1000 vragen aan jezelf – 26

Hallo lieve lezers van Bookstamel, Alweer de 26 ste ronde van de 1000 vragen aan jezelf! Jeetje wat gaat dat eigenlijk snel hé. Ik vind het nog steeds super leuk om deze vragen te beantwoorden. Alhoewel ik hierdoor wel echt merk hoe negatief ik tegenwoordig over me eigen denk. Tijd dus om dit te gaan veranderen. Maar ja zoals met bijna alles is dit makkelijker gezegd dan gedaan.

( Ik heb voor deze foto gekozen omdat die goed aansluit bij de vraag hieronder over hoe ijdel ik ben. Ik heb het daarbij over gekke kleren, make up en haren. Hier heb ik ruim 200 super dunne vlechten in de kleuren, Zwart, roze, paars en rood. De vlechten kwamen ongeveer tot op me kont en waren echt mega fel! Dat zie je door de bewerking niet zo goed op deze foto. Daarnaast had ik dus ook allerlei vlindertjes in me haar.)

351. Hoe ijdel ben je? Ik ben eigenlijk helemaal niet meer ijdel ik ga zo in me joggingboek uit winkelen en loop het liefst heel de dag in me pyjama. Voor ik lichamelijk zo hard achteruit ging en veel aankwam was ik wel heel ijdel ik had altijd aparte make-up op. Ik kon uren aan mijn haar besteden en droeg de meest opvallende kleren. 

352. Volg je meestal je hart of je hoofd? Mijn hart ik volgde vroeger alleen mijn hart maar ben daardoor ook vaak gekwetst. Dus ik probeer nu ook wat vaker mijn hoofd te volgen.

353. Wat is het laatste risico dat je genomen hebt? Hmm dat is een goede ik denk toen ik een taxipas ging aanvragen bij de gemeente want dat was toch wel een hele hoge drempel voor mij. Aan de ene kant gaf ik toe dat ik dingen niet meer kon maar aan de andere kant kreeg ik er weer een stukje vrijheid voor terug. 

354. Neem jij vaak het voortouw in een gesprek? Nee ik heb autisme en weet dus vaak niet wat ik moet zeggen. Ik laat meestal andere praten en haak daar op in. Of ik begin te praten over onderwerpen die op dat moment belangrijk zijn voor mij maar waarschijnlijk de ander totaal niet in is geïnteresseerd.

355. Op welk fictief karakter uit een serie lijk jij? Pfff ik heb geen idee ik kijk heel veel series maar een type zoals mij zit er meestal niet tussen hoor. Als we naar een Disney film zouden kijken dan kun je me vergelijken met Bella van Bella en het Beest. 

356. Wat mag er niet op een goed feest ontbreken? Lekker eten ik ben gek op eten!

357. Neem je makkelijk een compliment in ontvangst? Oh nee ik vind complimenten maar ontzettend lastig. Pas kreeg ik een compliment over mijn blog. Op de blog van een van mijn collega bloggers zo lief. Maar dan weet ik dus bijna niet hoe ik daar op moet reageren. 

358. Hoe serieus neem je je gezondheid? Heel serieus ik heb natuurlijk een slechte gezondheid dus ik probeer zo goed mogelijk aan mijn gezondheid te denken. Maar ik heb een aantal slechte ontspanners ( Door mijn autisme) Ik werk er momenteel hard aan om deze slechte gewoontes te vervangen door gewoontes die niet zoveel kwaad kunnen. Ik probeer dus steeds vaker gezonde keuzes te maken en meer te bewegen ook al lukt dit niet altijd. 

359. Welk deel neemt seks in je leven in? Niet zo een groot deel ik vind het niet heel belangrijk. Ik vind warmte en vertrouwen veel belangrijker.

360. Hoe vier je graag je vakantie? Met een boek aan het zwembad of strand het liefst met een mooi rustig natuur gebied dichtbij. Of gewoon in de kou met een huisje met een heerlijk haardvuurtje erin.

361. Wat is het ergste waarover je hebt gelogen? Ik heb geen idee. Ik lieg eigenlijk bijna nooit. Natuurlijk heb ook ik wel eens een leugentje om best wil gedaan maar ik kan heel slecht tegen liegende mensen. Mijn moeder zei ook steen vast voor ons mel durf ik mijn hand in het vuur te doen die verteld altijd de waarheid. Ik vertel nog eerder te veel dan dat ik lieg ik ben echt een open boek.

362. Rek jij je eigen grenzen op? Grenzen opzoeken en rekken hoort bij mijn dagelijkse leven zowel met mijn autisme als met mijn straatvrees. Anders zou ik alleen nog maar thuis zitten.

363. Ben je een goede moppentapper? Moppen, sarcasme , komedie het is allemaal niet aan mij besteed ik vind het verschrikkelijk en snap er vaak niks van. Alleen zelfspot dat ken ik wel als ik van de trap val kan ik keihard lachen. Maar ook als dit bij andere gebeurd en dat is niet zo netjes maar dat gebeurd dan gewoon vanzelf.

364. Welke liedje gaat over jou? Geen idee eigenlijk maar ik ben wel naar de Zangeres Melanie vernoemt. 

Heel veel liefs, Melanie

Bookstamel

Lezen en koken is een passie van mij. Deze passies deel ik op mijn blog

Dit vind je misschien ook leuk...

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest

CommentLuv badge

6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kimberly
3 jaren geleden

Wat een leuke manier om je lezers jouw wat beter te leren kennen zeg

Sarah
3 jaren geleden

Zo’n vragenronde is echt leuk om je lezers steeds meer over jezelf te laten ontdekken! Leuk om te lezen.

nicole
3 jaren geleden

Word je niet lamlendig van de hele dag in joggingbroek lopen? Ik kleed me toch altijd wel netjes aan, omdat ik me anders niet fijn voel. Ook al werk ik vanuit huis.
nicole onlangs geplaatst…Waarom ik een nieuwe Fitbit kochtMy Profile

Bookstamel
3 jaren geleden
Antwoord aan  nicole

Nee hoor het is maar net hoe ik me voel die dag. Ik heb natuurlijk veel pijnklachten en op die dagen is het alleen maar fijn om een jogging aan te hebben want dan kan ik echt niks op me lijf hebben. Een bh, stiek van een broek etc alles doet dan teveel pijn. Op andere dagen voel ik me super en doe ik leuke jurkjes aan of een mooie strakke spijkerbroek met een blouse. Natuurlijk voel je jezelf mooier en zelfverzekerder in een mooi setje kleren maar dat gevoel weegt op die momenten niet af tegen de pijn. Dus op zo’n moment ben ik dan juist veel gelukkiger in een jogging

Cynthia
3 jaren geleden

Die vragenrondes blijven een leuke manier om je beter te leren kennen. Ik lees ze altijd met veel plezier! Enne… wat goef dat je die taxipas hebt aangevraagd!
Cynthia onlangs geplaatst…Overspannen: Hoe gaat het nu?My Profile

Janine
3 jaren geleden

Wat een leuke vragen! Tegelijkertijd wel echt goed van je dat je zo open bent

6
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x