproos

Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan! Ik ska deze winactie over, maar wens iedereen veel succes!

Annelore
Annelore
3 jaren geleden

Ik waag graag mijn kans! Hier is Oostenrijk topfavoriet

Daniëlle Springer
3 jaren geleden

Gefeliciteerd met je 2 jarig bestaan!

Laura
3 jaren geleden

Dit klinkt als heerlijke boeken voor de vakantie, dus wat een leuke winactie.

Ik heb even over mijn favoriete vakantiebestemming moeten nadenken (er zijn zo veel mooie plekken), maar uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat Groot-Brittannië bovenaan de lijst staat. Dat is echt zo’n fijn land. Ik kan niet wachten tot wij weer die kant op kunnen.
Laura onlangs geplaatst…Vijf bijzondere Beatlesboeken op Global Beatles DayMy Profile

Mariska
3 jaren geleden

Lijken mij fantastische boeken!! Ik heb een aantal jaar geleden een soort rondreis gemaakt door o.a. Noorwegen.. en dit land heeft echt sinds die tijd een plekje in mijn hart!! Dus mijn favo vakantie bestemming is Noorwegen!!

Henk
3 jaren geleden

Iets met bergen dus ik ga voor Oostenrijk

Wanda
3 jaren geleden

Ik ken deze schrijfster totaal niet, maar ben wel benieuwd of dit ook een genre is wat ik leuk zal vinden, dus ik doe graag mee met je winactie. Mijn favoriete vakantieland? Pfff, tot voor kort zou ik zeggen Oostenrijk, maar sinds vorig jaar is het Kroatië geworden omdat ik daar elke dag een wow-moment hebt gehad.

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  Wanda

Ik heb jou foto’s van Kroatië gezien en werd zelf spontaan verliefd op dat land dus ik kan het me heel goed voorstellen

An
An
3 jaren geleden

Gefeliciteerd! Mijn favoriete bestemming is Spanje. Zo veelzijdig!!

Jan
Jan
3 jaren geleden

De Canarische eilanden, heerlijk net thuiskomen.
Ik heb al een aantal boeken en Marina gelezen, en mijn favoriet is onder de sterren van Moppelier. Deze kende ik nog niet. En waar graag een kansje.

Frederique
Frederique
3 jaren geleden
Antwoord aan  Jan

Oh Ja die zijn inderdaad veel mooier! Leuk hoor!

Felice Veenman
Felice Veenman
3 jaren geleden

Gefeliciteerd! twee jaar alweer! mijn favoriete vakantie bestemming is overal waar ik nog niet geweest ben, maar alleen als mijn lief met me mee gaat!

Lodi
3 jaren geleden

gefeliciteerd met je twee jaar blog! En ik vind de kaft ook altijd heel belangrijk en kan echt van slag zijn als het in een boek over een blond iemand gaat maar op de kaft iemand met donker har staat! Dat klopt dan helemaal niet. Mijn favoriete vakantie bestemming is Amerika, maar vooral omdat mijn zus hier woont, ik Europa zijn het de landen waar we kunnen klimmen zoals Zwitserland, Frankrijk en Italië.
Lodi onlangs geplaatst…Vliegen- dit mag mee in je handbagageMy Profile

Rory
3 jaren geleden

Wat een mooie winactie en wat leuk je enthousiasme over Marina Folkers en de covers van haar boeken! Ik sla even over want ik heb (te)veel boeken te lezen. Veel succes aan iedereen die meedoet. Mijn favoriete vakantiebestemming is Indonesië (Java en Bali), daarna Griekenland en Portugal. En voor een stedentrip New York!
Rory onlangs geplaatst…Het Groene Normaal, doe je mee?My Profile

Tessa
3 jaren geleden

Mijn favoriete vakantie bestemming is Engeland. Ik ga altijd heel graag naar London en Liverpool
Tessa onlangs geplaatst…Preview: NeonNude met CatriceMy Profile

Mandy
Mandy
3 jaren geleden

Oh leuk! Ik ga het liefst naar Tsjechië omdat ik daar heel veel goede herinneringen heb met mijn familie. Gingen we elk jaar weer heen!

Martine
3 jaren geleden

Dat is een hele moeilijke vraag … als kind gingen wel altijd kamperen in Frankrijk. Nu heb ik al zoveel mooie plekken mogen zien, als we toch dicht bij huis blijven dan zeg ik Noorwegen!

Gerda
Gerda
3 jaren geleden

Mooie winactie! 😀 Wat leuk! Ik heb nog niks van deze auteur gelezen! En mijn favoriete vakantiebestemming heb ik eigenlijk niet..namelijk ..ieder land heeft wel iets! Zelfs Nederland is mooi en we hebben voor het eerst met een camper allerlei plaatsen bezocht. Voor mij persoonlijk blijft het Israël.

Jouvence
Jouvence
3 jaren geleden

Wat een leuke winactie! Ik wens iedereen veel succes. Mijn favoriete vakantie bestemming is Spanje.

Sophia
Sophia
3 jaren geleden

Mijn favoriete vakantiebestemming is de Algarve in Portugal.

Manon
3 jaren geleden

Dat bokeh effect is prachtig!
Manon onlangs geplaatst…Het 20 In 2020 LijstjeMy Profile

lianne clappers
3 jaren geleden

Wat een prachtige actie. Mijn favoriete vakantie bestemming is Amerika,heerlijk land voor een ontdekkende vakantie!

Cynthia
3 jaren geleden

Leuke winactie! Ik doe graag mee! Dit soort boeken spreken me erg aan! Dit jaar gaat onze vakantie naar Cornwall niet door. Vorig jaar zijn we er geweest, maar moesten we het voortijdig afbreken omdat het niet goed ging met mijn vader. Dit jaar blijven we ivm de Corona maatregelen toch maar in Nederland. Hopelijk kan ik even de grens over dwalen met een mooi boek! 😉
Cynthia onlangs geplaatst…Overspannen: Hoe gaat het nu?My Profile

Monique Roelands de Hoon
Monique Roelands de Hoon
3 jaren geleden

Wat een leuke actie. Ik lees graag boeken van Marina Folkers. Ik ga graag op vakantie naar Oostenrijk.

jasmina
jasmina
3 jaren geleden

Ik ben benieuwd! Ik was nog op zoek naar leesvoer

Stefanie Lorwa
Stefanie Lorwa
3 jaren geleden

Geweldige actie, heb alle boeken van marina in de kast, maar gesigneerde ontbreekt nog❤️. Mijn favoriete vakantieland is Noorwegen en Italie. Genieten van de natuur en alle rust.

Majonne Twigt
Majonne Twigt
3 jaren geleden

Beetje cliché, maar echt een favoriete vakantiebestemming heb ik niet, als ik mijn gezin maar bij me heb. Luxemburg is altijd genieten, maar ook in Nederland of Duitsland is het mooi. Ik zou graag nog eens naar Schotland, Ierland en Italië gaan.
Vaste prik in de vakantie is een restaurantje bij ons om de hoek. Dat vinden we alle vier fijn.

Wijna Wagenaar
Wijna Wagenaar
3 jaren geleden

Mijn favoriete vakantiebestemming is toch in Nederland ,
Het is een huisje op de Nulandse heide , helemaal omheind en midden op een heide gebied , dus heerlijk wandelen voor ons en de honden 🐕

40
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x