Recensie Raak me niet van Laura Kneidl

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Jeetje het word maar heter en heter buiten. Ik vind warmte heerlijk hoor! Maar van mij mag het ook wel weer even een dagje lekker waaien. Ik heb momenteel veel last van mijn spieren. Dan is op een koel bed liggen wel erg fijn. Maar goed ik besloot dus om dan maar lekker buiten in het zonnetje een boek te gaan lezen. Dit keer las ik een vertaald boek Raak me niet van Laura Kneidl

Raak me niet kun je hier kopen. 

Geweldige roman maar dat einde. Ik wil nu gauw verder lezen in Verlies me niet.

Titel: Raak me niet Auteur: Laura Kneidl Uitgeverij: Zomer & Keuning Genre: Roman Cijfer: 9,5

Hier gaat Raak me niet over: 

‘Raak me. Niet.’ van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Dit vind ik van Raak me niet:

Ik begin zoals altijd even met de cover Ik vind de paars rose kleur echt prachtig. Dit boek zal in elke boekenkast mooi staan. Ik vind de foto ook erg mooi. De titel die had van mij wel iets kleiner gemogen. De titel past wel enorm goed bij het verhaal 

Raak me niet is een ontroerende roman. Sage wist mij met haar personage echt te raken. Sage heeft last van paniek aanvallen door een gebeurtenis uit het verleden. De panieken aanvallen zijn zeer levendig beschreven. Ik heb zelf regelmatig paniek aanvallen gehad en de schrijfster wist dat gevoel echt perfect op te roepen. Sage is ook erg onzeker en soms een tikkie eigenwijs. 

Dan heb je Luca de knappe man van wie Sage maar geen hoogte kan krijgen. En April een vrolijke lieve meid een echte vriendin. Ook deze personages zitten enorm goed in elkaar. Langzaam aan leren we deze personages in het boek beter kennen. Alle drie hebben ze wel iets van een rugzakje. Maar naast de ellende en minder leuke dingen draait het boek natuurlijk vooral om Sage en Luca worden deze 2 verliefd of niet?

Ik vond het echt een super goed boek! Maar dat einde Laura wat doe je me aan. Ik ga zo gelijk aan Verlies me niet beginnen want ik wil echt weten hoe dit boek verder gaat. 

Dus zoek jij een roman/feelgood met een mooie diepgang en goed uitgewerkte personages dan is dit het boek voor jou. 

Neem de zakdoekjes maar vast bij de hand. Dit boek krijgt een mooie 9,5 van mij. 

Heel veel liefs, Melanie

*** Soms krijg ik voor de recensies op mijn blog een recensie exemplaar. Maar dit beïnvloed mijn mening niet. Want ook de uitgevers en auteurs verwachten een eerlijke en oprechte mening. Ik recenseer vanuit mijn passie en hart. Ik ben geen recensent die let op taalfouten etc want dat is een beetje lastig met mijn dyslexie. Ik recenseer dus puur op het verhaal zelf.

Klik je via mijn site op een link om een boek te kopen. Dan krijg ik daar een iniminie bedrag voor per verkocht boek. Van dit geld betaal ik de kosten voor mijn website en evt kosten voor winacties. Ik blog niet voor mijn werk, ik blog omdat ik door ziekte thuis zit en iets zocht om te doen voor een beetje afleiding ***

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
trackback

[…] week kon je hier al mijn recensie van Raak me niet lezen het eerste deel in deze serie. Vandaag is het dan ook tijd om het vervolg Verlies me niet met […]

trackback

[…] Het laatste boek van deze maand is een vertaald boek! Intussen heb ik deel 2 ook al uit maar die komt pas volgende maand op mijn blog. Deel 1 Raak me niet is een prachtige en ontroerende roman.  ‘Raak me. Niet.’ van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen. Mijn recensie van raak me niet vind je hier. […]

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x